- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Papatyakokusu11
-
Her ilişkinin kendi yapısı olduğuna inanıyorum sizin ilişkiniz bunu atlatabilir mi sen atlatabilir misin bence bunu düşün4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Her ilişkinin kendi yapısı olduğuna inanıyorum sizin ilişkiniz bunu atlatabilir mi sen atlatabilir misin bence bunu düşün
Ne kadar güçlü bir kadinsiniz bayılıyorum böyle kadınlara, umarım hayat hep gönlünüze göre verirKeşke sadece cinsellik olsaydı
Cinsellik olmadığına göre duygusal şeyler var ki o daha kötü bence
Biriyle konuşup, mesajlaşıp bundan keyif alması, onu bana tercih etmesi
Benim gururumu daha çok kırardı.
Affedin desem asla unutamayacağınızı biliyorsunuz.
Ben de boşandım ama aldatılma yüzünden değil. Daha doğrusu başka kadınla aldatılma değil. Benden para saklaması, annesini benden ve çocuklarından önce tutması da benim için aldatma sayılır. Ben boşandım, sağolsun o da her geçen gün onu boşadığım için şükretmeme neden olacak şeyler yaptı. Hiç pişman olmadım boşandığıma. 2 çocuğumla.
Benim şansım mesleğimin ve evimin olmasıydı. Çocuklarımla kendime yeni bir hayat kurdum. Aileme ya da başkasına güvenmedim ve güvenmiyorum. Sadece kendime güveniyorum.
Siz de kendinize güvenin.
Çok teşekkür ediyorum.Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun içini ferahlatsın inşAllah herşey gönlünce olur ve Çok mutlu olursun
4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdırallah beladini versin cehennem olsun gitsin ikisininde boynu altinda kalsin bosa gitsin bacim ondan bundan meddet uman herzaman yapar bu isi
uzun soluklu iliski degilmis. para karsiligi bu isi yapan kadinlardan biriyle gorusmus erkek. once telefonda gorusmus. uzun uzun muhabbet seklinde.. sonra kadinin oldugu sehre gitmis bir seferlik. arkadaslarina uymus. bir kac erkek arabaya binip gitmisler. kadin ogrendi. ceketini aldi cikti adam. sonra bir sekilde af diledi. gercekten pisman oldugunu bi anlami olmadigini vs soyledi. kadin cocuklari icin bir sans verdi. takip edecegim gerekirse ayrilacagim dedi. 15 yil kadar gecti uzerinden. adamin bir daha boyle ne internette ne telefonda ne disarida bir hatasini yakalamadi. kadinin dedigi unutmadim, unutabilecegim bir sey degil. ama geride birakabildim. isitip isitip adama sunmadi. kadin cok akilli davrandi. adam da telafi etti yillar icinde. eger isitip da huzurumu kaciracak olsaydim bosanirdim. dile getirmeyip geride birakabilecegimi anladim dedi kadin.Ben sanırım hiç böyle bir örnek duymamıştım. Şaşırdım doğrusu. Nasıl bir aldatmaydı?
affeder gibi gorunmeye calismak diye bir sey yok. kadini tanimiyorsunuz. bu konudan dolayi onu affetmedigini esine de yeri geldigi zaman soyler.Boşansaydı , yaralı da kalmayacaktı , gururunu tekrar kazanacaktı.
Yaralı olmasının tek sebebi affeder gibi görünmeye çalışması.
ikinci uyelik olabilir. baska bir neden yok gibi..Konu sahibi neden banlandı
uzun soluklu iliski degilmis. para karsiligi bu isi yapan kadinlardan biriyle gorusmus erkek. once telefonda gorusmus. uzun uzun muhabbet seklinde.. sonra kadinin oldugu sehre gitmis bir seferlik. arkadaslarina uymus. bir kac erkek arabaya binip gitmisler. kadin ogrendi. ceketini aldi cikti adam. sonra bir sekilde af diledi. gercekten pisman oldugunu bi anlami olmadigini vs soyledi. kadin cocuklari icin bir sans verdi. takip edecegim gerekirse ayrilacagim dedi. 15 yil kadar gecti uzerinden. adamin bir daha boyle ne internette ne telefonda ne disarida bir hatasini yakalamadi. kadinin dedigi unutmadim, unutabilecegim bir sey degil. ama geride birakabildim. isitip isitip adama sunmadi. kadin cok akilli davrandi. adam da telafi etti yillar icinde. eger isitip da huzurumu kaciracak olsaydim bosanirdim. dile getirmeyip geride birakabilecegimi anladim dedi kadin.
bir baska kadinin aklindan gecmesi bile kotu bence..Yine de kötüymüşaldatılmak zor evet affediliyorsa o konu kapanmalı. Hiçbir konu ısıtılıp ısıtılıp sunulmamalı ilişkilerde. Adam pişman olmuş demekki gerçekten. Çok nadirdir böylesi herhalde
bir baska kadinin aklindan gecmesi bile kotu bence..
cok cok nadir olarak bir kerelik hatayi duzeltebilen insanlar var. kadin cocuklari icin sans verdi adama. o da degerlendirdi. yine de Allah yasatmasin kimseye.
Bende boşandım.
Boşanmak öcü değil.
Nasıl yakaladınız?
Eşinizin size davranışı nasıl aldatıldıgınızı hissettiniz mi ?
Boşan diye kımseye kelıme soylemem ama sunu bılıorum ınsanlar hiç degısmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?