• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldıgınızı bilmek istermiydiniz?

Yuvayı koca kişisi yıkmış, sizlik ne durum var?
Aksine, kandırılan, aldatılan, harama el uzatan bir adamı ortaya çıkarıyorsunuz.
Ayıp örtmek güzeldir, evliliklerde barıştıran olmak iyidir ama o şeref yoksunu kişi, bu kategoride değil.
Evli insanların zinası tekrar suç teşkil etmeli bence ve bir yaptırımı olmalı.
Dolandırıcılık resmen bu çünkü.

Kesinlikle katiliyorum.

Bende ilk benden ogrense inanmayacagini bile düsündüm.. ama yakaladigi icin evet suan daha kolay bir sekilde soyleyebilirim. Ama soyleyebilirmiyim bilmiyorum ya da konuya nasil girerim
Ben olsaydım dertleşmek istiyorum der görüşürdüm. Zaten olayları bildiğinizi belli edersiniz. Bayanlarda samimi gördüğü hemcinslerine hemen bu konuları anlatır. Anlattığında bende sen öğrenmeden kısa bir süre önce biliyordum. Sana söyleyip söylememek konusunda biraz kararsız kaldım diye lafa girin ve anlatın. Ben kadına üzüldüm açıkçası. Eşi tarafından aptal yerine konmasına daha çok üzüldüm.

Ayni sehirden oldugunu bilse kesinlikle affetmezdi.. Ve gorustuklerini..
Aynı şehir olup olmaması çok önemli değil ki görüşmek isteyen iki insan dünyanın bir ucunda bile olsa yolunu bulur..gorusmediklerine nasıl inandı bilmiyorum..
Ben olsam bilmek isterdim ve arkadaşım bunu bildiği halde bana söylemese onuda affetmezdim

İyi öyleyse ya pas vermiyormuş o pisliğe. Ne yapacaksınız aldatılan kadınla ilgili? Sizce boşanır mı ya da ailesi filan destek olur mu? Çaresiz kalan da çok kadın oluyor maalesef. :KK43:

Ailesi destek olur. Ama cok kucuk bir ilde yasiyor ailesi. Orada onu ne bekler hic bilmiyorum. Bosanirmi onuda bilmiyorum bana aldatilirsam bosanirim demisti.!

Ben olsaydım dertleşmek istiyorum der görüşürdüm. Zaten olayları bildiğinizi belli edersiniz. Bayanlarda samimi gördüğü hemcinslerine hemen bu konuları anlatır. Anlattığında bende sen öğrenmeden kısa bir süre önce biliyordum. Sana söyleyip söylememek konusunda biraz kararsız kaldım diye lafa girin ve anlatın. Ben kadına üzüldüm açıkçası. Eşi tarafından aptal yerine konmasına daha çok üzüldüm.

Bugun bildigimi belli ettigim bir msj attim canim. Sen mutlu oldugun surece seni kimse yikamaz yeterki sen mutlu ol diye cok tesk etti olay daha cok yeni. Taze.

Aynı şehir olup olmaması çok önemli değil ki görüşmek isteyen iki insan dünyanın bir ucunda bile olsa yolunu bulur..gorusmediklerine nasıl inandı bilmiyorum..
Ben olsam bilmek isterdim ve arkadaşım bunu bildiği halde bana söylemese onuda affetmezdim

Bende affetmezdim.. Ama namaz kilan oruc tutan bir insan kurana el basiyor ise ona inanirdim.

Söylemeyin.Sen nerden biliyorsun dese ne diyeceksiniz Eşinizin söylediği ortaya çıkacak.E biliyordunuz da bu zamana kadar niye söylemediniz dese ve üstüne eşiyle barışsa sizlerle görüşmez artık.Bir de suçlu olmayın

Bende affetmezdim.. Ama namaz kilan oruc tutan bir insan kurana el basiyor ise ona inanirdim.
Hey Allahım ya sanki kuran bu pislikler yalan yere yemin etsin diye indirildi. E kuldan utanması olmayan allahtan mı korkacak?

Bence muhakkak kadına bildirin. Program iyi fikir veya fake hesap açıp oradan söyleyebilirsiniz ama lütfen durmayın.

Namaz kılan ve kuran okuyan insan aldatmaz diyebilsek keşke ama öyle olmuyor birçok örnekte gördüğümüz gibi.
Hatta dini paravan olarak kullanıyorlar serefsizler
Tam yüzüne tukurulecek insan iste..

Hey Allahım ya sanki kuran bu pislikler yalan yere yemin etsin diye indirildi. E kuldan utanması olmayan allahtan mı korkacak?

Bence muhakkak kadına bildirin. Program iyi fikir veya fake hesap açıp oradan söyleyebilirsiniz ama lütfen durmayın.

Fake hesap cok mantikli. Peki bu ahmet bu fake hesabi savciliga vericem falan derse ? Sirf karisi birakmasin diye ve verirse ?

Namaz kılan ve kuran okuyan insan aldatmaz diyebilsek keşke ama öyle olmuyor birçok örnekte gördüğümüz gibi.
Hatta dini paravan olarak kullanıyorlar serefsizler
Tam yüzüne tukurulecek insan iste..

Asla öyle birsey soylemedim. Ama diyorum ya dinimizde kuranın yeri cok cok farkli hele birde dinine düskun bir insansa. Onu demek istedim.

Fake hesap cok mantikli. Peki bu ahmet bu fake hesabi savciliga vericem falan derse ? Sirf karisi birakmasin diye ve verirse ?
Hayatta uğraşmaz emin olun. Karısını kaybetmekten bu kadar korkan adam gece gündüz aldatmaz. Adam mahkemeyle falan uğraşacak kadar çok mu seviyor sanki karısını? Tatlı dil falan döker, en fazla bir daha yapmam etmem der geçer.

Siz yine de risk almak istemezseniz program seçeneğini devreye sokabilirsiniz tabi.

Iki yıl boyunca karı koca olarak bir kadının aldatilmasina göz yummussunuz.
Bir araya gelince nefes alamazdım ben.

" of kızlara bak deyip duran biri neden hala eşinizin arkadaşı ?

Ortalık durulsun " ahlaksız adam !!!

Çocukları kaç yasinda.

Hayatta uğraşmaz emin olun. Karısını kaybetmekten bu kadar korkan adam gece gündüz aldatmaz. Adam mahkemeyle falan uğraşacak kadar çok mu seviyor sanki karısını? Tatlı dil falan döker, en fazla bir daha yapmam etmem der geçer.

Siz yine de risk almak istemezseniz program seçeneğini devreye sokabilirsiniz tabi.

Ya ben adamin ailesini falan taniyorum. Esiminde cocukluk arkadasi. Esimi de cok severler ara bozmak istemiyorum. O yuzden sordum

Iki yıl boyunca karı koca olarak bir kadının aldatilmasina göz yummussunuz.
Bir araya gelince nefes alamazdım ben.

" of kızar bak deyip duran biri neden hala eşinizin arkadaşı ?

Ortalık durulsun " ahlaksız adam !!!

Çocukları kaç yasinda.

Esim bu olayi ogrendikten sonra baya gorusmeyi kesti. Kadinda aradi beni msj atti neden gelmiyorsunuz diye normalde her hafta gorusurduk 1 sene gitmedik. Daha sonra biraktim o isleri deyince esim gidelim karisi seni sorup duruyormuş akillanmistir insallah ahmet gidince konuscam dedi. Şimdi esim boyle bir seye karsi olmasa 1 sene uzak durmaz duramaz. Hadi diyelim destek cikti erkektir yapar dedi. O zaman bana anlatmazdi durumu.

Yani esimin verdigi tepki benim hoşuma gitti. Bana anlatmasi , gorusmeme karari, gorusmeme kararini uygulama devam ettirme..

Ve bu arkadasiyla birdaha tek disari cikamayacagini goze alarak anlatti bu meseleyi.

Ben goz yummak istemedm ama vicdanen hic rahat degildim. Bebişleri 2 yaşinda.. Sanirim dogumdan sonra adam yolunu kaybetti.

Çarpılırsa görür gününü.. Ne kadar rahat boş boş yeminler ediyor bu erkekler ya.
Bence dahasının olduğunu öğrenmesini sağlayın bir şekilde, program önerip takip ettirmek iyi fikir...

Bildiginiz program var mi peki kolay yuklenebilen ne onerebiilirim ? Ben zamaninda whatshap web tarzi bisey indirmistim ama acamadm programi silmistim. Pcde oluyormus o sanirim. Birtane daha var ama onu yukleyemez uzun işi..

Bildiginiz program var mi peki kolay yuklenebilen ne onerebiilirim ? Ben zamaninda whatshap web tarzi bisey indirmistim ama acamadm programi silmistim. Pcde oluyormus o sanirim. Birtane daha var ama onu yukleyemez uzun işi..

Bilgim yok maalesef..
Ama whatsapp web in işe yaradığını duydum forumda, telefonda whatsapp a girip menüden Whatsapp Web i seçip https://web.whatsapp.com/ adresindeki QR kodunu taratınca pc üzerinden whatsappa girmiş oluyorsunuz ama yaptıkları bu mu farklı bir programı var mı bilmiyorum.

Bilgim yok maalesef..
Ama whatsapp web in işe yaradığını duydum forumda, telefonda whatsapp a girip menüden Whatsapp Web i seçip https://web.whatsapp.com/ adresindeki QR kodunu taratınca pc üzerinden whatsappa girmiş oluyorsunuz ama yaptıkları bu mu farklı bir programı var mı bilmiyorum.

Bu normal bilgisayardan oluyor evet ama bana mobil lazim

Back
X