Aldatildigimi ogrendim

Her ilişkinin kendi yapısı olduğuna inanıyorum sizin ilişkiniz bunu atlatabilir mi sen atlatabilir misin bence bunu düşün

Aldatan yine aldatır.

Affettigini sanıp mecburen ilişkisine devam eden her insan şüpheci , huzursuz , mutsuz olarak devam eder ilişkisine.

Erkekte bir süre sonra tüm yasattiklarinı unutur , utanmadan yere düşen tüyü bahane edip kavga etmeye devam edecek.

Aldatılan da her kavga da içindeki bu balonu patlatacak.

Aylar aylar geçecek , aldatılan ruhen çökmüş olacak. Bu hiçbir zaman değişmiyor. Aldatan taraf hayatına devam ediyor, aldatılan ve affeden taraf ruhen ve bedenen çöküyor.
...

Bekar degışım evlı ıkı kucuk cocukluyum aldatılsam bosanır aılemın yanına yerlesırım ve kendıme bı ıs bulurum. Aldattıgı kadını tanıyormusunuz eger tanıyorsan herkese rezııl et bence ama kocası oldurecek bı tıpse allaha havale et. Yapan emın ol bır daha yapıyor 3 enıstem halalarımı aldattı dıger ıkısı pıskın pıskın devam edıyor ama bırı yalvardı yakardı ozurler sozler havada ucustu halamın kolesı oldu resmen ama 1 ay once ogrendıkkı 3 yıldır hala aldatmaya devam edıyormus hatta gıttıgı yerlerde yanlıs anlama aklında bıseu kalmasın dıye goruntulu bıle arayıp etrafı gosterıyor du ama orda sevgılılerı varmıs. Daha yapıp ozır dıleyıp bodaha yapmayanını gormedım. Hatta ıkıncıde daha pıskın oluyor bu sefer bosanmayı erkek acıyor ılkınde sen bosasan daha az uzulur sun en azondan bunun ıcınmı devam etmısım deyıp kendını yemessın

Kesinlikle o kadının kocasına ulaş onunda yaptığı yanına kalmasın !! Üzgünüm ama kocanın aglamalarına inanma üzülen adam 3 ay sürdürmezdi belkide daha fazladır. 3 ay seni kandırdı ve gene yapacaktır.

Birkere olunca aldatma olmuyor sanki
Hicbir konuda buyuk konuşmayı sevmem rabbim kimseye yasatmasin aldatmayi
Çok igrenc birşey
Bu aldatmayı kadin yapsa kimse 1kere yapmış demezdi
Erkekte affetmezdi
İsiniz yoksa is.bulun ve bosanin bukadar net.

Ne kadar güçlü bir kadinsiniz bayılıyorum böyle kadınlara, umarım hayat hep gönlünüze göre verir

Sizin onu affediceginizi düşünüyorum yoksa rezil etmeyi düşündüğünüz kişi o kadın değil kocanız olurdu şuan. Çocuğunu yuvasını düşünmeyen adamın yiktiklarini toplayamazsiniz evlilik tek taraflı saygıyla olmaz. Bundan sonra beraber devam etseniz de o yuva artık yuva değil. Eğer affedicekseniz umarım bunu atlatsbilirsiniz

Si

Ben sanırım hiç böyle bir örnek duymamıştım. Şaşırdım doğrusu. Nasıl bir aldatmaydı?
uzun soluklu iliski degilmis. para karsiligi bu isi yapan kadinlardan biriyle gorusmus erkek. once telefonda gorusmus. uzun uzun muhabbet seklinde.. sonra kadinin oldugu sehre gitmis bir seferlik. arkadaslarina uymus. bir kac erkek arabaya binip gitmisler. kadin ogrendi. ceketini aldi cikti adam. sonra bir sekilde af diledi. gercekten pisman oldugunu bi anlami olmadigini vs soyledi. kadin cocuklari icin bir sans verdi. takip edecegim gerekirse ayrilacagim dedi. 15 yil kadar gecti uzerinden. adamin bir daha boyle ne internette ne telefonda ne disarida bir hatasini yakalamadi. kadinin dedigi unutmadim, unutabilecegim bir sey degil. ama geride birakabildim. isitip isitip adama sunmadi. kadin cok akilli davrandi. adam da telafi etti yillar icinde. eger isitip da huzurumu kaciracak olsaydim bosanirdim. dile getirmeyip geride birakabilecegimi anladim dedi kadin.

Boşansaydı , yaralı da kalmayacaktı , gururunu tekrar kazanacaktı.

Yaralı olmasının tek sebebi affeder gibi görünmeye çalışması.
affeder gibi gorunmeye calismak diye bir sey yok. kadini tanimiyorsunuz. bu konudan dolayi onu affetmedigini esine de yeri geldigi zaman soyler.

ama geride birakabilmis kadin. herkes geride birakamaz. en ufak bir hatasinda bu kadin da ayrilirdi. adam ikinci sansini iyi degerlendirmis.

bosaninca yara almiyor musun? aldatilma yarasinin bosanmayla kapanabilecegini sanmiyorum. her daim durur bir baska kadinin sana tercih edilmis olmasi yarasi.

herkesin kendine kalmis. kimisi on kere aldatilir oturur. kimisi bir kere mesajini yakalar bosanir cikar gider.

Yine de kötüymüş aldatılmak zor evet affediliyorsa o konu kapanmalı. Hiçbir konu ısıtılıp ısıtılıp sunulmamalı ilişkilerde. Adam pişman olmuş demekki gerçekten. Çok nadirdir böylesi herhalde

bir baska kadinin aklindan gecmesi bile kotu bence..

cok cok nadir olarak bir kerelik hatayi duzeltebilen insanlar var. kadin cocuklari icin sans verdi adama. o da degerlendirdi. yine de Allah yasatmasin kimseye.

Bende boşandım.
Boşanmak öcü değil.
Nasıl yakaladınız?
Eşinizin size davranışı nasıl aldatıldıgınızı hissettiniz mi ?
Boşan diye kımseye kelıme soylemem ama sunu bılıorum ınsanlar hiç degısmıyorlar

bir baska kadinin aklindan gecmesi bile kotu bence..

cok cok nadir olarak bir kerelik hatayi duzeltebilen insanlar var. kadin cocuklari icin sans verdi adama. o da degerlendirdi. yine de Allah yasatmasin kimseye.

Katılıyorum aklından geçmesi bile kötüyken böyle birşeyi affedebilmek meziyet gerçekten. Ben sevgiliyken aldatıldım bu tarz bi aldatılma cinsellik amaçlı. Sevgilimle cinsellik yaşamıyorduk bir kaç erkek arkadaşım ne yapsın adam, olabilir dedi. Ama affetmedim. Evliyken olsaydı ne yapardım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…