• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım, affetmeli miyim?

Hala kendinizi kandırıyorsunuz. Tek gecelik olsa ne olmasa ne? Saatlik olsa daha mı çabuk affedeceksiniz? Affetmek için bahane aramışsınız. Ee tek gecelik miymiş rahat etti mi içiniz? Ne hoş, sizin için ölüp biten sevgilinizle mutluluklar 😍
İlk defa doğru anladınız o da yanlış zamanda oldu maalesef. Teşekkürlerrrr

Eğer o boşlukta mesajlaşsaydı sadece yine neyse denebilir. Ama fiziki şeyler yaşanmış bu çok iğrenç. Seni anlıyorum seviyorsun ve koca dört yıl ama onun için de öyle değil miydi? Neden yaptı bunu? Tek sen mi bu kısmı düşünüyorsun. Eğer o da aynını düşünseydi o kızla sevişmeye giderken bile vazgeçebilirdi ama koşa koş sevişmeye gitmiş..
Belki uzun süre canın yanacak yeniden başkasına bir şeyler hissetmen uzun zamanını alacak ama affetme. İstese gelebiliyormuş seni özlediğinde uçağa atlayıp gelseydi keşke.
Çok haklısınız, teşekkür ederim ❤️

İlk uzaklaşmada aldatılmışsınız, üstüne suçu size yıkar gibi yanımda yoktun falan deniyor.
Affettiniz diyelim 2 saat habersiz kaldığınızda aklınıza şüphe düşmeyecek mi? Uzak şehirlerde olduğunuzda acaba diye düşünüp durmayacak mısınız?
Çok haklısınız, kararım net. Teşekkür ederim 💕

Daha ben çoook aldatılırım diyorsun yanii iyiymiş kolay gelsin bari hareme eklenen kızlarla bir grup açın sülümanınızı çekiştirirsiniz😂😂
Sizin allayıp pullayarak demeye çalıştığınız şeyi direkt söylüyorum sadece. Evet sürekli aldatılıp aldatacağım mutlu oldunuz mu kendinizi daha iyi hissettiniz mi

Sizin allayıp pullayarak demeye çalıştığınız şeyi direkt söylüyorum sadece. Evet sürekli aldatılıp aldatacağım mutlu oldunuz mu kendinizi daha iyi hissettiniz mi
Benlik birşey yok kendine yakıştırdığın hayat tarzında mutluluklar.. 😂😂😂

Şöyle verdin eğer affetmeyecek olsaydın konu açmazdın kararın net olurdu. Aklın karışlığına göre R rainyy dediği gibi kızgınlığın geçince barışacaksın
Hayır işte öyle düşünmeyin, affedeceğim desem bu soruyu sormazdım affetmeyeceğim desem yine sormazdım. İkilemde kaldığım için sordum

Göz göre göre sevgi sözcükleri söylerek ilişkiye devam ederek bunu saklayarak aldatması bana göre aptal yerine koyulmak. Aptal yerine koyulmak kavramları demek ki sizin için farklı benim için farklı bir anlam ifade ediyor. Bu kullandığınız üslup çok kırıcı.
Ayyyy tamam git affet ne savundun be. Bize ne yani bu kadar insan gururunu kurtar diye seni ciddiye alıp sana laf anlatmaya çalışıyo ama kafa mermer.
Arada cinsel hastalık kontrolüne git bari hastalanıp sürünme bi de bari 🙄

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Asla yapmaz dediklerimizin potansiyellerini bir bilsen... Bknz. Sevgilin... Ama sen barış bence, barışmak için bahane arıyorsun.

Kılıf bulmaya çalışmıyorum, sonraki cümlede beni vurmaya çalıştığı noktanın o olduğunu belirtiyorum. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dediğimi de belirtiyorum. Zaten aklımda affetme düşüncesi var, ama bu karardan emin olamıyorum bu yüzden soruyorum. Yoksa yaptığı tamamen karaktersizlik. Ben onu affetmedim ayrıldım ama şans verip vermeme konusunda bir muhakemedeyim.
Yani 2 cocukla sokakta mi kaldin? Gidecek yerin mi yok kimsesiz misin? Ben gercekten tahammul edemiyorum ya boyle mesajlari gorunce.Evli bile degilsin calisiyorsun para kazaniyosun. Nedir bu dunyada tek erkek oymus ona muhtacmis gibi haller? Insan nasil affedebilir kendisini aldatan insani? Barisinca gercekten hicbisey olmamis gibi opup koklayip sevebilecek misiniz? Neden kendinize sayginiz yok hic bu kadar mi degersizsiniz ya?

En büyük erkek bahanelerinden top 10 yapsam, ilk üçe oynayacak cümle bu "sana ihtiyacım vardı sen yoktun, anlamı yoktu zaten" olur. "size" ihtiyacı olan adam, başka tenlere dokunamaz. İnsan aklıyla dalga geçmek bu. Üstelik aldattığı kadını da meta haline getiriyor. Beyzadenin mini minnoş beyin kıvrımlarında, kadın kategorileri var.

Devam etmeyin, insanlar yıllarca süren evliliklerini bitiriyor. Bile bile şu an lades derseniz, hasta olduğunuzda, sevişmek istemediğinizde, doğum yaptığınızda, ailenizin yanına gittiğinizde vs vs yani özetle ilginizin azaldığı her durumda bu bahaneyi siper olarak kullanıp, yine tekrar edecek.

Back