Profili açık, öyle bir konusu yok.
cesaret istiyor::bak küçük haftle yazıyorum bu arada)))Hep beraber dertlenin diye mi merak ediyorsunuz yoksa boşanmak için birbirinizi cesaretlendirmek için mi?
Bir arkadaşim var. Vazgecemiyor ve surekli aldatiliyor. Ve terketmedigi için de eşi neredeyse onun gozunun onunde mesajlaşacak kadinlarla. Başka nasil ola bilir ki? Gelecegi goremiyoruz ama bunu öngormek zor degilHerkese selamlar olsun…Eşi tarafından yıllardır aldatıldığını çok sonra öğrenip buna rağmen evli kalmayı tercih eden kadınlarımız var mı burada merak ettim. Ve kendinizce olan sebeplerinizi paylaşır mısınız bizimle?
Böyle bir konu açmadım. Başka biriyle karıştırıyorsunuz.Az önce aldatıldım konunuzu okudum. Tam herkes zaten gerekenleri yazmış derken bu konunuzu gördüm. Sanırım yazılanları hiç dikkate almıyorsunuz. Boşanmamak için sebep arıyorsunuz. Eğer boşanmayacaksanız çok ses yapmayın. İlerde boşanmadınız diye madalya takmayacak o herif size. Boşansaydın bana ne diyecek? Başka çıkarlarınız varsa devam edin bari.
neden 6 ay merak ettim)))Bende aldatma bile yoktu 6 aylık kocamı boşadım şak diye bir de aldatma olsaydı düşünemiyorum yok bacım benden sana ekmek çıkmaz
En büyük sebepler şunlardı biraz daha eklenebilir ama Kaynana görümce sorunu, pasif karısının arkasında durmayan bir eş sebebiyle bitirdim. Hayat bu tarz sorunları çekmek için çok kısa.neden 6 ay merak ettim)))
helal olsun ...yaş kaç bacım sendeEn büyük sebepler şunlardı biraz daha eklenebilir ama Kaynana görümce sorunu, pasif karısının arkasında durmayan bir eş sebebiyle bitirdim. Hayat bu tarz sorunları çekmek için çok kısa.
Hayır. Açıkçası ben çok farklı bir ortam beklemiştim. Bambaşka bir ortama gelmişim. Burada aldatılan ama evliliğini kendi nedenlerince devam ettirmek isteyen kadınlaraydı seslenişim. Sanırım çok acemice davrandım. Ve tabir-i caizse “niye böyle bi konu açtın hee? Seni gidi seniiii! Hadi kızım hadi, o kadar meraklı olma işine bak!” tarzında tepkilerle karşılaşmayı beklemiyordum.cesaret istiyor::bak küçük haftle yazıyorum bu arada)))
Öyle bir derdi olmayan bir insan ne diye konu açar ki? Durduk yere konu açılmaz.Ben aldatıldım diye bir konu açmadım. Bu konuyu aldatıldığımı ilan etmek için de açmadım. Sadece aldatılıp hala evli kalmanın sizde uyandırdığı duygu ve düşünceleri merak ettim. Yazıp yazmamakta özgürsünüz. Düşüncelerini paylaşnlar için de teşekkür ederim.
Evet haklısınız. Ama benim amacım sadece fikirlerin ve düşüncelerin paylaşılmasıydı. Yanlış mı yaptım? ( Buraya şeceremi yazmam mı gerekiyordu öncelikle, ya da dertlenmem mi lazım dı acabaÖyle bir derdi olmayan bir insan ne diye konu açar ki? Durduk yere konu açılmaz.
Kadınların dilinden kadınlar anlar diye düşünüyorum. Ama birbirimizi yanlış da anlıyoruz bazen.Neden herkes bu kadar ters tepki verdiki kadının gidecek yeri olmayabilir ailesi sahip çıkmayabilir zor durumda olabilir nice kadınlar var böyle
Kadınların dilinden kadınlar anlar diye düşünüyorum. Ama birbirimizi yanlış da anlıyoruz bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?