- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
iyi de kadn yakalamis zaten. szin aklina getrmek icin bulunacaginiz tavsiyeleri zaten akil ediyodur suan. hic bilmeyen biris deil ogrenmis sonucta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay ağzın bal yesin kardeşim...Yuvayı koca kişisi yıkmış, sizlik ne durum var?
Aksine, kandırılan, aldatılan, harama el uzatan bir adamı ortaya çıkarıyorsunuz.
Ayıp örtmek güzeldir, evliliklerde barıştıran olmak iyidir ama o şeref yoksunu kişi, bu kategoride değil.
Evli insanların zinası tekrar suç teşkil etmeli bence ve bir yaptırımı olmalı.
Dolandırıcılık resmen bu çünkü.
Kesinlikle söylenmesini isterdim. Benden 2 yıl saklayan herkesi de hayatımdan def ederdim.
Dilsiz şeytan olayı hani.
Kesinlikle çok acınası bir davranış. "Öğrenmiş artık benden bilinmez nasılsa" gibi bir düşünceBana böyle bir şey söylense , defol git artık bende öğrendim derdim. Aynen.
Ya susup söylemeyeceksin , ya da nasılsa öğrendi dur korukleyelim demeyeceksin.
Aynı mesele başıma geldi..hatta beni eşimle tanıştıran evliligimize vesile olan adama eşini aldattı ve herkes duydu esi hariç..Merhaba kizlar.
Bizim esimle ortak tanigimiz bir cift var senelerce cocuklari olmadi sonra allah nasip etti oldu. Ama adam yoldan cıktı.
Kadinı cok severim çok tatli guleryuzlu ve biraz saf ( icinde kötuluk yok yalan nedir bilmez )
Biz cok uzun zamandir görüsüyoruz. Çokta severim. Ama esim birgun bana adamin adı ahmet olsun.. Ahmet karisini aldatiyor dedi 3 kızla..
Tabii buyuk şok yaşadim. Ben ona yapma etme dedim dinlemedi bundan sonra onlarla görüşmeyelim dedi bana. Bende kadini cok sevdigimi boyle birseyi direk soylemesemde ima edecegimi soyleyince esim cok korktu 2 senedir dogru durust gorusemiyoruz. Gorussekte kocalar hep basimizda bizi yanliz birakmiyorlar. Tabiki direk yuzune soylemicektim ama " erkeklere guvenilmez aldatma potansiyelleri yuksek ne yapcaklari belli degil " falan ima edecektim. Cunku hersey affedilir ama aldatma dayak asla..
Ve kadin baska sehirden gelin geldi hickimsesi yok ve bana esinin ilgiszliginden eve gelmemesinden cok bahsetti dilim varmadi ima da edemedim. Neyse eşim kizlarla artik iletisimi kesip karisina yoneldigini bidaha yapmayacagini soyledi ahmet esime oyle soylemiş. Bende tamam bisey demicem dedim.
Bu tur şeylere karismak asla adetim degildir hatta burda hep karismayin yorumunda bulunmustum. Ama diyorum ya kadin dunya tatlisi ve asla bunu haketmiyor.
Bugun ogrendim ki ahmeti karısı yakalamış mesajlardan.. Ahmette demiski bu sehirden degil sadece mesajlasstik. Eside cok aglamis üzülmüş ben gidiyorum demiş.. Adamda baya yalvarmiş ve kuran ın uzerine el basmış.. Ama sorun şu ki kiz bu sehirden ve bire bir gorustulerde yanliz da kaldilar buna eminim.. Karısıda kuranin uzerine el basinca bidaha yapmamasi icin yemin ettirmiş. Ve bir sans daha vermis. Ama hala cok kotu durumda asla konusmuyormuş..
Ahmette esimi arayip durumu anlatmiş ve esime demiski bi sure gorusmeyim ortalik durulsun...
Şimdi kizlar benm vicdanim zaten rahat degildi. Kadin sirf ahmet ugruna herseyi birakmis tanimadigi memlekete gelmis adam ailesinin yasadigi sehire bile yollamiyor. Kadin burda 4 duvar arasinda.
Sizce ben karismalimiyim bu durruma..
Karisma dediysem asla gidip kocan yalan soyluyor degil.. Telefonuna program yuklemesi icin oneride bulunabilirim. Ben asla soyleme taraftari degilim sadece ben olsam aldatilan , aldatildigimi kesinlikle bilmek isterim...
Siz ne düsünüyorsunuz ?
Not: Ahmet duygusal birsey olmadigini sadece mesajlastiklarini yani sanal aldatma oldugunu kizin da kendisini hic gormedigini soyleyince ve kurana el basinca affetmis.
Ama 2 senedir suren bir durum bu...
Her durum kendi içinde özeldir ama ben sanırım her şekilde bilmek isterdim. Kadın zaten sadece yazışmayla da olsa aldatıldığını biliyor ve gerisini de hissediyordur ama kondurmak istemiyordur. Söyleyen kişinin kötü olması bir gerçek ki o psikolojiyi de anlıyorum(hak vermesem de) Belki affedecek ama sizin yüzünüze o zaman nasıl bakacak ya da aldatilmak onu küçük düşmüş hissettirecek ve bunun şahidi siz olacaksınız vs. Bence kadınla konuşup "erkeklere güven olmuyor canim, bence kontrollü olmakta fayda var. Bir şey yoksa da ne kaybedersin ki?" gibi akıl verip bir program kullandirtmakta fayda var. Keşke bildiğim bir program olsaydısizin eşinizi dinlediğinizi yazdığınız uygun görünüyor aslında.
Aldatılsam bilmek isterdim, belli ki içiniz rahat etmeyecek o zaman ima edin ama direkt söylemeyin çünkü maalesef bazı kadınlar aldatıldıkları söylenince, evliliğimizi kıskanıyorlar, eşimi kıskanıyorlar demeye başlıyor, bir komşum aynı anlattığınız kadın gibi eşi için gurbete gelmiş buralara, eşi için ailesiyle bile arasını açmış, hem şiddet görüyor hem aldatılıyor, kimle aldatıldığını biliyor, kendisi de söylüyor zaten ama gözü açılsın diye bir arkadaşı eşinin diğer kadınla sarmaşdolaş fotoğraflarını çekip göstermiş, ters tepti resmen, evliliğimi kıskanıyor, beni eşimden boşatmaya çalışıyor, eşim yakışıklı demeye başladı, aldatıldığını duyunca çok üzüldüm lakin evliliğimi kıskanıyor, eşimi kıskanıyor gibi bir iftiraya uğramamak için dert yanıp ağladığında sadece dinlemekle yetiniyorum, evin var, paran var, çocuğun yokken boşan ne çekiyorsun dayakçı aldatan kocayı diyemiyorum.
Ben de aldatılırsam anlarım eşim asla yapmaz diyordum ama biz sevgili ve nişanlı iken yani 3 sene boyunca aldatmış ve ben evlendikten sonra öğrendim. Asla aldattığını belli etmeyen erkekler var bu memleketteAldatılırsam,anlarım.Eşim hiç yalan söyleyemez hemen anlarım. Soruya gelirsek isterdim.
Nedense bu soru beni baya gerdi.:)
Yerinizde olsam eşimi Ahmet le göruşturmezdim
Eğer bu kadın eşi olmadan ayakları üzerinde durabilecekse yani boşanacaksa söyleyin. Boşanmayacaksa ki sanal aldatmayı kabul etmiş, hiç söylemeyin.
Eşi diyecek yalan söylüyor bende gözü var vs. Bir sürü iftira. Kadının da niyeti yok boşanmaya kabul edecek. Olan size olacak Bulaşmayın.
Ben sanal manal bilmem. Affetmem.
Biri bana kocan aldatıyor dese dünyanın en mutlu insanı olurdum. Bırakıp gitmek için sağlam bir nedene ihtiyacım var.
Bilemedim. Tavriniz hoş değil. Iki sene susup tekrar bir araya gelmek , sonrasında " nasılsa öğrenmiş dur bir kaç odun da ben atayım " diyorsunuz resmen..
Şimdi konuşmanın kime ne faydası var ? Kadın zaten tedbirli davranacaktir.
Iki yıl , koskoca iki yıl yüzüne baktığınız , hafta da bir buluştuğumuz bir insanın aldatilmasina müsaade ettiniz.
Eşiniz siz söylemeyin diye yanınızda duruyordu, ee telefonda mi yoktu ?
1 sene sonra nereden esmis eşinize görüşme kararı ? Bence onlar arada gorusuyorlardi.
Başlıktaki soruya cevabınızı merak ettim .
Kabak senin başına patlar sakın söyleme deniliyor ya , patlarsa patlasın , bu yüzden susulur mu ?
Bende affetmezdim.. Ama namaz kilan oruc tutan bir insan kurana el basiyor ise ona inanirdim.