• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldıgınızı bilmek istermiydiniz?

Kadın zaten öğrenmiş. Bu saatten sonra sizin karışmanıza gerek kalmamış.

Siz neden eşinizin telefonuna casus programı yüklediniz? Bu olayı aydınlatabilmek için mi?

Merak ettim de.

Gururlu bir kadın aslında. Genellikle tepki koyar. Bundan once bir kiza yazdigini gormuştu gelip anlatmisti..

Baya bir küs kalmışlardı. Ama konu yanlis anlaşilmadan ibaret oldugu icin uzeri kapanmisti.

Yinede insanlarin ne yapacagi belli olmaz. Haklisiniz aslinda. Arada kalmak istemiyorum. Bazen iyilik yapayim derken asil kotu olan sen oluyorsun cunku
Söz konusu eş ve evlilik olunca insanlar asla dedikleri herşeyi yapar hale gelebiliyorlar, buna gururlu insanlar da dahil, örnek verdiğim komşumu eşine bağlayacak hiçbir gerekçe yok aslında, bebekleri olsa çocuk babasız kalmasın savunması yapabilir veya evi maddi gücü olmasa ne yapacağım ben diyebilir lakin komşum kendi kendini geçindirecek imkana sahip, evi de var üstelik ama eşinden ayrılmamak da kararlı, kaldı ki bu komşumun eşi aylardır eve de gelmiyor, siz kendinizi vicdanen sorumlu hissederken bir an da yuva bozan arkadaş konumuna düşebilirsiniz, benzer konuma düştüğümden karı-koca ilişkilerine karışmama kararı aldım epey bir önce, hı hı çok güzel bir çiftsiniz deyip geçiyorum.

Söz konusu eş ve evlilik olunca insanlar asla dedikleri herşeyi yapar hale gelebiliyorlar, buna gururlu insanlar da dahil, örnek verdiğim komşumu eşine bağlayacak hiçbir gerekçe yok aslında, bebekleri olsa çocuk babasız kalmasın savunması yapabilir veya evi maddi gücü olmasa ne yapacağım ben diyebilir lakin komşum kendi kendini geçindirecek imkana sahip, evi de var üstelik ama eşinden ayrılmamak da kararlı, kaldı ki bu komşumun eşi aylardır eve de gelmiyor, siz kendinizi vicdanen sorumlu hissederken bir an da yuva bozan arkadaş konumuna düşebilirsiniz, benzer konuma düştüğümden karı-koca ilişkilerine karışmama kararı aldım epey bir önce, hı hı çok güzel bir çiftsiniz deyip geçiyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Ben iki kere kaldım böyle birşeyin ortasında. Suçlu ben oldum.
Ne yazık ki bu zamanda iyilik yapmada bile temkinli olmak gerekiyor.

Kesinlikle katılıyorum. Ben iki kere kaldım böyle birşeyin ortasında. Suçlu ben oldum.
Ne yazık ki bu zamanda iyilik yapmada bile temkinli olmak gerekiyor.
Aynen, özellikle eşler arası meselelere canciğer kuzu sarması arkadaşlığım bile olsa karışmıyorum artık.

Ben kadina direk söylemem ama Ahmetin üstüne cökerim. Etrafımdakiler de bilir. Böyle pisliklere göz yummam. En yakuk arkadasim olsa bile. Ahmete derim herseyi bildiğimi ve kendine ceki düzen vermese anlatacağımı. Iyi bir ayar lazim. Bide kurana el basıyor. Allahtan korkmayan tabi ki kuldan hic utanmaz. Bide anlatiyor marifet gibi

Kadın zaten öğrenmiş. Bu saatten sonra sizin karışmanıza gerek kalmamış.

Siz neden eşinizin telefonuna casus programı yüklediniz? Bu olayı aydınlatabilmek için mi?

Merak ettim de.

Hayir bitane evli kadin var esime surekli espriler falan yapiyor kadinla esimin arasinda 1 yaş var.. bende suphelenip casus programi indirdim. Ama esim siz li konusuyor ve kadina abla diyor. Arada arkadaslariyla sohbetlerine sahit oldum birsey bulamadim.

Ben kadina direk söylemem ama Ahmetin üstüne cökerim. Etrafımdakiler de bilir. Böyle pisliklere göz yummam. En yakuk arkadasim olsa bile. Ahmete derim herseyi bildiğimi ve kendine ceki düzen vermese anlatacağımı. Iyi bir ayar lazim. Bide kurana el basıyor. Allahtan korkmayan tabi ki kuldan hic utanmaz. Bide anlatiyor marifet gibi

Eşiyle oyle bir samimiyetimiz yok asla da yuzgoz olmak istemem. Esim konuscam kendine ceki duzen versin yoksa gorusmeyelim dedi.

Yazık, böyle aldatılan kadınları aptal yerine koyan erkeklerden tiksiniyorum.

Bir şekilde kadının burda olduğunu ve devamlı görüştüklerini öğrenmeli bu kadın.

Bak sen diyorsun, eşini ailesine göndermiyor dört duvar içinde yaşıyor. Adam da başka kadınların koynunda Fink atıyor.

Yazık günah kadına. Lütfen bir şekilde öğrenmesini sagla.

Back
X