ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

neden üzerinize alındınız ? öleceğim diyen kadına ilaç tavsiye etmek üçüncü şahsın bilgilerini verip kışkırtmak çok mu iyi bir şey ?
İLAÇLARA DA TEPKİ VERDİM!
HALA KENDİNİZİ HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ!
KENDİNİZİ UNUTUN
KONUYA ODAKLANIN
OLAN OLDU
SORU ŞU: BUNDAN SONRA NE YAPMAK LAZIM!!!

Cok cahilsin,Keşle banlansan! Daha fazla mesajlarıma alıntı yapma,arkadaşım mafya,bende onun tavsiyelerini uygulamak istemiyorum

Valla "yaslilara verilen bir ilac" dedikten sonra, kimin cahil oldugunu apacik ortaya koydun zaten. O yüzden daha fazla parmaklarimi yormucam senin icin. Ben konudan anliyosun sandigim icin kaale alip cevap yazdim. Bosa zaman kaybetmisim.

O pislikler için değmez.. hayatta her şey biz insanlar için..
En kötüsü ölüm ve sen şimdi bunu düşündüğünü söylüyorsun.. Olan ölene oluyor çıkar aklından bunu
Aslan gibi iki evladın var.. lütfen son durumu kısada olsa buraya yaz.. iyiyim de en azından

Yaşadığı yeri bildiğim için polisi aradım., ilettim durumu. Kazen'de daha çok bilgi vardır, o da hızlı tepki verir umarız.

Bu arada, herhangi bir sistemi suistimal etmiş değilim imagemaker , önceki yorumumu atladın. Özel hayat ifşası falan söz konusu değil, dediğim gibi zaten public olan bilgilerdi, rahat olunuz. Bu açıklamayı konu sahibi de zan altında kaldığı için yapıyorum. Özetle, sıkıntı yok.

Konu sahibi arkadaşı çok merak ediyorum. Evet insan normal şartlarda canına kıymayı düşünmez hele çocuklarına kıymayı hiçbir anne düşünmez ama konu sahibinin şu anda bulunduğu durum beni gerçekten endişelendiriyor.

Arkadaşlar bakın konu sahibi ne halde ne durumda bilen yok ..
Yapmayın Allah aşkına sudan sebeplerle tartışıp durmayın ..
Konu sahibinin desteğe ihtiyacı var, tartışmaların ona hiçbir faydası yok .
Herkes iyi niyetli kendi doğrularınca yardımcı olmaya çalışıyor, ortada önemli bir durum var ..
İntiharı düşünüyor kadıncağız ..

adını sanını yaşadığı yeri bilmediğimize. göre Kazen den gelecek cevabı beklicez napabiliriz biz

konu sahibi bu kadar kişiyi telaşa sokmaya hakkın yok.
Nerden cikti ki bu? Cocuklarina anlatmamis. Tartisirlarken kizi duymus. Ha daha dikkatli olabilir miydi, su anda intihari dusunen bir insandan bunu beklemek ne kadar mantikli?
çocuklarına anlatmış, duyulan şeyleri inkar edebilirdi o ise bunu çocukları ile konuşup kadının kim olduğuna emin olmak istemiş.
her aldatılan kadın intihar etseydi ve onun gibi en masumu çocuklarını öldürmeyi düşünseydi dünyada kadın ve çocuk nüfusu ne olurdu
bu kadar kişiyi endişelendirmeye hakkı yok
her gün kaç konu açılıyor aldatma üzerine, boşanıp hayatlarına devam eden güçlü kadınlarla dolu burası.

Ya gidin başka yerde tartışın, kendinizde misiniz?böyle bir konuda bile egolarınızı çarpıştırmaktan geri durmuyorsunuz, ya yardımcı olun ya da özelden tartışın , jerkes kadın ve çocukları için endişeleniyor

höh be arkadaş, öf!
Son lafı söylemezsem ölürüm sendromu mu bu? Yeter anladık, en süperini sen yaptın da laf yetiştirmeni izlemek zorunda mıyız? Git özelden yarış.

Son lafi söyleme sendromu ben de degil, bana cevap vermek icin yirtinanlarda. Hakli birine laf yetistirme pesinde olanda vardir bu sendrom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…