Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldatılmak ilişkiyi dönüşümsüz olarak değiştirir, iki tarafta sonuna dek çabalasa da olduramazsınız, güven bitti bir kere. İkili ilişkilerde güven ve sabır çok önemli, her an dip dibe olamıyor insan, korkmadan arkanı dönebilmek lazım olmaz o yüzden. İlaveten bu hataya siz düşseniz o sizi affetmezdi...Hayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın
kimse için asla yapmazdı demeyeceksin. herkes her şeyi yapabilir bana göre. insanoğlu çiğ süt emmiş sonuçta. o yüzden kimseye % 100 güvenmeyeceksin. biraz pay bırakacaksın.Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Asla yapmaz değilmiş demekki. Ben olsam affetmezdim ne güzel evlenmeden göstermiş kalitesiniEğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
acayip kinlendim adama şuan varya acayip betimlemişsiniz. çoook haklı bi yorumKıyamam, aldatması aptal yerine koymak değil yani?
Siz ona güvenirken o altına başka kadınları alıyordu hanımefendi. Siz evde uyuyor sanıyorken milletle el ele dolaşıyordu, siz iş yerinde diye düşünüyorken prezervatifini esnetmeye çalışıyordu. Bu gayet de salak yerine konmak. Kendinizi kandırmayın kabul edebiliyorsanız affedin bize düşmez sizin ne derece kendinize saygınızın olduğu.
Okuyunca ben de bi diş sıktım şimdi, kendi kendime kuruldum durduk yereacayip kinlendim adama şuan varya acayip betimlemişsiniz. çoook haklı bi yorum
Cok benzerini yaşamıştım. Affedersen ömür boyu unutmazsın. Affetmemek daha doğru olacaktır.benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Yada kız bitirsin bu ilişkiyi diye olabilir.Hayır.
İtiraf etmesi de aldıgı tehdittendir ya da birisi görmüştür, biliyordur sana yetiştireceği için ilk ondan duy istemiştir.
Tüm yorumları okuyamadım ama bu düşüncenizi doğru bulmuyorum gerçekten. İnsanlar size affet desin diye bir Ümit konuyu açmışsınız gibi geldi . Kolay değil bir anda herşeyi silmek o konuda da haklısınız ama evli olsanız konuşun bi şans daha verin bi terapi vs alın derdim . Sevgiliyken tek gecede suçu size atarak bunu yapan insan daha sonra da yapar gibi geliyor .Duygusal bir şey olsa daha yaralanırdım.
Kimle aldatmış nasıl aldatmış? Yakın cevrendır kesın gelıp ilk uçakla ıtıraf ettıgıne görebenim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Vidanını rahatlatmaya calısıyor, tabıkı hayır ıkınvı sansı hak etmıyorbenim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Aldatilmanin affi olmaz arkadaslar,her yalniz kalan baskasina kosmasin bi zahmet.Kendine saygin kalmaz bikere affedersen.benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Burayı wattpad sanan bir ergenizma daha..üyelikler birleştirilmiş. Omege.
cinsellik istemediğimi nasıl söyleyeceğim?
Merhabalar, yaşım birçoğunuzdan eminim ki çok küçük bu yüzden sizlerden abla tavsiyesi almak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlayacağım, hayatımda hiç sevgilim olmadı ve gerçekten bir şeyler hissettiğim kendisine çok güvendiğim birisiyle bir ilişki yoluna gireceğiz gibi. Kendisi üniversiteden...www.kadinlarkulubu.com
ilişkimizi sakladığım için benden ayrıldı nasıl telafi ederim
Ben böyle sürekli ısrar eden insanlardan hep şüphe ederim kaç arkadaşımın sevgilisi aman ona söyle annene söyle yok arkadaşına söyle dedi ama gitti kendi arkadan iş çevirdi. Bunun için gözünün dolup sesinin titremesi de garipwww.kadinlarkulubu.com
Yok artık yahu… yine kandırıldık