• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildigimi ogrendim

Evet çok doğru söylediniz yaşamaya çalışıyorum sadece yaşamaya.
çok normal ama keşke boşanıpta yaşamaya çalışsaydınız... he dersen ki sen boşandın unuttun mu hayır ama en azından her yaptıgı gözüme batacak biri yok artık karşımda

Allah kimsenin başına vermesinde bu aldatma olaylarının ortak noktası kadın yakalayana kadar her halti yiyen adam yakalanınca birden ağlayıp sızlanmaya başlıyo affet falan bı haller. Ulan karaktersiz sen o haltlari yerkende o kadın senin karindi ne kadar basit ezik bı durum ya. Allah hepsinin cezasını versin çok üzüldüm.

Aynen öyle önce inkar ediyorlar yapmadım diye sonra da pişmanım diye yalvarıyorlar gel de inan :( pişman olan devamını getirmezdi

Bak burada aldatılıp affettiğini yazan birçok kadım var çoğunluğu da tekrar aldatılmış. İstersen oku o yazıları. Affedip bosanmadıkları icin ne kadar pişman olduklarını yazıyor hepsi. Pandemi döneminde is bulmak çok zor ama bence iş bakmaya başlayın ve o iğrenç şeyden boşanın

4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Eger kendi ayaklarinizin uzerinde durmus olsaydiniz bosanin derdim ancak sizinde dediginiz gibi basina gelmeyen anlayamaz. Bizim yakin bir komsumuz yillarca aldatildi ama bosanmadi. Kendine yatirim yapti. Esine deger vermedi. Bol bol parasini harcadi kurslara gitti (aradan 7 8 yil falan geçmiştir cocuktuk o zamanlar tam hatırlamıyorum zamanini) simdi unlu yemek markasinin bir zinciride ona ait. Ascilik kursuna gidin, dikiş nakis terzi olur bilemem hobilerinizi ama hicvisey icin hicbir zaman gec degil. Bir daha böyle birsey yasadiginizda elinizde bir gücünüz olsun

asla öyle deme bende öyle derdim kendime ve 5 dakikada bitti herşey fakat unuttmadım hala geceleri ağlıyorum bazen.
3 tane çocuk var, onları üzmekten daha çok üzülmekten korkuyorum, onlara yetememekten, şu an yaşadıklarından mahrum bırakmaktan korkuyorum. Madem sadece çocuklar için yaşıyorum, onlar için devam

3 tane çocuk var, onları üzmekten daha çok üzülmekten korkuyorum, onlara yetememekten, şu an yaşadıklarından mahrum bırakmaktan korkuyorum. Madem sadece çocuklar için yaşıyorum, onlar için devam
gecen yıllarını geri o çocuklar verebilecek mi bilmiyorum ben görmezden gelemedim saniyesinde gittim ve çocugundanda mahrum oldu onların seçimiydi bu

Valla bu aldatılma korkusundan evlenmicem bu gidişle aldatılirsam affetmem ama baba evine de geri dönemem ailem arkamda durmaz boşanmamı asla istemez diye düşünüyorum inşallah yanlış düşünüyorumdur ama öyle olur ondan evlenmekten çok korkuyorum

gecen yıllarını geri o çocuklar verebilecek mi bilmiyorum ben görmezden gelemedim saniyesinde gittim ve çocugundanda mahrum oldu onların seçimiydi bu
Vermiyecekler biliyorum, yaşayan ölü gibiyim zaten. Mutlu olduğum zamanlar az, gerisi hep hüsran. Boşansam ne değişecek ki. Hiç yine acı yine hüzün

Vermiyecekler biliyorum, yaşayan ölü gibiyim zaten. Mutlu olduğum zamanlar az, gerisi hep hüsran. Boşansam ne değişecek ki. Hiç yine acı yine hüzün

Yahu genceciksiniz belki sevebileceğiniz biri çıkar karşınıza ne bu ölü toprağı önünüzde koca ömür var silkinin ve kendinize gelin

Kimseyi sevmek istemiyorum ve dünya üzerinde çocuklarım dışında hiç kimseyi de sevmiyorum, insanlara karşı güven problemi oluştu

Kendinize yazık ediyorsunuz önyargılı olmamak gerek her erkek kocanız gibi değilya.

Back