• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildigimi ogrendim

Öncelikle kadının kocasına söylerdim. gerçi kadın cinayetleri çok arttı ama psikopat değilse kesin söylerdim ve rezil ederdim.

neden sadece bu rezilliği ben yaşayayım ki.

Elim rahatlatyana kadar eşimi kullanırdım kenara para atardım.

sonra da tekmeyi basardım herhalde.

maddi olarak bi noktaya ulaşmanız lazım.

Ablacım kadın isterse başarır çalışmıyorum ailem uzakta diye bahanelere sığınma sakın.

Burdan yazması kolay senin için aşırı zor biliyorum, aldatılmayı kabullenmekle uğraşırken birden boşanmak sana zor geliyo ama şu var gerçekten bunu hiç bi kadın haketmez eşinde zaten bişeyler bitmiş ki başkasına gitmiş neden kabul edesin boşanmazsan nasıl onunla aynı yatağı paylaşıcaksın onun eşyalarını yıkamayı vs nasıl miden kabullenicek ?

Yapma bunu kendine gerçekten yapma, eşin tabi özür dilicek yeminler edicek barışmak isticek bir kere dik dur ya bu kadar kendini düşürme barışmayı düşünmen bile çok çirkin.

Empati kur sen yapsaydın eşinin neler yapacağını sana ne hakaretler ediceğini ve açıcağı tazminat davalarını düşünebiliyor musun?
Bunlar yenilir yutulur şeyler değil bu olayları aman bir heycandı diyip geçilicek şeyler değil.

Ilk önce Cok gecmis olsun Rabbim icini ferahlatsin ve aramiza hosgeldin (Aldatilmis kadinlar) bende yaklasik 5-6 ay önce aldatildigimi ögrendim (benim üstelik üc evladim var) O yüzden seni suan cok iyi anliyorum. Yerinde olsam ilk etapta cocugumu alip ailemin yanina giderdim ve orada sakin kafayla düsünürdüm.
5 günde agzimabir lokma koyamadım su dışında 5 kilo vermişim ne yemeye çalışsam kusuyorum ablaları annesi hepsi benim tarafımda çok pişman olduğunu söylesede kararımı veremedim

Kocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki
Kocası pisliğin teki olan kadının 2 aydır çalıştığı yerde evli barklı adamla ilişki kurma cesareti gösterebileceğini zannetmem.

4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Aldatan kimse affedilebilir. Ama yakalandıktan sonra pişman olup gelen değil. Herşey yolunda giderken aldatmaktan vazgeçip pişman olup dürüstçe itiraf eden kişi affedilir. İlk yakalandığında o an korkup yalvarıp yakarıyor insan. Yaramazlık yaparken yakalanan çocuk misali. Ama aslında yakalandığı için pişman. Şu 3.kişilerden intikam almayı hiç bir zaman doğru bulmuyorum. Özellikle eşini affeden boşanmayan kadınların böyle bir hakkı olmadığını düşünüyorum.

Aynı iş yerindelerdi eşim isten çıktıktan 1 hafta sonra öğrendim cinsellik yok diye kurana el bastı yeminler ediyor ama inandım mi sorguluyorum hala . Ama görüşme var haliyle ben mesajları yakaladım.

Keşke sadece cinsellik olsaydı
Cinsellik olmadığına göre duygusal şeyler var ki o daha kötü bence
Biriyle konuşup, mesajlaşıp bundan keyif alması, onu bana tercih etmesi
Benim gururumu daha çok kırardı.

Affedin desem asla unutamayacağınızı biliyorsunuz.

Ben de boşandım ama aldatılma yüzünden değil. Daha doğrusu başka kadınla aldatılma değil. Benden para saklaması, annesini benden ve çocuklarından önce tutması da benim için aldatma sayılır. Ben boşandım, sağolsun o da her geçen gün onu boşadığım için şükretmeme neden olacak şeyler yaptı. Hiç pişman olmadım boşandığıma. 2 çocuğumla.
Benim şansım mesleğimin ve evimin olmasıydı. Çocuklarımla kendime yeni bir hayat kurdum. Aileme ya da başkasına güvenmedim ve güvenmiyorum. Sadece kendime güveniyorum.

Siz de kendinize güvenin.

Mesleğim var ama sadece 1 yıl staj yapabildim
o zaman 1-0 öndesiniz.
düşünmenin hiç manası yok.
kimsenin gözünün yaşına bakmayın, bir kez yapan yine yapar.
önce aleme rezil rüsva edin, elinizde kanıtlar var, inşallah eviniz kendinizindir de onu da alırsınız elinden.
allah yardımcınız olsun.

Biz ne yazarsak yazalım siz affedeceksiniz zaten.

Sorun en başından beri, 'asla birşey yapmaz' diye eşinize sonsuz güvenmek. Kendinizden başka kimse hakkında asla yapmaz demeyin.

Sorunuza gelirsek, başıma böyle birşey gelmedi ama gelirse o an hersey biter benim icin. Çünkü bir daha asla guvenemem, dokunamam, öpemem. Eve gec gelse, telefonu sessizde olsa ya da kendine biraz daha özen gösterse acaba beni yine aldatıyormu diye düşünürüm. Kısacası hic birsey eskisi gibi olmaz. Böyle ömür geçmez o yüzden bu gibi durumlarda ayrılmak en iyisi.

Kocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki

asla kadınla veya kocasıyla muhattap dahi olmayın. Size sorumluluğu olan kişi, kocanız. O basit kadın bir yerden bulur zaten belasını.

Serhat yabancının videolarına bak youtubedan

Evlilik terapistine gitmeyi kabul ederse belki affedersin bilemiyorum zor. Çok acı.

Bir yapan bir daha yapar sakın affetme. Ailenin yanına git ve iş bul. Biraz para biriktirip çocuğunla yeni bir düzen kurarsın. O ağlamaları zırlamaları hiç gerçek değil. Her aldatan erkeğin yaptığı hareketler işte. Affedersen hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Onu hep kontrol etmekten yorulacaksın. Mutsuz bir evlilikte çocuk büyüteceksin ve çocuğunun bir sürü travması olacak. Umarım affetmezsin

İşin içine hiç girmeyin. Biliyorum çok öfkelisiniz ama asıl suçlu eşiniz. Boşanın ne hali varsa görsün

Üste bazıları böyle konularda hemen kocasina anlat diyo ama, dusünmedikleri nokta
kocasinin ne tür biri olduğunu
Bilmek cok önemli.
İntikamini eşinizden alsa iyi ama bunu cocukla aileyle yapanlar var.

Çok üzüldüm, okurken gözlerim doldu, çünkü aynı benim yaşadıklarım. Ben affettim, üzerinden 5,6 sene geçti bir daha yapmadı ve ya ben yakalamadım. Ama halâ içim yanıyor, yaşarken öldürdü beni, kendimi hiç bir şey gibi görüyorum, değersizleştim, o kadını halâ takip ediyorum sosyal medya üzerinden. Hayatım hep şüphe ile geçiyor, düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum acaba ne yaşadılar, elini tuttu mu, sevdi mi, sarıldı mı, bana söylemediği güzel sözleri ona söyledimi. Affettim ben. Ama olan bana oldu. Koca bir hiçim ben. Hiç

Mesajları kopyaladim çocuğumu bakıcıya vermeyi bir iş bulmayı düşünüyorum teşekkür ederim yorumlariniz için
Biz kadınlar çok güçlüyüz. Çocuğumuza hem annelik hem de babalık yapabiliriz. Böyle iğrenç insanların çocuğumuza babalık yapmasına ihtiyacımız yok. Dik duruşunuzu hiç kaybetmeyin. Çocuğunuz büyüdüğünde boyun eğmediğiniz için sizinle gurur duyacak

Çok üzüldüm, okurken gözlerim doldu, çünkü aynı benim yaşadıklarım. Ben affettim, üzerinden 5,6 sene geçti bir daha yapmadı ve ya ben yakalamadım. Ama halâ içim yanıyor, yaşarken öldürdü beni, kendimi hiç bir şey gibi görüyorum, değersizleştim, o kadını halâ takip ediyorum sosyal medya üzerinden. Hayatım hep şüphe ile geçiyor, düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum acaba ne yaşadılar, elini tuttu mu, sevdi mi, sarıldı mı, bana söylemediği güzel sözleri ona söyledimi. Affettim ben. Ama olan bana oldu. Koca bir hiçim ben. Hiç
Bırak o kendini pislik gibi hissetsin senin bi suçun günahın yok. Böyle hissetme

Back