- 15 Mart 2019
- 1.276
- 4.070
- 133
- Konu Sahibi Papatyakokusu11
-
Allah yardimcin olsun şunu bil bu günler geçecek iyi olacaksın! Bende baya kilo vermiştim.. Ben Senden daha kötü durumdaydım yıllarca defalarca aldatılmışım ayakta uyutulmuşum...5 günde agzimabir lokma koyamadım su dışında 5 kilo vermişim ne yemeye çalışsam kusuyorum ablaları annesi hepsi benim tarafımda çok pişman olduğunu söylesede kararımı veremedim
Sakin ol acele etme. En güzeli Allaha havale etmek. Rabbimin adaleti hiç şaşmaz. Boşver Allahından bulsunKocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki
Yalnız telefonunuza kopyalamayın, bir kaç ayrı belleğe atın, birden fazla kopya olsun elinizde.Mesajları kopyaladim çocuğumu bakıcıya vermeyi bir iş bulmayı düşünüyorum teşekkür ederim yorumlariniz için
Canım ya çok üzüldümÇok üzüldüm, okurken gözlerim doldu, çünkü aynı benim yaşadıklarım. Ben affettim, üzerinden 5,6 sene geçti bir daha yapmadı ve ya ben yakalamadım. Ama halâ içim yanıyor, yaşarken öldürdü beni, kendimi hiç bir şey gibi görüyorum, değersizleştim, o kadını halâ takip ediyorum sosyal medya üzerinden. Hayatım hep şüphe ile geçiyor, düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum acaba ne yaşadılar, elini tuttu mu, sevdi mi, sarıldı mı, bana söylemediği güzel sözleri ona söyledimi. Affettim ben. Ama olan bana oldu. Koca bir hiçim ben. Hiç
Muhtemelen affedeceksiniz. Yuvam düzelir mi demişsiniz düzelmez eskisi gibi olmaz. Benim tavsiyem affettiğiniz zaman her fırsatta eşinize sen beni aldattın sen şöyle yaptın vs demeyin. Çünkü bu kavgaya sebeb olur. Eşiniz tekrar aldatır mı bilinmez ama genelde erkekler bu yola bir kere girdi mi devamını getiriyorlar. O kadınla olmaz başkasıyla olur. Siz üç maymunu oynayıp evlilik hayatınıza çocuğunuz için devam edersiniz.4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Çok üzüldüm4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Üzgünüm arkadaşım ama bi kez yapan bir kere daha yapıyor.. Çok üzüldüm Benimde başımdan geçti aynı şeyler Allah yardımcın olsun karar senin ama düzeleceğini pek sanmıyorum4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
5 günde agzimabir lokma koyamadım su dışında 5 kilo vermişim ne yemeye çalışsam kusuyorum ablaları annesi hepsi benim tarafımda çok pişman olduğunu söylesede kararımı veremedim
konularınıza baktım ve siz hala aynı acıyla yaşamaya çabalıyorsunuzÇok üzüldüm, okurken gözlerim doldu, çünkü aynı benim yaşadıklarım. Ben affettim, üzerinden 5,6 sene geçti bir daha yapmadı ve ya ben yakalamadım. Ama halâ içim yanıyor, yaşarken öldürdü beni, kendimi hiç bir şey gibi görüyorum, değersizleştim, o kadını halâ takip ediyorum sosyal medya üzerinden. Hayatım hep şüphe ile geçiyor, düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum acaba ne yaşadılar, elini tuttu mu, sevdi mi, sarıldı mı, bana söylemediği güzel sözleri ona söyledimi. Affettim ben. Ama olan bana oldu. Koca bir hiçim ben. Hiç
Çok zor bir durum4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Aynı iş yerindelerdi eşim isten çıktıktan 1 hafta sonra öğrendim cinsellik yok diye kurana el bastı yeminler ediyor ama inandım mi sorguluyorum hala . Ama görüşme var haliyle ben mesajları yakaladım.
Evet çok doğru söylediniz yaşamaya çalışıyorum sadece yaşamaya.konularınıza baktım ve siz hala aynı acıyla yaşamaya çabalıyorsunuz
Canım ya çok üzüldümAllah yardımcın olsun içini ferahlatsın inşAllah çok mutlu olursun. Allahın adaleti büyük elbet eden bulacak !
Ben öyle düşünüp kendi kendimi teselli ediyorum. Ben yapmadım o yaptı onun pisliği o vicdan azabı çekecek ömür boyu ben değil...
Allah doğru yoldan ayırmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?