Aldatildigimi ogrendim

5 günde agzimabir lokma koyamadım su dışında 5 kilo vermişim ne yemeye çalışsam kusuyorum ablaları annesi hepsi benim tarafımda çok pişman olduğunu söylesede kararımı veremedim
Allah yardimcin olsun şunu bil bu günler geçecek iyi olacaksın! Bende baya kilo vermiştim.. Ben Senden daha kötü durumdaydım yıllarca defalarca aldatılmışım ayakta uyutulmuşum...
şuan elhamdülillah daha iyiyim geçeCek sende iyi olacaksın sakın ümitsizliğe düşme...
Güzel kardeşim Sen bilirsin ama tavrını belli etmek için ailenin yanına gitmeni tavsiye ederim! Gerçi ailen nasıl onuda bilmiyorum. Benim büyük şansım ailemin yanımda arkamda olmasıydı bana çok destek oldular hemen iyileşmemdeki büyük etkenlerden biri buydu sanırım.

Kocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki
Sakin ol acele etme. En güzeli Allaha havale etmek. Rabbimin adaleti hiç şaşmaz. Boşver Allahından bulsun

Ayni durumu bir ay kadar once yasadim benim esiminde aldattigi kadinda evli ve cocugu vardi. Ben affettim pismanim yarin davam var. Ama ben calisiyorum massimda fena degil ama siz onu affetmeden maddi manevi tazmjnat alip hayatinizi kurabilirsiniz cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama krese falan gidebilir nafakada istersiniz. Affedince icinizde hep bir suphe kalacak bilginiz olsun.

Boşanacaksan ailenin evine gitme. Kocan denecek o adam gitsin. Evinin her şeyini karşılasın. O süreçte kendini toprakla iş bulup hale yola koy hayatını.

Yok boşanmam diyorsan da affetmeden barışma. Burada görüyoruz. Gerçekten affetmediği için sürekli bozuk yemek sofrada duruyor. Ne huzur buluyor ne mutluluk. Sadece adı boşanmadı oluyor. Adı yuva olmuyor.

Siz kararınızı vermişsiniz affedeceksiniz, burada birilerinin ben affettim şimdi çok mutluyum demesini bekliyorsunuz ama çok zor. Çünkü eşiniz duygusal olarak ve sizi hiçe sayarak vaktini , aklını ve kalbini başka bir kadına vermiş. Siz ve evladınız umrunuzda olmamış ve anladığım kadarıyla da siz yakalayana kadar pişman bile olmamış, şimdi tek pişman olma nedeni ne evladı ne de sizsiniz, zira aldatmaya dayalı boşanma davlarında eğer ispat varsa ki elinizde mesajların olduğunu söylüyorsunuz, erkek çok yüklü maddi manevi tazminat ve nafaka ile karşı karşıya kalabilir, üstelik dediği gibi kadının kocası sıkıntılı bir tipse canının derdine düşmesi gerekir. Yani adam sizin ve evladının değil malının canının derdinde. Şimdi siz affedeceksiniz, bütün haklarınızı kaybedeceksiniz, adam sonra gene bildiğini okuyacak, bu sefer daha akıllı davranıp kanıt bırakmayacak, siz ilerde boşanma davası açsanız bile elinizde delil olmayacak, bu olayı affettiğiniz için öne süremeyeceksiniz haberiniz olsun.
Pişman olan adam yakalanana kadar devam etmez, bir anlık birşey de değil aylardır varmış , üstelik kadının kocasının belalı olması, ucunun size ve oğluna dokunacak olması bile umrunda olmamış ve siz hala bu adamın pişman olduğunu düşünüyorsunuz.
Madem affedeceksiniz en azından kendinizi güvenceye alın, artık ona güvenmediğinizi , ortak birikiminiz falan varsa ziynete çevirerek size vermesini ve sizi güvence altına almasını söyleyin. Ev ya da arabanız varsa eşiniz üstünüze yapsın ve feraganame imzalasın. En yakın zamanda bir işe girin ve gelirinizi kendinize ve evladınıza kullanın ve bir kısmını biriktirin. En azından diğer sefere hazırlıklı olursunuz.

Canım ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun içini ferahlatsın inşAllah çok mutlu olursun. Allahın adaleti büyük elbet eden bulacak !
Ben öyle düşünüp kendi kendimi teselli ediyorum. Ben yapmadım o yaptı onun pisliği o vicdan azabı çekecek ömür boyu ben değil...
Allah doğru yoldan ayırmasın...

Muhtemelen affedeceksiniz. Yuvam düzelir mi demişsiniz düzelmez eskisi gibi olmaz. Benim tavsiyem affettiğiniz zaman her fırsatta eşinize sen beni aldattın sen şöyle yaptın vs demeyin. Çünkü bu kavgaya sebeb olur. Eşiniz tekrar aldatır mı bilinmez ama genelde erkekler bu yola bir kere girdi mi devamını getiriyorlar. O kadınla olmaz başkasıyla olur. Siz üç maymunu oynayıp evlilik hayatınıza çocuğunuz için devam edersiniz.

Çok üzüldüm ne kadar çaresiz bir durum Allah yardımcınız olsun.. Benim başıma çok şükür öyle birşey gelmedi.. Anladığım kadarıyla siz bir şekilde adamı affetmenin yollarını arıyor aklınızı kalbinizi bunu kabul ettirmeye çalışıyorsunuz.. Bunu eşinizden kopmak istemediğiniz için mi istiyorsunuz yoksa çaresizlikten mi?? Bana çaresiz kaldığınız için istiyorsunuz gibi geldi.. Bu zmana kadar çalışmamış olmanız bundan sonra çalışamayacağınız anlamına gelmiyor ki.. Çalışabileceğiniz bir iş bulup evladınızı da alıp annenizin yanına gidin siz çalışırken ona anneniz en güzel şekilde bakacaktır. Hem daha özgüvenli bir kadın olacaksınız hem de daha mutlu.. Ama tabi ki bu benim fikrim.. En doğru kararı siz vereceksiniz.. Ben çok inanmıyorum aldatan bir kocanın daha sonra karısına sadık kalacağını hele ki yakalanıp affedildikten sonra... Ne bileyim zor geliyor bence güven tek kullanımlık birşey bir kere kırılırsa ikincisi olmaz..

Üzgünüm arkadaşım ama bi kez yapan bir kere daha yapıyor.. Çok üzüldüm Benimde başımdan geçti aynı şeyler Allah yardımcın olsun karar senin ama düzeleceğini pek sanmıyorum

6 ay kullanma hakkiniz var elinizdeki aldatmaya ait belgeleri...Ayrica aldatan taraf Yuklu bir tazminat Oduyor mahkemelerde...tekrar iciniz isinmayacaksa hic bu ise bulasmadan davayi acin ondan aldiginiz paralarla once bir tatil yapin sonrasinda kendinize yatirim Umarim hersey gonlunuzce olur...

5 günde agzimabir lokma koyamadım su dışında 5 kilo vermişim ne yemeye çalışsam kusuyorum ablaları annesi hepsi benim tarafımda çok pişman olduğunu söylesede kararımı veremedim

Ya kendinize değer verin, böyle olmaz. Asıl onun yemeden içmeden kesilmesi lazım. Eşinizin uykuları kaçmalı, asıl o kilo vermeli. Üzülmüş olmanızı anlıyorum ama kendinize bakın.

Bence barışın ama mesafeli olarak, deneme süresi vereceğim gibi diyerek barışın ve mutlaka iyi kötü bir iş bulun. İş bulup birikim yaptıktan sonra zaten kendinize güveniniz gelir, ne yapmanız gerektiğini iyi bilirsiniz.

konularınıza baktım ve siz hala aynı acıyla yaşamaya çabalıyorsunuz

Psikloğum söylemişti. Diyelim ki bir sporcusunuz maçta yaralandınız yaralandım diye sporu bırakır mıydınız yoksa yaralı halde maça devam mı ederdiniz . Her ikisini de yapmazdınız dimi. Önce bir iyileşmeye toparlamaya çalışırdınız. Dedim çok doğru. Önce sakinleşmeye çalışın. Çocuğunuz da varmış. Sakinleşmeye çalışın.

Çok zor bir durum çok kötü duygusal olarak mı aldattı yoksa cinsel anlamda mı. Gerçi ikiside yenilir yutulur bişey değil hayy bu erkekler..

Aynı iş yerindelerdi eşim isten çıktıktan 1 hafta sonra öğrendim cinsellik yok diye kurana el bastı yeminler ediyor ama inandım mi sorguluyorum hala . Ama görüşme var haliyle ben mesajları yakaladım.

Cinsellik olmaması aldatma değil anlamına gelmiyor duygusal aldatma da aldatmadır yakalamasaydın devamı gelecekti seni kandırmaya devam edecekti bunu biliyosun dimi? Ben sevgiliyken aldatıldım affetmedim evli olsam ne yapardım bilmiyorum. Ama aldatan bir daha aldatır deniyor affedenlerin çoğu tekrar aldatılıyor. Karar sizin Allah kolaylık versin.

Siz boşandınız mı?

Allah kimsenin başına vermesinde bu aldatma olaylarının ortak noktası kadın yakalayana kadar her halti yiyen adam yakalanınca birden ağlayıp sızlanmaya başlıyo affet falan bı haller. Ulan karaktersiz sen o haltlari yerkende o kadın senin karindi ne kadar basit ezik bı durum ya. Allah hepsinin cezasını versin çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…