Aldatıldıgınızı bilmek istermiydiniz?

Sana bisey diyim mi sakııınnnnn soyleme hatta ima da etme sakın çünkü ben bu konuda tecrübeliyim
Lise zamanlarimda bir arkadaşım aldatildi
Bende gittjm soyledim o zamanlar konferans modasi vardi,birini konferansa alipta ispatladim üstelik
Cunku arkadaşımı cok seviyordum
Ve bunun gibi baska bi olay daha yasadi baska birisiyle daha aldatti cocuk kendisini oda ispatlandı
Sonra ne mi oldu bir sabah sizi yuzlestircem diye beni kafeye çağırdı gitmedim bana inanmayan isine baksin. Cocuktan ayrildi benle arkadasligini da devam ettirdi ve gitti onunla barıştı benle de durduk yere küstü uzerine de cocukla 2 yada 3 sene daha universite yillarinda sevgili olmaya devam etti.
Hadi o zamanlar toyduk,ergendik falan,sizin bahsettiginiz bir yuva baska bir olay ama gercekten yapan unutuluyor soyleyen unutulmuyor yerinde olsam hic ima bole etmem kadin zaten yakalamis bide affetmis Kuran a el basınca kocasi
Ben yerinizde olsam hic karışmam
Esiminde oyle bir adamla gorusmesini istemwzdim zaten sizin eşiniz bey ağır birisiymis konusmalarinizi dinlemissiniz efendi birisiymis onun ahlaksizligina canak tutmamis seviyesine inmemis helal olsun geyik yapmamis.
Siz bence karismayinn ciddiyimmmm ben artik kimseye karışmıyorum akil isteyene akil bile vermiyorum oneri bile sonra basima kalcaklar memleket zaten sakat dolu.
Hic basimi agritamam
Iyilik yapiyoruz bizden kötüsü yok ben artik cok akillandimmm cok şükür

Cok cok haklisiniz bencede insallah soylemez konu sahibi

Kesinlikle bilmek isterdim. Ben bilmezken arkadasimin bildigini ogrensem onunla da bir daha asla gorusmezdim. Emin olmadiginiz 1 kelimeyi dahi katmadan, bildiklerinizi anlatin bence. Kadin biraz gozlemlesin. Kendisi de ispatlarsa durumu artik ona gore yoluna bakar.

Kocası ayni anda 3 kişiyle aldatıyor, ailesine yollamıyor, cocuguna yalnız bakıyor, ilgisizlikten şikayetçi ve en azından 2 yıldır bu durumda

Üstelik de adamı yakalamış ama halen devam ediyor

Sen istersen yatakta fotoğraflarını göster o kadın hiç bi sey yapamaz çünkü cok pasif

Koskoca kadın bunca şeye susuyorsa kızın aynı şehirde olmasını da yutar

Sen kocanla arada kalirsin bence karışma

Her durum kendi içinde özeldir ama ben sanırım her şekilde bilmek isterdim. Kadın zaten sadece yazışmayla da olsa aldatıldığını biliyor ve gerisini de hissediyordur ama kondurmak istemiyordur. Söyleyen kişinin kötü olması bir gerçek ki o psikolojiyi de anlıyorum(hak vermesem de) Belki affedecek ama sizin yüzünüze o zaman nasıl bakacak ya da aldatilmak onu küçük düşmüş hissettirecek ve bunun şahidi siz olacaksınız vs. Bence kadınla konuşup "erkeklere güven olmuyor canim, bence kontrollü olmakta fayda var. Bir şey yoksa da ne kaybedersin ki?" gibi akıl verip bir program kullandirtmakta fayda var. Keşke bildiğim bir program olsaydı sizin eşinizi dinlediğinizi yazdığınız uygun görünüyor aslında.

Bence de soylemeyin. Hic bilmese hadi acaba soylesem mi dersin. Arkadasiniz msj larda görmüş zaten aldatildigini. ayri sehir ayni sehiri mi var bunun.
Cok ciddi bi konu bu. Bundan sonrasi arkadaşının kaldirabilecegi sabra(bu kısma ne dicemi bilemedim) bagli. Eminim o da hep tetiktedir affetmis olsa bile eşini takiptedir.

Kadini tanisaniz acırsınız bu duruma nasil dunya tatlisi bir insan.. Haketmiyor asla o adam onu. Daha gecen gun esimi aradi ahmet ooff kizlara bak bir kiz var burda gorsen flan diyor gozu hep disarda.

biri benim eşime bunu diyecek var ya o adamı yolarım. bence siz eşinizi görüştürmeyin o adamla.

Gercekleri ogrenince bosanabilecekse yani sonra imkanim yok ayrilamam vs gibi bir durum olacaksa bilmesin iyice gururuna dokunur ama direkt degilde yonlendirmelerle olabilir dedigin gibi ben olsam program yuklerim su bu gibisinden elbet yakalar

Ben bilmek isterdim.
Lakin o kadına söylememen gerektiğini düşünüyorum.
Yakında kimsesi yok, küçük çocuk var, muhtemelen boşanmayacak çünkü kocasını affetmiş. Bir sonuca varmadan huzuru x2 kaçar gibime geliyor.
Zaten azıcık aklı varsa şu saatten sonra kocasını kontrol eder, ha ne yapacağını yine kendi bilir.

Kadın yapmamasını için Yemin ettirmiş . Bence bundan sonrası önemli değil kadın her şekilde görmezden gelir . Sende anlatmaya çalışma sana patlar

Kesinlikle direk soylemek yerine ima daha mantikli geliyor.

Aldatılsam bilmek isterdim, belli ki içiniz rahat etmeyecek o zaman ima edin ama direkt söylemeyin çünkü maalesef bazı kadınlar aldatıldıkları söylenince, evliliğimizi kıskanıyorlar, eşimi kıskanıyorlar demeye başlıyor, bir komşum aynı anlattığınız kadın gibi eşi için gurbete gelmiş buralara, eşi için ailesiyle bile arasını açmış, hem şiddet görüyor hem aldatılıyor, kimle aldatıldığını biliyor, kendisi de söylüyor zaten ama gözü açılsın diye bir arkadaşı eşinin diğer kadınla sarmaşdolaş fotoğraflarını çekip göstermiş, ters tepti resmen, evliliğimi kıskanıyor, beni eşimden boşatmaya çalışıyor, eşim yakışıklı demeye başladı, aldatıldığını duyunca çok üzüldüm lakin evliliğimi kıskanıyor, eşimi kıskanıyor gibi bir iftiraya uğramamak için dert yanıp ağladığında sadece dinlemekle yetiniyorum, evin var, paran var, çocuğun yokken boşan ne çekiyorsun dayakçı aldatan kocayı diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…