- 8 Kasım 2018
- 5.721
- 13.773
- Konu Sahibi Gizemavcisi
Adam suclu oldugu halde size resti cekmis, sindirmis. Siz ceksenize resti. Birakin gidin, bana seffaf olana kadar donmuyorum, bosanicam diyin madem 2. Sansi vermek istiyorsunuz. Bu sekilde adam asla geri adim atmaz, sizin icin emek de harcamaz. 2. Sansi veren sizsiniz ama adam uste cikmis. Kararli olun.Arkadaslar 1 ay kadar once esimin beni aldattgini ogrendim. Telefonundaki yazismalardan.sorunlu bir evliligimiz vardi. Af diledi agladi vs. Ben barismaya niyetlendim ve zmaan icerisinde belki affederim diye dusundum. Telefonunun sifresini istedim. Tamam dedi birkac gun sonra tekrar tekrar istedim kavga ettik. Ben acip veriyorum sana niye illa sifre istiyosun vermiyorjm bosanacaksan bosan dedi. Ben geri adim attim. Su an hala bu durum devam ediyor mu etmiyor mu anlamak istiyorum. Ediyorsa delil toplamak ve bosanmak icin. Aldatilmak cok travmatik bir durum. Affedebilecej miyim ondan da emin degiljm ama 2. Sansi verme ihtimalim agir basiyor. Ama esim bu hareketlerle beni daha cok uzaklastirdi bu fikrimden. Simdi dusundugum sadece esimin bu iliskisinin devam edip etmedigi. Devam etmiyorsa yurutmeyi denemeyi dusunuyorum. Sizden bu konuyu nasil anlayabilecegime dair fikir istiyorum. Esimin telefonunu nasil karistirabilirim. Kafayi yiycem. Bunu ogrenmek artik onur meselesi oldu. Aldatildigima dair tum gercekleri ogrenmek istiyorum.