- 30 Ocak 2019
- 79
- 100
-
- Konu Sahibi Gizemavcisi
Aslında ben onun yapmalarına inanmış gibi yapıp bu olayın ayrıntılarını öğrenmeye çalışıyorum. Ve hala devam edip etmediğini. Devam ediyorsa kesinlikle bosanicam ama etmiyorsa o zaman adam akıllı oturup konusucam esimle.Adam suclu oldugu halde size resti cekmis, sindirmis. Siz ceksenize resti. Birakin gidin, bana seffaf olana kadar donmuyorum, bosanicam diyin madem 2. Sansi vermek istiyorsunuz. Bu sekilde adam asla geri adim atmaz, sizin icin emek de harcamaz. 2. Sansi veren sizsiniz ama adam uste cikmis. Kararli olun.
siz aldatmaya itmişsiniz manasında asla söylemiyorum ama eşinizi pohpohlamıyor muydunuz? ya da eşinizden görsel olarak daha mı iyisinizPsikoloğa gittik birkaç seans. Doktor bana eşimin geçmişten beri beğenilme arzusu olduğunu ama istediği ilgiyi göremeyince sanal yolla tanıştığı kişilerle gururunu okşamaya çalıştığını söyledi. Benim yanımda kendini küçük görüyormuş ve ben de istersem bir sürü kadın bulurum diye konuşuyormuş. Fiili görüşme hiç yoktu. Hep sanal ve bazısı 3 bazısı 1 aylık görüşmeler. Sanal Sex yapıyor ve kadının bağlanmaya başladığını görünce nişanlıyım ben deyip basmış engeli. Hepsini ben okudum mesajlarda. Birde aile sevgisi görmemiş eşim. Aldatmada onun da etkisi varmış. Benimle tanışmadan çok önce sevgilisi onu terk edince başlamış bu sanal konuşma işleri. Daha bir sürü şey dedi psikolog. İşin özeti psikolojik rahatsızlık. Ve dedi ki bir daha yapmaz diyemem kimse için ama eşin pişman dedi hep ağlıyordu. Zaten şimdi de o pişmanlığın izlerini taşıyor. Bazen mide ağrısından falan saatlerce uyuyamıyor. İlaç alsa bile ağrı çekiyor. İnsanların içinde konuşmayıp dalıp gidiyor. Çok utandı çünkü yaptıklarından. Çalıştığımız ilçedeki tanıdıklarımız bu adam evlenince çöktü diye suçu benden biliyor. Kimseye anlatmadım bu durumu. Ama asıl çöken ben oldum kimse bilmiyor.
Şuan son Durumunuz ne merak ettim öğrenebildiniz mi. Ayrıca kimse sizi yadırgamaz bazı durumlar vardır gerçekten o psikolojiyi yaşamadan bilemiyoruz ne yapmamız gerektiğini. Böyle bir şey yaşamadım ama sizi gerçekten çok iyi anlıyorum aldatılmak çok iğrenç bir şey düşünmesi bile kötüArkadaslar 1 ay kadar once esimin beni aldattgini ogrendim. Telefonundaki yazismalardan.sorunlu bir evliligimiz vardi. Af diledi agladi vs. Ben barismaya niyetlendim ve zmaan icerisinde belki affederim diye dusundum. Telefonunun sifresini istedim. Tamam dedi birkac gun sonra tekrar tekrar istedim kavga ettik. Ben acip veriyorum sana niye illa sifre istiyosun vermiyorjm bosanacaksan bosan dedi. Ben geri adim attim. Su an hala bu durum devam ediyor mu etmiyor mu anlamak istiyorum. Ediyorsa delil toplamak ve bosanmak icin. Aldatilmak cok travmatik bir durum. Affedebilecej miyim ondan da emin degiljm ama 2. Sansi verme ihtimalim agir basiyor. Ama esim bu hareketlerle beni daha cok uzaklastirdi bu fikrimden. Simdi dusundugum sadece esimin bu iliskisinin devam edip etmedigi. Devam etmiyorsa yurutmeyi denemeyi dusunuyorum. Sizden bu konuyu nasil anlayabilecegime dair fikir istiyorum. Esimin telefonunu nasil karistirabilirim. Kafayi yiycem. Bunu ogrenmek artik onur meselesi oldu. Aldatildigima dair tum gercekleri ogrenmek istiyorum.
Onur meselesi olduğuna emin misin?2. Sansi verme ihtimalim agir basiyor.
Aramızda yaş farkı var ve evet Görsel olarak Beni eşimden üstün tutarlar. Yani yanıma yakıştırmayan çoktur. Ben eskiden iltifat falan etmezdim ona ama psikolog uyardı beni. Mesela konuştuğu kadınlar övgü dolu Şeyler yazıyor, bu ilgi onu çekiyor ama siz nasıl olsa ben ondan küçüğüm, alımlıyım. O yüzden Benden başkasına bakmaz moduna girmişsiniz dedi. Düşündüm ve hak verdim. Ben hep kavga eden, kızan, bunaltan taraftım. Kendimi de değiştirdim şu an.siz aldatmaya itmişsiniz manasında asla söylemiyorum ama eşinizi pohpohlamıyor muydunuz? ya da eşinizden görsel olarak daha mı iyisiniz
Gerçekten pişman. Her istediğim alınır, canım Akşam akşam bir şey isterse gider bulur gelir. Her haftasonu gezmeye bir yere götürür. Ev işlerinin yarısını o yapar . Zaten eskiden de yapıyordu ama şimdi daha çok yapıyor. Ev hayatı konusunda falan hiç sıkıntım Yok çok şükür. Bunlar güzel şeyler ama hiç güven duygusu yok bende. Bu güveni yeniden sağlamak için çabalıyor ama ben babamdan da çok kazık yediğim için bir insana nasıl güvenilmez çok iyi bilirim aMa tekrar nasıl güven duyulur hiç bilmiyorumBu şekilde pişman olması sizin için iyi bi durum bence. Gerçekten pişmansa ve şans vermek istiyorsanız neden olmasın. Kendi adıma konuşayım ben kimseye ikinci şansı vermiyorum ama her ilişki de farklıdır tabi.
Evet hep var bu düşünce. Eşim bana karşı çok iyi, ilgili ama ben eski ben değilim ne yazık ki.Şimdi nasılsınız peki eşinizle? Düzeldi mi aranız , hep bir boşanma düşüncesi var sanki sizde.
madem affetmeye karar vermişsiniz herşeyden önce kendinize hayatı zindan etmeyin. eşinize ilk başta çok anlam yüklemişsiniz doğal olarak ama bu kendinizdeki odak halini dağıtıp bi şekilde akışa bırakırsanız kendiniz huzurlu olursunuz herşeyden önce. bence bizim toplumumuzun kadınlarındaki en büyük yanlış eş ya da sevgiliyi odak haline getirmek. insanın her zaman önceliği kendisi olmalı ama biliyorum ki bunu başarmakta zor. çünkü biz böyle yetiştiriliyoruz en taşralı ailelerden tutunda entel ailelere kadar.Aramızda yaş farkı var ve evet Görsel olarak Beni eşimden üstün tutarlar. Yani yanıma yakıştırmayan çoktur. Ben eskiden iltifat falan etmezdim ona ama psikolog uyardı beni. Mesela konuştuğu kadınlar övgü dolu Şeyler yazıyor, bu ilgi onu çekiyor ama siz nasıl olsa ben ondan küçüğüm, alımlıyım. O yüzden Benden başkasına bakmaz moduna girmişsiniz dedi. Düşündüm ve hak verdim. Ben hep kavga eden, kızan, bunaltan taraftım. Kendimi de değiştirdim şu an.
Bak canm bende aldatildim ve 1 cocuk var ortada eger icinde varsa tekrar tekrar yapacaktir bende bu 3. Verdigim sans artik kendi yoluma bakacagm oglumla mesgul oluyorm daha cok evladin varmi bilmiyorm ama varsa beni anlarsin canm evlat icin katlanmak gerekiyo bazen zor olsadaArkadaslar 1 ay kadar once esimin beni aldattgini ogrendim. Telefonundaki yazismalardan.sorunlu bir evliligimiz vardi. Af diledi agladi vs. Ben barismaya niyetlendim ve zmaan icerisinde belki affederim diye dusundum. Telefonunun sifresini istedim. Tamam dedi birkac gun sonra tekrar tekrar istedim kavga ettik. Ben acip veriyorum sana niye illa sifre istiyosun vermiyorjm bosanacaksan bosan dedi. Ben geri adim attim. Su an hala bu durum devam ediyor mu etmiyor mu anlamak istiyorum. Ediyorsa delil toplamak ve bosanmak icin. Aldatilmak cok travmatik bir durum. Affedebilecej miyim ondan da emin degiljm ama 2. Sansi verme ihtimalim agir basiyor. Ama esim bu hareketlerle beni daha cok uzaklastirdi bu fikrimden. Simdi dusundugum sadece esimin bu iliskisinin devam edip etmedigi. Devam etmiyorsa yurutmeyi denemeyi dusunuyorum. Sizden bu konuyu nasil anlayabilecegime dair fikir istiyorum. Esimin telefonunu nasil karistirabilirim. Kafayi yiycem. Bunu ogrenmek artik onur meselesi oldu. Aldatildigima dair tum gercekleri ogrenmek istiyorum.
Seni kaybetmekten korkmayan birine 2. Sansi nasil veriyosun anlamadim adam hem aldatmis hem yolu gostermis hem kendini affettirme cabasinda degil neyin sansini verdigini dusunuyosunArkadaslar 1 ay kadar once esimin beni aldattgini ogrendim. Telefonundaki yazismalardan.sorunlu bir evliligimiz vardi. Af diledi agladi vs. Ben barismaya niyetlendim ve zmaan icerisinde belki affederim diye dusundum. Telefonunun sifresini istedim. Tamam dedi birkac gun sonra tekrar tekrar istedim kavga ettik. Ben acip veriyorum sana niye illa sifre istiyosun vermiyorjm bosanacaksan bosan dedi. Ben geri adim attim. Su an hala bu durum devam ediyor mu etmiyor mu anlamak istiyorum. Ediyorsa delil toplamak ve bosanmak icin. Aldatilmak cok travmatik bir durum. Affedebilecej miyim ondan da emin degiljm ama 2. Sansi verme ihtimalim agir basiyor. Ama esim bu hareketlerle beni daha cok uzaklastirdi bu fikrimden. Simdi dusundugum sadece esimin bu iliskisinin devam edip etmedigi. Devam etmiyorsa yurutmeyi denemeyi dusunuyorum. Sizden bu konuyu nasil anlayabilecegime dair fikir istiyorum. Esimin telefonunu nasil karistirabilirim. Kafayi yiycem. Bunu ogrenmek artik onur meselesi oldu. Aldatildigima dair tum gercekleri ogrenmek istiyorum.
Onur meselesi derken ? Sende olmayan bir şeyin meselesi olmaz dert etme
Babam annemi aldatıyordu. Sonra boşandılar. Ama diyordu ki anneniz beni aldatmış olsa onu öldürürdüm. Hatta utanmadan dedi ki hapse girmekten korkmasam boşandı diye öldürürdüm. Ben de bas bas kavga ettim sen aldatırken iyi de annem gibi namuslu bir kadın kimseye bakmazken hayatı zindan ettin. Sen de omu aldattın o zaman annem de seni mi öldürmeli dedim. Neymiş annem kadınlık yapamamış. Aldatıyorsa annem suçluymuş vs vs vs. Tipik ahlaksız erkek zırvalıkları. Şimdi her gün ağlıyor yalnızım da yalnızım diye