- 29 Eylül 2014
- 9.100
- 17.454
- 498
Büyük konuşmak asla istemem.
Ancak aldatmak benim nazarımda affedşkecek bir şey değildir. Reklam arası başka bir kadını hayatına alıp onunla sohbetinden keyif alması, bedenine dokunması vs... midemin alacağı birşey değil. Ancak aklınızda acaba varsa biraz sakin kalın. İrtibat kurmayın. O süreçte psikolojik bir destek alın. Belki aklınızdaki sorulara uzman bakış açısıyla cevap bulabilirsiniz. Psikolojik danışmana gitmek, doğru değerlendirmek vereceğiniz karar her ne olursa olsun acaba demekten alıkoyar
Ayrıca keşke bunu itiraf etmek için geleceğine keşke size ihtiyacı olduğunda çıkıp gelseymiş keşke
Aldatan insan ikinci şansı hak etmez. Eğer ikinci şansı tanırsan ikinci defa aldatılmaya hazırlan. Ayrıca kendine saygın varsa uzak dur ondan. Bırak yaptığı rezilliğin sonuçlarına katlansın. Onu kendinle ödüllendirme. Gitsin yattığı karıların yanına. Dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın.benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Başlıktan dolayı konuyu bile okumuyorum artık. Aldatılmak ve affetmek?benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Aynı şeyi yazacaktım bide belki o tarz yakınlaşması yoktur sevgilisiyle diye düşündüm yoksa çok mu masumum ?Aldattığını beyan etmek için uçağa atlamış gelmiş, size ihtiyacı olduğunda mı gelememiş?
Seni gerçekten seviyorsa afedersiniz köpek gibi pişman olacaktır tabiki hemen affetmeyin iyice sürünsün gerçekten pişman olduğuna kanaat getirirseniz ozaman bir şans daha verebilirsiniz tabiki çok takıntılı bir insan değilseniz hayatı hem ona hem kendinize zindan edecekseniz hiç affetmeyin yolunuza bakın daha iyiAffedeceğimi size düşündürten nedir..? Ayrıldım kendisinden, şu an telafi etmeye çalışıyor ve bu telafisine nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum. Emin olun affetmeyi yediremiyorum en azından bu süreçte değil. Aklımda net bir şey olsa inanın sormazdım
Yükselişe bak senEğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Vay vay vay herif boynuzluyor ama dürüst kadın bununkiyle sevişiyor ama saygılı vay anam be çok avrupai canımHayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın
Muhtemelen yorumumu beğenmeyen çok olacak ama zaten herkes aynı şeyi söylemiş farklı bakış açısı olsun. Ben de bir kere aldatan birinin büyük ihtimalle bir daha aldatacağını düşünüyorum ancak çok iyi erkekler de var hayatta, çoğu kadın malesef tüm erkeklerin aynı olduğunu varsayıyor. Mesela ben bir kere el kaldıran birinin büyük ihtimalle daha fazlasını yapacağını da düşünüyorum ama evlilik terapisti Selin karacehennemin eşi, eski eşine şiddet uygulamış. Selin hanıma ise kötü söz bile söylememiş ölene dek… böyle istisnalar var hayatta. Dünyada mutlaka bir kere aldatıp pişman olup aldatmayan kişiler de vardır. Bunun için çok iyi düşün lütfen ve affedeceksen de bir daha yapmayacağına inanıp inandırarak affet,i ve mutlaka evlilik terapistine gidin. Sorunlarının sebeplerinin köküne inilsin. Ve bence uzun bir süre çocuk düşünme, işini garantiye almak açısından. Ancak kişisel görüşüm, bu erkekler istisna. Genel olarak bir kere yapan malesef hep yapar, affedeceksen umarın eşin istisnadırbenim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Ben size bi yerde katılıyorum, bazı şeylerin yaşla yaşanmışlıkla o anın durumuyla alakası var. Yani eski sevgililerim varken belki aklıma ya aman başkasıyla flört etsem nolur ki diye gelebilirdi hem yaşım küçüktü hem ne bileyim ölüp bitmiyordum. Şu an öyle bi düşüncem yok. Önceden böyle düşünmem beni vay efendim aldatıcı bu kadın yapmıyor.Muhtemelen yorumumu beğenmeyen çok olacak ama zaten herkes aynı şeyi söylemiş farklı bakış açısı olsun. Ben de bir kere aldatan birinin büyük ihtimalle bir daha aldatacağını düşünüyorum ancak çok iyi erkekler de var hayatta, çoğu kadın malesef tüm erkeklerin aynı olduğunu varsayıyor. Mesela ben bir kere el kaldıran birinin büyük ihtimalle daha fazlasını yapacağını da düşünüyorum ama evlilik terapisti Selin karacehennemin eşi, eski eşine şiddet uygulamış. Selin hanıma ise kötü söz bile söylememiş ölene dek… böyle istisnalar var hayatta. Dünyada mutlaka bir kere aldatıp pişman olup aldatmayan kişiler de vardır. Bunun için çok iyi düşün lütfen ve affedeceksen de bir daha yapmayacağına inanıp inandırarak affet,i ve mutlaka evlilik terapistine gidin. Sorunlarının sebeplerinin köküne inilsin. Ve bence uzun bir süre çocuk düşünme, işini garantiye almak açısından. Ancak kişisel görüşüm, bu erkekler istisna. Genel olarak bir kere yapan malesef hep yapar, affedeceksen umarın eşin istisnadır
Yani sonuçta aldatınca gizlemiyor, söylüyor. Bu da bir şansı hakettiğini gösteriyor. Önemli olan aldatmamak değil zaten, gizlememek önemli nokta burada.benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?