- 28 Temmuz 2011
- 19.707
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Bu normal bilgisayardan oluyor evet ama bana mobil lazim
Maalesef bilgim yok, umarım bilgisi olanlar yazar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu normal bilgisayardan oluyor evet ama bana mobil lazim
Mobilden de oluyor o chrome dan açılıyor senin normal whatsapta uygulamalarda kaliyorBu normal bilgisayardan oluyor evet ama bana mobil lazim
Cok cok haklisiniz bencede insallah soylemez konu sahibiSöylemeyin.Sen nerden biliyorsun dese ne diyeceksiniz Eşinizin söylediği ortaya çıkacak.E biliyordunuz da bu zamana kadar niye söylemediniz dese ve üstüne eşiyle barışsa sizlerle görüşmez artık.Bir de suçlu olmayın
Kadini tanisaniz acırsınız bu duruma nasil dunya tatlisi bir insan.. Haketmiyor asla o adam onu. Daha gecen gun esimi aradi ahmet ooff kizlara bak bir kiz var burda gorsen flan diyor gozu hep disarda.
biri benim eşime bunu diyecek var ya o adamı yolarım. bence siz eşinizi görüştürmeyin o adamla.
Kesinlikle direk soylemek yerine ima daha mantikli geliyor.
Yerinizde olsam eşimi Ahmet le göruşturmezdimKadini tanisaniz acırsınız bu duruma nasil dunya tatlisi bir insan.. Haketmiyor asla o adam onu. Daha gecen gun esimi aradi ahmet ooff kizlara bak bir kiz var burda gorsen flan diyor gozu hep disarda.