• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım, affetmeli miyim?

eğer söylediklerine inanıyorsanız ve ona güveniyorsanız ve de seviyorsanız bir kere affetmekten yanayım. herkes hata yapabilir ve bir şansı daha hak eder. şansı değerlendirmesi, size bunu unutturabilmesi, telafi edebilmesi ona kalmış. yapı itibariyle bazı insanlar affetmekte zorlanır, bazılarıysa daha ılımlı olabilir, siz de ancak şans verip denediğinizde zamanla anlarsınız affedip affetmediğinizi, su akar yolunu bulur, baktınız olmuyor ayrılırsınız zaten, bazen de affetmeyi denemezseniz pişman olabilirsiniz

Öncelikle çok üzüldüm gerçekten durumunuza. Burada insanlar birbirlerini aşağılamaktan zevk alıyorlar o yüzden size saldıran kişileri kafanıza takmayın derim. Icinde bulunduğunuz duygusal travma gerçekten çok ağır ama artık dikiş tutacağını sanmıyorum. Olur sanıp devam etseniz bile olmayacağını göreceksiniz. Çünkü artık güven bitti. Kaldı ki o anları sürekli hayal etmekten belki de hayatınıza bile odaklanamayacaksiniz. Bana sorarsanız bitirin. Gerçekten çok üzüldüm. Aldatılmak çok ağır bir şey :(

Büyük konuşmak asla istemem.
Ancak aldatmak benim nazarımda affedşkecek bir şey değildir. Reklam arası başka bir kadını hayatına alıp onunla sohbetinden keyif alması, bedenine dokunması vs... midemin alacağı birşey değil. Ancak aklınızda acaba varsa biraz sakin kalın. İrtibat kurmayın. O süreçte psikolojik bir destek alın. Belki aklınızdaki sorulara uzman bakış açısıyla cevap bulabilirsiniz. Psikolojik danışmana gitmek, doğru değerlendirmek vereceğiniz karar her ne olursa olsun acaba demekten alıkoyar

📌Ayrıca keşke bunu itiraf etmek için geleceğine keşke size ihtiyacı olduğunda çıkıp gelseymiş keşke

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Aldatan insan ikinci şansı hak etmez. Eğer ikinci şansı tanırsan ikinci defa aldatılmaya hazırlan. Ayrıca kendine saygın varsa uzak dur ondan. Bırak yaptığı rezilliğin sonuçlarına katlansın. Onu kendinle ödüllendirme. Gitsin yattığı karıların yanına. Dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın.

İçten içe affetmek istiyorsunuz,ki bu çok doğal bence.Sebebi de gelip itiraf etmesi, yaptığı şeyi masumlaştırıyor gözünüzde.Size sadece tek bir soru sormak istiyorum.Aynı şeyi siz yapsaydınız ve itiraf etseydiniz nasıl bir tepki alırdınız?Onun açısından hiç iyi karşılanmazdı.Çünkü normal bir şey değil.Tek gecelik de olsa bu erkeklere özel bir şey değil.Ama kadın yapsaydı gelip de bunun gibi bir platforma sevgiliniz affedeyim mi diye sormazdı.İşte o yüzden ne olursa olsun hangi niyetle yapılmışsa yapılsın aldatmanın affı olmaz benim gözümde.

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Başlıktan dolayı konuyu bile okumuyorum artık. Aldatılmak ve affetmek?

Aldatıldığınızı asla unutamayacaksınız affederseniz. Yaşadım, biliyorum. Hep aklınıza gelecek. Affetmek istediğinizde şunu düşünün: siz ona "iyi geceler sevgilimm" yazarken o başkasıyla sevişmekle meşguldü.

Böyle şeylerin devamı geliyor maalesef. Yakınım affetti çok zor dönemlerden geçtiler. Berbat bir evlilikleri var ama boşanmıyorlar.

Size bi tavsiye sizi ilk defa aldatmadi ilk defa itiraf etmek zorunda kaldi :) affedin ki sizi bir kez daha aldatabilsin. Aci olacak ama siz onun hayatinin aski olsaydiniz baska kadinin tenine dokunmayi tercih etmezdi herhalde dimi :) kendinize guvenin ve hayatinizdan cikarin aldatan her zaman aldatir bu degismez

Affedeceğimi size düşündürten nedir..? Ayrıldım kendisinden, şu an telafi etmeye çalışıyor ve bu telafisine nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum. Emin olun affetmeyi yediremiyorum en azından bu süreçte değil. Aklımda net bir şey olsa inanın sormazdım 🙏🏼
Seni gerçekten seviyorsa afedersiniz köpek gibi pişman olacaktır tabiki hemen affetmeyin iyice sürünsün gerçekten pişman olduğuna kanaat getirirseniz ozaman bir şans daha verebilirsiniz tabiki çok takıntılı bir insan değilseniz hayatı hem ona hem kendinize zindan edecekseniz hiç affetmeyin yolunuza bakın daha iyi

Psikolojik olarak sizde ^bak sen yakalamadın öyle dürüst bi insanım ki ben itiraf ettim^ algısı yaratmış.Bence kuvvetle muhtemel ortaya çıkacağını düşünüp itiraf etmiş.Fikrimi soracak olursan affetme ama nedense affedecekmişsin izlenimi verdin bana.. öyleyse de geçmiş olsun

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Yükselişe bak sen 🙄 affet kızım affet evladım tutmayın salıverin küçük enişteyi.

Hayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın
Vay vay vay herif boynuzluyor ama dürüst kadın bununkiyle sevişiyor ama saygılı vay anam be çok avrupai canım

Muhtemelen yorumumu beğenmeyen çok olacak ama zaten herkes aynı şeyi söylemiş farklı bakış açısı olsun. Ben de bir kere aldatan birinin büyük ihtimalle bir daha aldatacağını düşünüyorum ancak çok iyi erkekler de var hayatta, çoğu kadın malesef tüm erkeklerin aynı olduğunu varsayıyor. Mesela ben bir kere el kaldıran birinin büyük ihtimalle daha fazlasını yapacağını da düşünüyorum ama evlilik terapisti Selin karacehennemin eşi, eski eşine şiddet uygulamış. Selin hanıma ise kötü söz bile söylememiş ölene dek… böyle istisnalar var hayatta. Dünyada mutlaka bir kere aldatıp pişman olup aldatmayan kişiler de vardır. Bunun için çok iyi düşün lütfen ve affedeceksen de bir daha yapmayacağına inanıp inandırarak affet,i ve mutlaka evlilik terapistine gidin. Sorunlarının sebeplerinin köküne inilsin. Ve bence uzun bir süre çocuk düşünme, işini garantiye almak açısından. Ancak kişisel görüşüm, bu erkekler istisna. Genel olarak bir kere yapan malesef hep yapar, affedeceksen umarın eşin istisnadır🙏🏻

Muhtemelen yorumumu beğenmeyen çok olacak ama zaten herkes aynı şeyi söylemiş farklı bakış açısı olsun. Ben de bir kere aldatan birinin büyük ihtimalle bir daha aldatacağını düşünüyorum ancak çok iyi erkekler de var hayatta, çoğu kadın malesef tüm erkeklerin aynı olduğunu varsayıyor. Mesela ben bir kere el kaldıran birinin büyük ihtimalle daha fazlasını yapacağını da düşünüyorum ama evlilik terapisti Selin karacehennemin eşi, eski eşine şiddet uygulamış. Selin hanıma ise kötü söz bile söylememiş ölene dek… böyle istisnalar var hayatta. Dünyada mutlaka bir kere aldatıp pişman olup aldatmayan kişiler de vardır. Bunun için çok iyi düşün lütfen ve affedeceksen de bir daha yapmayacağına inanıp inandırarak affet,i ve mutlaka evlilik terapistine gidin. Sorunlarının sebeplerinin köküne inilsin. Ve bence uzun bir süre çocuk düşünme, işini garantiye almak açısından. Ancak kişisel görüşüm, bu erkekler istisna. Genel olarak bir kere yapan malesef hep yapar, affedeceksen umarın eşin istisnadır🙏🏻
Ben size bi yerde katılıyorum, bazı şeylerin yaşla yaşanmışlıkla o anın durumuyla alakası var. Yani eski sevgililerim varken belki aklıma ya aman başkasıyla flört etsem nolur ki diye gelebilirdi hem yaşım küçüktü hem ne bileyim ölüp bitmiyordum. Şu an öyle bi düşüncem yok. Önceden böyle düşünmem beni vay efendim aldatıcı bu kadın yapmıyor.

Katılmadığım nokta ise şu. İlgili beyefendi zaten halihazırda bu kadını aldatmış. Yani seviyorum ölüyorum derken gözü başkasını görebilmiş. Midesi alabilmiş. Bu tür birinin ikinciyi de yapacağından adım gibi eminim maalesef. Başka ilişkisinde aldatmaz bundan sonra belki o doğru kişiyi bulduğunda ama şu an ı ıh.

Yani sonuçta aldatınca gizlemiyor, söylüyor. Bu da bir şansı hakettiğini gösteriyor. Önemli olan aldatmamak değil zaten, gizlememek önemli nokta burada.
Bence çağırıp yüz yüze konuşun. Sizi aldattığını söyleme cesaretinde bulunduğu için teşekkür edin, "Bundan sonra da böyle aldatmalar elbette olacaktır seni affedeceğim için artık kendini Konya ovasında sanıp at koşturabilirsin, normaldir ama yine gelip söyle bana her seferinde."deyin. Hatta bence aldatmaya giderken sizden izin alırsa daha güzel olur, kızın resmine bakıp onaylayabilirsiniz mesela ya da beraber olacakları yeri siz seçebilirsiniz. Bu şekilde olaya dahil olursanız dışlanmış da hissetmezsiniz hem.

belki ben çok saftiriğim ama hemen uçağa atlayıp gelip anlatması beni ikna ederdi sanırım.affeder ama ilişki terapisi alır ilişkimi yeniden yapılandırırdım. ha tekrarı olduğu an biterdi o ayrı

Back