Aldatıldığını bilip birçok nedenden dolayı evli kalmayı tercih edenler burada mı?

Sizinle derken? Sizin sorununuz nedir ona göre yorumlansın. Böyle anket yapr gibi oluyor.

Kuzenimin eşi var. Kuzenimin maddi durumu çok iyi. Boşansa malları da ortak böler nafakasını da verir asla sıkıntı çıkarmaz. Ancak karısı bu rahat hayatı bırakmak istemiyor. Nafaka 5000 10.000 olsa bile eve giren çok daha fazlası sonuçta. Hem bu sebep hemde seviyorum diye ayrılmadı. Şuan maalesef yaşayan bir ölü. Atlatamıyor. Bırakıp gitmeyi başka kadın gelir diye gururuna yediremiyor. Gittiği ortama neşe getiren kadın gitti toksik biri geldi yerine. Huyu suyu tamamen değişti. Çocuklarına da çok çok kötü bir annelik yapıyor artık. Önceden çok farklıydı.

Benim de kuzenim
Aldatmayan erkek mi var hepsi aldatıyor nasıl olsa diyor.Ve aynı şekilde eşinin maddi imkanı çok iyi bu yüzden evliliğine gayet de mutlu mesut devam ediyor

Az önce aldatıldım konunuzu okudum. Tam herkes zaten gerekenleri yazmış derken bu konunuzu gördüm. Sanırım yazılanları hiç dikkate almıyorsunuz. Boşanmamak için sebep arıyorsunuz. Eğer boşanmayacaksanız çok ses yapmayın. İlerde boşanmadınız diye madalya takmayacak o herif size. Boşansaydın bana ne diyecek? Başka çıkarlarınız varsa devam edin bari.

Profili açık, öyle bir konusu yok.

Hep beraber dertlenin diye mi merak ediyorsunuz yoksa boşanmak için birbirinizi cesaretlendirmek için mi?

Neden sordunuz? Devam edenler unutuyor mu ,evliliğine bir şey olmamış gibi devam edebiliyor mu bunu mu öğrenmek istiyorsunuz? Öyle diyen olsa devam mı edeceksiniz? Yok diyen olursa boşanacak mısınız? Unutup mutlu mesut yaşayanı görmedim duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…