aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

boşanmaya kesin karar verdiniz yani
durumunuz çok kötü tahmin edebiliyorum
peki o kız da ne buluyormuş eşin onda olup sizde eksin olan nedir ?

" Bu konularda bir de kandırılan kadınlara, iyice araştırmamışsın, sen de suçlusun deniliyor ya, gerçekten iğreniyorum" şuan ki mevzuda kandırılan bir kadın yok ki. Ha kadın evet kandırıldığını bilmeyip kendini bir aşkın içinde buldu ise bir şey diyemem ama kandırıldıktan sonra yok ben ondan vazgeçmem, yok yapamıyorum, uzak duramıyorum diyenler O ADAMLAR KADAR İĞRENÇLER. Hiç bir şey tek taraflı değildir. O kadına da hesap sorarım kocam olacak Şerefsize de. Burda en masum olanlar aldatılan taraftır. Diğerleri ne bok yerse yesinler kusura bakmayın.

Herkesin başına gelebilir,benim de başıma gelebilir..Kaç milyon tane okuyucusu var,forumun en fazla okunan bölümündeyiz...
Biz her türlü işlemi birlikte yaptırıyorduk,bankacılık işlemleri mesela kimlik isteniyor değilmi ?Adam ehliyetini uzatıyor,çünkü ehliyetinde evli ya da bekar gibi bir ibare söz konusu değil !!!

Ben bu konuyu kastetmedim. Ama siz kadınlar adamlar kadar suçlu demişsiniz, hayır değil. Kadın size bir söz vermedi. Kendi hayatı için olumsuzluklarını yaşar ve etik olmayan bir harekette bulunuyordur, evet. Ama haberi yoksa araştırma mecburiyeti yok.

Bir de en masum olan aldatılan taraftır demişsiniz. Size katılmıyorum. Bence en suçlu taraf eğer affettiyse aldatılan taraftır.

Şuan ki konu sahibinin mevzusunu bende yaşadım. Ya yaşadığım kadında iş yerimde ki insan. Evli olduğumuzu bilen insan. Eğer bu kadın evli olduğumuzu bilip benim gözümün içine bakıp suratıma gülüp sonra da kocamla mesajlaşıyorsa bu iğrençlik ikisini de aittir. Çünkü kimseyi tutamazsın, ne yapar bilemezsin, senin açından herşey düzgün gider bir bakarsın meğer başka şeyler var.

Igrenc migrenc o adami affetmissin
ne hesabi sordun
her gece yatagina aliyosub iste

Reactions: anu

Bir kere bu olayda kadın sizin tanıdığınız biri imiş. Benim anlattığım şeyle herhangi bir alakası yok.

Siz affettiyseniz kadın neden yapmasın? Zaten o kadar kötü bir durum ise (ki bence öyle) affetmezdiniz, değil mi?

Bütün ilişkinizin sorumluluğu o kadında mı? Eşinizi affettiyseniz, kadını 2 kere affetmiş olmalısınız.

Ben konunun gelişme bölümün de ki aldatılan kadının sıfatının Mağdur olduğunu söylüyorum. Evet konunun sonuç bölümünde kadın affediyorsa artık bu hata ikisine de bölünmüştür. Bunda hem fikiriz.

yok artık yaa!! ne insanlar var...

Igrenc migrenc o adami affetmissin
ne hesabi sordun
her gece yatagina aliyosub iste
Hesap sordum, ağladım sızladım aylarca evet. Ama insan başına gelince anlıyor işte. dediğim gibi hiç bir sıkıntım yok. Sadece oğlum var, babaya düşkün, ondan. Yoksa umrumda olan bir taraf yok yani. Yatak mevzusuna gelince ise ÖLÜMÜNE KANKAYIZ..

Tabi ki aldatılan insan mağdurdur, affedene kadar. Aynı fikirdeyiz.

Bana bu yüzden mi bu kadar çok tepki gösterdin..Anlatmaya çalıştıgım gibi ben sadece ayrılma sürecinin en sancılı zamanlarını yaşadım,zaten ayrılardı,dava devam ediyordu...
Ama hiç tanımadıgın insana da bu kadar çok tepki gösterme,yaşadıklarına üzüldüm..Gözünün önünde yaşanması çok zor

Bence size bu üye pek tepki göstermedi. Diğer üye ile karıştırmış olabilir misiniz?

Benim anlamadığım şu: şimdi ben aldatılıyorsam ama eşimi sevip boşanmıcam diye diretiyorsam burda konu açıp eşime sayıp sövdürmemin bi mantığı var mı

Aldatılsam heralde süreç sorarım avukat vs sorarım boşanmıcam ama bilin yani kocam beni. aldattı bu ne yaw

Ben sana tepki göstermedim ki. Ben o adama tepki gösterdim. Olaylara tepki gösterdim. Benim için birinci planda ADAMDIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…