aldatıldım, affetmeli miyim?

Hayır.
İtiraf etmesi de aldıgı tehdittendir ya da birisi görmüştür, biliyordur sana yetiştireceği için ilk ondan duy istemiştir.

Axnen öyle. Tanidigim da ayni böyle oldu. Aldattigi kadinin erkek arkadasi ögenince esini bulup anlaticagim dediginde cabuk kendi söyledi. Tek aldatma oldugunu da inanmiyorum.

Seviyorsun belli.. şans da vereceksin belli.. seven insanı anlarım ben :) bunu sürekli yüzüne vuracak ve ona zarar vereceksen affetme.. içini ezebilirsen affet

Mide meselesi ,bilemem...

Hayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın
Niye böyle bir şey yapıp, kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz ki? Hiç tanımadığınız bir kadının sözü ne kadar güvenilir olabilir?
Aldatan her zaman aldatır. Bir kere ile kalacak bir mevzu değil. İlişki sadakat üzerine kuruludur.

Hemen gidiyorum

Asla yapmaz dediklerimizin potansiyellerini bir bilsen... Bknz. Sevgilin... Ama sen barış bence, barışmak için bahane arıyorsun.
Ben kafayı yemek üzereyim ya. Ben böyle bir soru okusam buradaki kadınların verdiği cevapların çeyreğini vermem. Burada suçlu benmişim gibi yaptığınız yorumlar saçmalıktan başka bir şey değil. Bu aa aldatıldım tamam peki denilebilecek bir şey değil. Aynen bahane arıyorum, mezhebim geniş benim

Kendime saygım yok

Çok haklısınız. Zaman ayırıp böyle güzel bir şekilde açıkladığınız için teşekkür ederim

Büyük konuşmak asla istemem.
Ancak aldatmak benim nazarımda affedşkecek bir şey değildir. Reklam arası başka bir kadını hayatına alıp onunla sohbetinden keyif alması, bedenine dokunması vs... midemin alacağı birşey değil. Ancak aklınızda acaba varsa biraz sakin kalın. İrtibat kurmayın. O süreçte psikolojik bir destek alın. Belki aklınızdaki sorulara uzman bakış açısıyla cevap bulabilirsiniz. Psikolojik danışmana gitmek, doğru değerlendirmek vereceğiniz karar her ne olursa olsun acaba demekten alıkoyar

Ayrıca keşke bunu itiraf etmek için geleceğine keşke size ihtiyacı olduğunda çıkıp gelseymiş keşke

Fake konu açacaksanız da şöyle kaynanamgil bizi evimizden çıkardı eltimleri yerleştirdi, bütün bileziklerimi benden zorla aldı görümceme taktı gibi heyecanlı konular açın da iki şenlenelim yani senaryoya puanım 10 üzerinden 2.
Onu da sabaha karşı hesap açıp uğraşmanıza veriyorum.

Eğer sizi gerçekten seviyor olsaydı yokluğunuzda sizi düşünerek, fotoğraflarınıza bakarak özlemini dindirmeye çalışırdı aldatmazdı. Aldatmanın asla affı olmaz sakın affetmeyin. Okurken bile nefret doldum sizin sevginizi hak etmiyor verdiğiniz emeğe onca seneye yazık cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…