ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Baba aldattı diye çocuk neden ölüyor? Yani var ya ne kadar dipte hissederse hissetsin bir anne bunları yazmamalıydı. Düşünmemeliydi bile. Eğer okuyorsan konu sahibi, bu ülke kadın değil savaşçı yetiştiriyor. Sen de onlardan birisin. Kocayla doğmadın, o olmadan bal gibi de yaşar gidersin. Bir mal için canıma canımı geçtim çocuklarıma kıymak? Kendine gel.

bence de öyle. ama elinde somut bir kanıt var. kendi bulmuş mesajları. eşiymiş gibi konuşmuş watsappdan artık inanma durumda o herifin yapabileceği hiç bir şey yok. en fazla affedebilir konu sahibi...

canım buna benzer bir kaç konu açıldı ya eşlerini af ettiler yada böyle intihar lafları yada boşanmak istediklerine dair sözler edip bir daha sesleri çıkmadı.

bizlerde böyle merakta acaba ne oldu ne bitti oldumu ne oldu kendi kendimize çabalayarak kaldık.

isterim ki bu intihar falan olmasın eger gerçekse allahım aklına mukayyet olsun bunu yaptırmasın

ama ne yalan söyleyim çocukları büyükmüş çocuklarıyla bunu yapması zor kendi kendine yapar mı bilmiyorum dediğim gibi dileğim yapmasın

içimden bir ses yapmayacak diyor.heleki ikinci üyeligini duyunca acaba fake mi bile dedim

sonuç varsın konu fake çıksında sonu intihar olmasın

her ne olursa olsun .İsterse koynunda yakalasın .Kadın inanmak istediğine inanıyor .

diğer konusundaki otel odası olayınca adam karısını ikna etmemişmiydi? benmi yanlış hatırlıyorum. konu sahibi ozaman inanmak istediğine değil eşine inanmıştı. şimdide ortada kendi yazdığını yazılar var.

inanmak istediği eşinin söyledikleri idi zaten .Neye karşı çıktınız ?

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.. her şeyi geçtim de çocuklar çok kötü etkilenecek bu durumdan...

Nice, uzuldum durumuna. Olabiliyor boyle seyler. Sen kimse icin bu dunyaya getirilmedin. Bu hep aklinda olsun.

O yazdigin mesaj kaygi verici. Insan dusuncelerine ket vuramayabilir ama o korkunc dusunceyi yazmak ciddi bir depresyonun gostergesi.

Ilk sayfadan itibaren okudum. Simdi yazmistir diye diye son sayfaya geldim senden ses yok.

Tek tesellim cocuklarinin buyuk olmalari. Tabi onlar farkina varmadan bir seyler yapmaya calismazsan.

Hakikaten endiselendim artik. Haber yok. Umarim hayatini ve cocuklarinin hayatini bir adama baglamamissindir.

Kar topu camina geldi diye bir insan oldurulen ulkede yasiyor olmak olumun ne kadar basit seylere bagli oldugunu gosteriyor bana. O nedenle yapmaz diyemiyorum. Insallah yapmaz diyorum. Hepimiz cildirdik cunku. Umarim bir haber gelir. Allah yardimcin olsun.

Arkadaşlar 2. üyelik demedim 1 üyeliği daha varmış oradan bilgi bulmaya çalışıyorum dedim. O üyeliği yıllardır kullanmamış zaten

Hala bir haber yok
Onun bize ulaşmasını beklemekten başka çaremizin olmayışı çok üzücü.
Umarım iyidirler.

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

Geçende de ''kızım whatsapptan açık seçik konuşmuş erkeklerle, keşke ölseydi de bunlar olmasayadı'' diyen kadın degil misin sen? Rüzgar esse keşke çocuklarım ölseydi diyip duruyorsun.

Kesinlikle katılıyorum

matmazel benim korktuğum mesajında fare zehrinden falan bahsetmiş, Allah korusun bir şey yapar içine koyar çocuklar fark edemez. şu an tek endişem o. yoksa atıyorum kendini camdan atmaya çalışsa çocuk tutar engeller, kızı büyükmüş çünkü ama ya farkında olmazlarsa. yazmıyayım dedim ama "çoukları büyük yaaa sakin olun" yorumlarını görünce neden bu kadar kaygılandığımı yazayım dedim.
inşallah anlık bir hezeyandır. boşuna ortalığı telaşa verdiğimizle kalırız.

biliyorum. bi anlık öfke hayal kırıklığı ve acı da pekala böyle konuşturur insanı.
ama şu habere bir bakın http://m.yenisafak.com/gundem/uzulmeyin-deyip-9-kattan-atladi-183043
ben bunu gördüğümden beri çok hassaslaştım. anne babası bile böyle tepki vermiş. insan evladına değer vermez mi korkmaz mı tabiki korkar. ama ya kız sürekli böyle şeyler söylüyordu ya da bişey olmaz diye düşündüler.
ama bu istisna bile olsa tüm genellemelerin önüne geçebilecek kadar ciddi bir istisna.
konu sahibi de mutlu olacaksa hayatına güzelce devam edebilecekse affetsin. biz ne diyebiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…