• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım, affetmeli miyim?

"çok üzgünüm, istemeden, seni dün gece aldattım" şarkısındaki gibi olmuş ama güzel günlerin hatrına aşk herşeyi affetmez, hele aldatılmayı asla. Affetmeyin.

Hayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın
Aldatılmak ilişkiyi dönüşümsüz olarak değiştirir, iki tarafta sonuna dek çabalasa da olduramazsınız, güven bitti bir kere. İkili ilişkilerde güven ve sabır çok önemli, her an dip dibe olamıyor insan, korkmadan arkanı dönebilmek lazım olmaz o yüzden. İlaveten bu hataya siz düşseniz o sizi affetmezdi...

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
kimse için asla yapmazdı demeyeceksin. herkes her şeyi yapabilir bana göre. insanoğlu çiğ süt emmiş sonuçta. o yüzden kimseye % 100 güvenmeyeceksin. biraz pay bırakacaksın.

bir şans daha ver bir daha yapsın evet. bi kişi bi kere aldatmışsa bir daha yapar. sen şimdi onu affettiğinde çok rahat bi ilişki yaşayabilecek misin onunla. kafanda bir daha yapar mı acaba şüphesi olmayacak mı? eğer bunlar olmayacak böyle şeyleri hiç düşünmeyeceksen, bir daha üzmez beni diyebiliyorsan barış tabii

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Asla yapmaz değilmiş demekki. Ben olsam affetmezdim ne güzel evlenmeden göstermiş kalitesini

Kıyamam, aldatması aptal yerine koymak değil yani? :KK43:

Siz ona güvenirken o altına başka kadınları alıyordu hanımefendi. Siz evde uyuyor sanıyorken milletle el ele dolaşıyordu, siz iş yerinde diye düşünüyorken prezervatifini esnetmeye çalışıyordu. Bu gayet de salak yerine konmak. Kendinizi kandırmayın kabul edebiliyorsanız affedin bize düşmez sizin ne derece kendinize saygınızın olduğu.
acayip kinlendim adama şuan varya acayip betimlemişsiniz. :KK70: çoook haklı bi yorum

Belki de gerçekten pişman oldu ve bir daha yapmayacak. Bunu siz veya buradaki hiç kimse bilemez.
Ama durum böyle bile olsa sadakat ilişkinin temelidir, yani aldatıyorsa veya buna meylediyorsa ilişki siz geri dönseniz de dönmeseniz de bitmiştir zaten. Affetseniz de mutlu olabilmeniz pek olası görünmüyor. En iyi senaryoda bile durum bu bence.

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Cok benzerini yaşamıştım. Affedersen ömür boyu unutmazsın. Affetmemek daha doğru olacaktır.

Hayat sizin karar sizin. Yaşayacak olan sizsiniz.
Eğer affetme yolundaysanız bari ağır bir bedel ödetmeye bakın.
Buda kişiden kişiye değişebilir.
Lütfen ağırdan alın iyice zamana yayın.
Hemen affederseniz bu sefer sonrasında kendinizi suçlama durumuna düşünebilirsiniz.

Duygusal bir şey olsa daha yaralanırdım.
Tüm yorumları okuyamadım ama bu düşüncenizi doğru bulmuyorum gerçekten. İnsanlar size affet desin diye bir Ümit konuyu açmışsınız gibi geldi . Kolay değil bir anda herşeyi silmek o konuda da haklısınız ama evli olsanız konuşun bi şans daha verin bi terapi vs alın derdim . Sevgiliyken tek gecede suçu size atarak bunu yapan insan daha sonra da yapar gibi geliyor .

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Kimle aldatmış nasıl aldatmış? Yakın cevrendır kesın gelıp ilk uçakla ıtıraf ettıgıne göre

Evet şans ver ki senin kendine saygın olmadığını görsün ve daha fazla aldatsın

Vidanını rahatlatmaya calısıyor, tabıkı hayır ıkınvı sansı hak etmıyor

Aldatilmanin affi olmaz arkadaslar,her yalniz kalan baskasina kosmasin bi zahmet.Kendine saygin kalmaz bikere affedersen.

Asla yapmazdı ne demek? Yapmış işte. Affedesin var bahane arama. Kendine saygın yoksa affet. Daha sevgiliyken ayrı düştü diye aldatan adam yarın hamile kalınca lohusalıkta da aldatabilir 1 ay sekssiz duramaz maazallah Allah korusun kurur sonra.

😱😱 üyelikler birleştirilmiş. Omege.

Yok artık yahu… yine kandırıldık 😔

😱😱 üyelikler birleştirilmiş. Omege.

Yok artık yahu… yine kandırıldık 😔
Burayı wattpad sanan bir ergenizma daha..

Back