- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
- Konu Sahibi Papatyakokusu11
-
Mesleğim var ama sadece 1 yıl staj yapabildimmesleğiniz var mı, daha önce iş deneyiminiz oldu mu?
5 günde agzimabir lokma koyamadım su dışında 5 kilo vermişim ne yemeye çalışsam kusuyorum ablaları annesi hepsi benim tarafımda çok pişman olduğunu söylesede kararımı veremedimIlk önce Cok gecmis olsun Rabbim icini ferahlatsin ve aramiza hosgeldin (Aldatilmis kadinlar) bende yaklasik 5-6 ay önce aldatildigimi ögrendim (benim üstelik üc evladim var) O yüzden seni suan cok iyi anliyorum. Yerinde olsam ilk etapta cocugumu alip ailemin yanina giderdim ve orada sakin kafayla düsünürdüm.
Kocası pisliğin teki olan kadının 2 aydır çalıştığı yerde evli barklı adamla ilişki kurma cesareti gösterebileceğini zannetmem.Kocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki
Aldatan kimse affedilebilir. Ama yakalandıktan sonra pişman olup gelen değil. Herşey yolunda giderken aldatmaktan vazgeçip pişman olup dürüstçe itiraf eden kişi affedilir. İlk yakalandığında o an korkup yalvarıp yakarıyor insan. Yaramazlık yaparken yakalanan çocuk misali. Ama aslında yakalandığı için pişman. Şu 3.kişilerden intikam almayı hiç bir zaman doğru bulmuyorum. Özellikle eşini affeden boşanmayan kadınların böyle bir hakkı olmadığını düşünüyorum.4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Aynı iş yerindelerdi eşim isten çıktıktan 1 hafta sonra öğrendim cinsellik yok diye kurana el bastı yeminler ediyor ama inandım mi sorguluyorum hala . Ama görüşme var haliyle ben mesajları yakaladım.
o zaman 1-0 öndesiniz.Mesleğim var ama sadece 1 yıl staj yapabildim
Kocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki
İşin içine hiç girmeyin. Biliyorum çok öfkelisiniz ama asıl suçlu eşiniz. Boşanın ne hali varsa görsünKocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki
Kocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki
Katılıyorum ayrıcada birikim yap çocuk içinbarış bence parasıyla meslek kursuna git kendini geliştir sonra güven olmuyor denedim olmuyo de boşan. oynicaksın yani.. şuan ekstra para gelen biryerin yok..
Biz kadınlar çok güçlüyüz. Çocuğumuza hem annelik hem de babalık yapabiliriz. Böyle iğrenç insanların çocuğumuza babalık yapmasına ihtiyacımız yok. Dik duruşunuzu hiç kaybetmeyin. Çocuğunuz büyüdüğünde boyun eğmediğiniz için sizinle gurur duyacakMesajları kopyaladim çocuğumu bakıcıya vermeyi bir iş bulmayı düşünüyorum teşekkür ederim yorumlariniz için
Bırak o kendini pislik gibi hissetsin senin bi suçun günahın yok. Böyle hissetmeÇok üzüldüm, okurken gözlerim doldu, çünkü aynı benim yaşadıklarım. Ben affettim, üzerinden 5,6 sene geçti bir daha yapmadı ve ya ben yakalamadım. Ama halâ içim yanıyor, yaşarken öldürdü beni, kendimi hiç bir şey gibi görüyorum, değersizleştim, o kadını halâ takip ediyorum sosyal medya üzerinden. Hayatım hep şüphe ile geçiyor, düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum acaba ne yaşadılar, elini tuttu mu, sevdi mi, sarıldı mı, bana söylemediği güzel sözleri ona söyledimi. Affettim ben. Ama olan bana oldu. Koca bir hiçim ben. Hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?