• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım, affetmeli miyim?

İşte cocuğun annesi erkektir döner dolasır gelir diyen bi tipti bunda ne var canım diyordu.Ben de kusura bakmayın benim meşrebimde yok size basarılar dedim dhjd
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kocası döne dolaşa öpsün eskilerini de aynı şeyi söyler mi bakalım yine :D

Aldatıldım affedeyim mi diyen biri bana göre affetmeye meyillidir affetmek istiyordur, sadece destek arıyordur. Ayrıca biraz film sahnesi gibi olmamış mı, ilk uçağa binip gelip seni aldattım ama bir sor niye yaptım demek.

Bunun süresi mi var, 4 sene veya 4 gün diye? Ben eşimle evlilik öncesi dahil 18 senedir beraberim. Kaldıramam yediremem eşimin ihanetini.
Aldatmak = ihanet. Bugün aldatandan bırak yarını, ömür boyu şüphe duyarsınız.

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Affetmeyin tabi ki taviz tavizi doğurur bir kere yapan bir daha yapar örnekleri etrafta çok var kapıda yatıyorlar öluyorlar bitiyorlar ama yine yapıyorlar aldatma yanı bu hiç bir geçerliliği yok

Affetsende aklina gelecek devamli basina kalkacaksin kafanda hep soru isareti olacak.aranizda sorun olacak.ayrica uzak kalinca yalnizliktan aldatmak mi gerekiyor.senin ona deger verdigin kadar o sana deger vermiyor..sana deger vermeyenle.ne isin var.bunu yapan yarin bigun hamile kalirsin beraber olamicaksin sirf sex ihtiyaci icin mi aldatacak.bunun kabul.edilebilir bi tarafi yok .
Haklısınız

Affetmeyin tabi ki taviz tavizi doğurur bir kere yapan bir daha yapar örnekleri etrafta çok var kapıda yatıyorlar öluyorlar bitiyorlar ama yine yapıyorlar aldatma yanı bu hiç bir geçerliliği yok
Teşekkür ederim yorumunuz için, haklısınız

Aldatıldım affedeyim mi diyen biri bana göre affetmeye meyillidir affetmek istiyordur, sadece destek arıyordur. Ayrıca biraz film sahnesi gibi olmamış mı, ilk uçağa binip gelip seni aldattım ama bir sor niye yaptım demek.

Bunun süresi mi var, 4 sene veya 4 gün diye? Ben eşimle evlilik öncesi dahil 18 senedir beraberim. Kaldıramam yediremem eşimin ihanetini.
Aldatmak = ihanet. Bugün aldatandan bırak yarını, ömür boyu şüphe duyarsınız.
Görüşünüz için teşekkür ederiö

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Sans verme

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kocası döne dolaşa öpsün eskilerini de aynı şeyi söyler mi bakalım yine :KK70:
Çok yüzsüzlerdi bekarken kocasına bi kız mendil sallamıs adam da gitmiş kız bunu öpmüş koklamıs ,bu olay köyde benim kulağıma geldi içime attım sonucta beni seviyordu dedi bana.Böyle lafa ne deyim ben kanlarında varmıs bu

• Şaşırdım
Reactions: 11K
Çok yüzsüzlerdi bekarken kocasına bi kız mendil sallamıs adam da gitmiş kız bunu öpmüş koklamıs ,bu olay köyde benim kulağıma geldi içime attım sonucta beni seviyordu dedi bana.Böyle lafa ne deyim ben kanlarında varmıs bu
direkte öpüyorlar maşallah iyi kurtulmuşsun öpüşkenlerden

Ay bir de sevgililermis,o ayrıntıyı kaçırmışım, hiç düşünmeyin direk ayrılın, şuanki yaptığı sonraki yapacaklarının teminatı

Herkes 2. Sansı hakeder de aldatmak hata degıl .. hata olsa neyse hanı bı laf soyler anlarım. Tersler falan. İlişki be bu. Yanı sana bahane olarak senin onun yanında olmadıgını one suruyo.. evlensen hamileyken tut ki Dr ılıskı yasagı verdı napıcak?? Yıne mı yalnızlıktan ılgısızlıkten olcak.. bak bı cümle benı cok etkılemıstı. #Eger ıkı kısı arasında kalıyorsan ıkısını de sevmıyorsundur. # Yatmak ıcin de hayvan degılız sonucta duygusal bısey lazım sen varken ona bakabılmıs dokunabılmıs aklına gelememıssın guzel kuzum. İstediği kadar yapmam desın ınanabılcekmısın? Bunu da yapacagını dusunmemıstın? Ben aldatmaya giderken yoldan donse onu bile Allah gostermesın diyorum.. kaldıramam. Bı daha dokunamam... Belki fazla abartııyorumdur sana gore.. ama affetme..

Herkes 2. Sansı hakeder de aldatmak hata degıl .. hata olsa neyse hanı bı laf soyler anlarım. Tersler falan. İlişki be bu. Yanı sana bahane olarak senin onun yanında olmadıgını one suruyo.. evlensen hamileyken tut ki Dr ılıskı yasagı verdı napıcak?? Yıne mı yalnızlıktan ılgısızlıkten olcak.. bak bı cümle benı cok etkılemıstı. #Eger ıkı kısı arasında kalıyorsan ıkısını de sevmıyorsundur. # Yatmak ıcin de hayvan degılız sonucta duygusal bısey lazım sen varken ona bakabılmıs dokunabılmıs aklına gelememıssın guzel kuzum. İstediği kadar yapmam desın ınanabılcekmısın? Bunu da yapacagını dusunmemıstın? Ben aldatmaya giderken yoldan donse onu bile Allah gostermesın diyorum.. kaldıramam. Bı daha dokunamam... Belki fazla abartııyorumdur sana gore.. ama affetme..
Teşekkür ederim, öyle yapacağım 🙏🏼

Okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılarınız mı var sizin? Bana sorumlu olan o kadın değil benim sevgilimdir. Ben karşıdaki kadını asla suçlamam. Bir ilişkileri olup olmadığını, bana dediği gibi tek gecelik bir şey olup olmadığını kendisine sordum teyit için. Özür bekleyen kim? Boşluk doldurmayın direkt anlayın dediklerimi
Hala kendinizi kandırıyorsunuz. Tek gecelik olsa ne olmasa ne? Saatlik olsa daha mı çabuk affedeceksiniz? Affetmek için bahane aramışsınız. Ee tek gecelik miymiş rahat etti mi içiniz? Ne hoş, sizin için ölüp biten sevgilinizle mutluluklar 😍

Etmiyor bir kaç ay bırakın sürünsün pişman olsun asla iletişim kurmayın bu konu çok ciddi eğer çok asıksaniz affetmek istiyorsaniz bir kaç ay sürünsün ki bir daha yaptığında gidebilceginizi bilsin hemen affederseniz süreklilik haline gelir

Eğer o boşlukta mesajlaşsaydı sadece yine neyse denebilir. Ama fiziki şeyler yaşanmış bu çok iğrenç. Seni anlıyorum seviyorsun ve koca dört yıl ama onun için de öyle değil miydi? Neden yaptı bunu? Tek sen mi bu kısmı düşünüyorsun. Eğer o da aynını düşünseydi o kızla sevişmeye giderken bile vazgeçebilirdi ama koşa koş sevişmeye gitmiş..
Belki uzun süre canın yanacak yeniden başkasına bir şeyler hissetmen uzun zamanını alacak ama affetme. İstese gelebiliyormuş seni özlediğinde uçağa atlayıp gelseydi keşke.

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Mesela siz birisi ile yatip gidip itiraf etseniz kendisi size ikinci sans verir miydi?
Hic sanmıyorum.
Bana göre, aldatana asla ikinci sans verilnez. Verilirse tekrar aldatma yolu acilir arti asla kaldırabilecegim bir sey degil.

Son düzenleme:
Back