İlk defa doğru anladınız o da yanlış zamanda oldu maalesef. TeşekkürlerrrrHala kendinizi kandırıyorsunuz. Tek gecelik olsa ne olmasa ne? Saatlik olsa daha mı çabuk affedeceksiniz? Affetmek için bahane aramışsınız. Ee tek gecelik miymiş rahat etti mi içiniz? Ne hoş, sizin için ölüp biten sevgilinizle mutluluklar
Çok haklısınız, teşekkür ederimEğer o boşlukta mesajlaşsaydı sadece yine neyse denebilir. Ama fiziki şeyler yaşanmış bu çok iğrenç. Seni anlıyorum seviyorsun ve koca dört yıl ama onun için de öyle değil miydi? Neden yaptı bunu? Tek sen mi bu kısmı düşünüyorsun. Eğer o da aynını düşünseydi o kızla sevişmeye giderken bile vazgeçebilirdi ama koşa koş sevişmeye gitmiş..
Belki uzun süre canın yanacak yeniden başkasına bir şeyler hissetmen uzun zamanını alacak ama affetme. İstese gelebiliyormuş seni özlediğinde uçağa atlayıp gelseydi keşke.
Sen bana bakmaya devam et boynuzlarınla, yenileri eklendikçe beni hatırla ama olur mu?boynuzlarımla şoklar içerisinde sana bakıyoruz
Demek ki sizi çok hatırlayacağımSen bana bakmaya devam et boynuzlarınla, yenileri eklendikçe beni hatırla ama olur mu?
Çok haklısınız, kararım net. Teşekkür ederimİlk uzaklaşmada aldatılmışsınız, üstüne suçu size yıkar gibi yanımda yoktun falan deniyor.
Affettiniz diyelim 2 saat habersiz kaldığınızda aklınıza şüphe düşmeyecek mi? Uzak şehirlerde olduğunuzda acaba diye düşünüp durmayacak mısınız?
Daha ben çoook aldatılırım diyorsun yanii iyiymiş kolay gelsin bari hareme eklenen kızlarla bir grup açın sülümanınızı çekiştirirsinizDemek ki sizi çok hatırlayacağım
Sizin allayıp pullayarak demeye çalıştığınız şeyi direkt söylüyorum sadece. Evet sürekli aldatılıp aldatacağım mutlu oldunuz mu kendinizi daha iyi hissettiniz miDaha ben çoook aldatılırım diyorsun yanii iyiymiş kolay gelsin bari hareme eklenen kızlarla bir grup açın sülümanınızı çekiştirirsiniz
Benlik birşey yok kendine yakıştırdığın hayat tarzında mutluluklar..Sizin allayıp pullayarak demeye çalıştığınız şeyi direkt söylüyorum sadece. Evet sürekli aldatılıp aldatacağım mutlu oldunuz mu kendinizi daha iyi hissettiniz mi
çok teşekkür ederimBenlik birşey yok kendine yakıştırdığın hayat tarzında mutluluklar..
Ne kadardır birliktesiniz?Hayır işte öyle düşünmeyin, affedeceğim desem bu soruyu sormazdım affetmeyeceğim desem yine sormazdım. İkilemde kaldığım için sordum
Ayyyy tamam git affet ne savundun be. Bize ne yani bu kadar insan gururunu kurtar diye seni ciddiye alıp sana laf anlatmaya çalışıyo ama kafa mermer.Göz göre göre sevgi sözcükleri söylerek ilişkiye devam ederek bunu saklayarak aldatması bana göre aptal yerine koyulmak. Aptal yerine koyulmak kavramları demek ki sizin için farklı benim için farklı bir anlam ifade ediyor. Bu kullandığınız üslup çok kırıcı.
Aynen madem isteyince atlayip gelebiliyor...Sana ihtiyacı vardıysa eger o zaman uçağa atlayıp gelseymiş dürzü
Aldattıktan sonra değil
Asla yapmaz dediklerimizin potansiyellerini bir bilsen... Bknz. Sevgilin... Ama sen barış bence, barışmak için bahane arıyorsun.Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Yani 2 cocukla sokakta mi kaldin? Gidecek yerin mi yok kimsesiz misin? Ben gercekten tahammul edemiyorum ya boyle mesajlari gorunce.Evli bile degilsin calisiyorsun para kazaniyosun. Nedir bu dunyada tek erkek oymus ona muhtacmis gibi haller? Insan nasil affedebilir kendisini aldatan insani? Barisinca gercekten hicbisey olmamis gibi opup koklayip sevebilecek misiniz? Neden kendinize sayginiz yok hic bu kadar mi degersizsiniz ya?Kılıf bulmaya çalışmıyorum, sonraki cümlede beni vurmaya çalıştığı noktanın o olduğunu belirtiyorum. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dediğimi de belirtiyorum. Zaten aklımda affetme düşüncesi var, ama bu karardan emin olamıyorum bu yüzden soruyorum. Yoksa yaptığı tamamen karaktersizlik. Ben onu affetmedim ayrıldım ama şans verip vermeme konusunda bir muhakemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?