- 19 Mayıs 2013
- 415
- 63
Karıştırmış olabilirim o zaman kusura bakma olur mu?Bence size bu üye pek tepki göstermedi. Diğer üye ile karıştırmış olabilir misiniz?
yani,ben böyleyim,yazışırum,kabullen,kabullenme keyfin bilir dediEşin öyle mi dedi?
sen sadece şunu değıl hiç bir şeyi anlamamışsın sanırım,yorumun bir başını bir de sonunu okuyup yorum yapıyorsunBenim anlamadığım şu: şimdi ben aldatılıyorsam ama eşimi sevip boşanmıcam diye diretiyorsam burda konu açıp eşime sayıp sövdürmemin bi mantığı var mı
Aldatılsam heralde süreç sorarım avukat vs sorarım boşanmıcam ama bilin yani kocam beni. aldattı bu ne yaw
Peki 'Ne yapmayı düşündügünü 'sordun mu ?yani,ben böyleyim,yazışırum,kabullen,kabullenme keyfin bilir dedi
Sonra nasil olduda ayrilmayi kabul etti. Bosanma sürecinde neler yasaniyor bilmiyorum ama adamin sevgilisi varsa sizin durumda oldugu gibi yinede bosamiyor mu hakim. Tabi kadin senelerce bosanmiyorsa baska ama bununda hukukta bir cözümü vardir yoksa kimse bosanamazdi herhaldeSevsin ya da sevmesin şu anda saygı içerisinde,düzgün bir ilişkimiz var..Herkes tarafından takdir edilen bir insan...Belki eski eşinden göremedigi saygıyı,takdiri benden gördü..Ben onunla ilgilendim,hastalandıgı zaman,hastanede yattıgı zaman yanında ben vardım,o yoktu...Evli bir adamdan medet ummak ya da ummamak...Ben de zaten kendi ayakları üzerinde duran bir insanım,ondan fazla bir beklentim yok...Sadece eski eş boşanmıyordu,ayrılmıyordu,anlaşmalı boşanmak yoluna girmek istemiyordu...
Adamın sana olan sevgisinin yanında saygısı da bitmiş. Bu konuşmalardan onu anladım ben. Sen ne düşünüyorsun? Ne istiyorsun? Seni o adama bağlayan ne?yani,ben böyleyim,yazışırum,kabullen,kabullenme keyfin bilir dedi
sen sadece şunu değıl hiç bir şeyi anlamamışsın sanırım,yorumun bir başını bir de sonunu okuyup yorum yapıyorsun
evet,sus,sus diye bağırdı,bana hesap soramazsın dedi,ben de senin karınım sorarım söyleyince ,seni mahv edicem dedi,doğduğuna pışman edicem dedi,ve tokatladı beni,onun özeline girmem çıldırtmış onu,ama başka kadının benim özelime girmesine sabr etmeliymişim.ağrıyan bir dişim gib görüyorum,boşanınca geçer sanırım,ama çok korkuyorum,çokPeki 'Ne yapmayı düşündügünü 'sordun mu ?
Çok zor bir durum ama bir insanı hiçe saymak gibi birşey oldu..ADAM diyoruz ya işte bunda da eşlerimizin,sevgililerimizin rolü var...Zaten görücü usulu,akraba evliligi oldugu için hiç sevmemiş bizimkisi...Dügünlerde,derneklerde ben varım..Ailesinin bütün işlerini ben hallediyorum,yiyenleriyle ilgileniyorum..Her kararımızı birlikte alıyoruz,arabanın plakası bizim baş harflerimiz...Herkes 'gönül eglendiriyor,nasıl olsa ayrılırlar gibi düşündü ama ayrılmadık...Para verdi,parayı alınca anlaşmalı olarak boşandılar...Sonra nasil olduda ayrilmayi kabul etti. Bosanma sürecinde neler yasaniyor bilmiyorum ama adamin sevgilisi varsa sizin durumda oldugu gibi yinede bosamiyor mu hakim. Tabi kadin senelerce bosanmiyorsa baska ama bununda hukukta bir cözümü vardir yoksa kimse bosanamazdi herhalde
Detaylarini bilmiyorum tabi ona göre yorum yaptim. Beraber olduklarinda bosanma davasi coktan acilmissa ve sonuca varmiyorsa bir türlü durum degisir tabiki. Ben klasik aldatma vakasi olarak yorum yaptim. Mesela dava acilmismiydi tanistiklarinda yoksa yedegini bulup mu dava acmak aklina geldi. Bu gibi sorular önemli bu durumda.Evli erkeklerle birlikte olmayi son derece yanlis bir davranis olarak buluyorum
ama sanirim arkadasin olayinda adam ayri yasiyormus zaten esi büyük ihtimalle bosanmayi kabul etmedi dava uzadi.cunku kadin istemezse davayi yillarca uzatabilir.
ben seviyorum boşanmam demedim,seviyorum canım çok yanıyor,kafam allak bullak,düşünemiyorum hiç bir şey gibi bir şeyler yazmıştım,arkadaşım inan yorum yapmak gibi kolay deyil o psikoljide karar vermek,umarım hiç bir zaman yaşamazsın o durumu...konunun tamamını okumadım evet atlaya atlaya okudum neyi anlamamisim mesela
sanırım iki çocuktan başka hiç bir şey,yarın ilk işim avukat aramak olucakAdamın sana olan sevgisinin yanında saygısı da bitmiş. Bu konuşmalardan onu anladım ben. Sen ne düşünüyorsun? Ne istiyorsun? Seni o adama bağlayan ne?
ben seviyorum boşanmam demedim,seviyorum canım çok yanıyor,kafam allak bullak,düşünemiyorum hiç bir şey gibi bir şeyler yazmıştım,arkadaşım inan yorum yapmak gibi kolay deyil o psikoljide karar vermek,umarım hiç bir zaman yaşamazsın o durumu...
Allah yardımcın olsun, İnşallah tüm cesaretinle bu işi sonuçlandırırsın. Çocuklar aslında öyle babaları hak etmiyorlar. Bende yapamıyorum. Bende boşanacağım artık. Çok zor ama seni çok iyi anlıyorum.sanırım iki çocuktan başka hiç bir şey,yarın ilk işim avukat aramak olucak
haklısın galiba,tek güvendiyim Allah,beni yalnız bırakmaz inşallahson tahlilde boşanmaya karar verdin sanırım, incinmis ruhunu bir de ben incitti isem o yorumumla, çok özür dilerim, hiç korkma su akar yatağını bulur hayatta bi ölüme care yok bu kadar yuzsuz bi adamla zaten nereye kadar giderdi öyle düşün
haklısın galiba,tek güvendiyim Allah,beni yalnız bırakmaz inşallah
Iyi guzel de bosanmak istemiyorum diyen sensin.olsun,bana ne o kadından,güzelmi,çirkinmi ilgilenmem ki,sonuç olarak benden çok ilgisini çekmiş işte,o kadına bir söz demem çünki beni aldatan eşim,kadın değil
ben şu yemin işlerine hiç inanmıyorum biliyor musunuz çünkü insanlık öyle konuma geldi ki artık herkes her şey için yemin edebiliyor.Allah sabır versin ne diyim bilemedimaslında maddi bakımdan ondan asılı değilim,onu uyardım bir kez,nasıl kurana yemin ettiyini bi görseniz...
bacım ben sana bir şey diyim mi yorumlarını okuduktan sonra dayanamadım yazayım dedim..Abarttığını düşünüyorsan aldatmış sayılmaz ama konunun başlığında bile aldatılıyorum yazmışsın bu ne yaman çelişki?Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...