aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

sen sadece şunu değıl hiç bir şeyi anlamamışsın sanırım,yorumun bir başını bir de sonunu okuyup yorum yapıyorsun

Sonra nasil olduda ayrilmayi kabul etti. Bosanma sürecinde neler yasaniyor bilmiyorum ama adamin sevgilisi varsa sizin durumda oldugu gibi yinede bosamiyor mu hakim. Tabi kadin senelerce bosanmiyorsa baska ama bununda hukukta bir cözümü vardir yoksa kimse bosanamazdi herhalde

Peki 'Ne yapmayı düşündügünü 'sordun mu ?
evet,sus,sus diye bağırdı,bana hesap soramazsın dedi,ben de senin karınım sorarım söyleyince ,seni mahv edicem dedi,doğduğuna pışman edicem dedi,ve tokatladı beni,onun özeline girmem çıldırtmış onu,ama başka kadının benim özelime girmesine sabr etmeliymişim.ağrıyan bir dişim gib görüyorum,boşanınca geçer sanırım,ama çok korkuyorum,çok

Çok zor bir durum ama bir insanı hiçe saymak gibi birşey oldu..ADAM diyoruz ya işte bunda da eşlerimizin,sevgililerimizin rolü var...Zaten görücü usulu,akraba evliligi oldugu için hiç sevmemiş bizimkisi...Dügünlerde,derneklerde ben varım..Ailesinin bütün işlerini ben hallediyorum,yiyenleriyle ilgileniyorum..Her kararımızı birlikte alıyoruz,arabanın plakası bizim baş harflerimiz...Herkes 'gönül eglendiriyor,nasıl olsa ayrılırlar gibi düşündü ama ayrılmadık...Para verdi,parayı alınca anlaşmalı olarak boşandılar...

Evli erkeklerle birlikte olmayi son derece yanlis bir davranis olarak buluyorum
ama sanirim arkadasin olayinda adam ayri yasiyormus zaten esi büyük ihtimalle bosanmayi kabul etmedi dava uzadi.cunku kadin istemezse davayi yillarca uzatabilir.
Detaylarini bilmiyorum tabi ona göre yorum yaptim. Beraber olduklarinda bosanma davasi coktan acilmissa ve sonuca varmiyorsa bir türlü durum degisir tabiki. Ben klasik aldatma vakasi olarak yorum yaptim. Mesela dava acilmismiydi tanistiklarinda yoksa yedegini bulup mu dava acmak aklina geldi. Bu gibi sorular önemli bu durumda.

konunun tamamını okumadım evet atlaya atlaya okudum neyi anlamamisim mesela
ben seviyorum boşanmam demedim,seviyorum canım çok yanıyor,kafam allak bullak,düşünemiyorum hiç bir şey gibi bir şeyler yazmıştım,arkadaşım inan yorum yapmak gibi kolay deyil o psikoljide karar vermek,umarım hiç bir zaman yaşamazsın o durumu...

son tahlilde boşanmaya karar verdin sanırım, incinmis ruhunu bir de ben incitti isem o yorumumla, çok özür dilerim, hiç korkma su akar yatağını bulur hayatta bi ölüme care yok bu kadar yuzsuz bi adamla zaten nereye kadar giderdi öyle düşün

sanırım iki çocuktan başka hiç bir şey,yarın ilk işim avukat aramak olucak
Allah yardımcın olsun, İnşallah tüm cesaretinle bu işi sonuçlandırırsın. Çocuklar aslında öyle babaları hak etmiyorlar. Bende yapamıyorum. Bende boşanacağım artık. Çok zor ama seni çok iyi anlıyorum.

haklısın galiba,tek güvendiyim Allah,beni yalnız bırakmaz inşallah

aslında maddi bakımdan ondan asılı değilim,onu uyardım bir kez,nasıl kurana yemin ettiyini bi görseniz...
ben şu yemin işlerine hiç inanmıyorum biliyor musunuz çünkü insanlık öyle konuma geldi ki artık herkes her şey için yemin edebiliyor.Allah sabır versin ne diyim bilemedim

bacım ben sana bir şey diyim mi yorumlarını okuduktan sonra dayanamadım yazayım dedim..Abarttığını düşünüyorsan aldatmış sayılmaz ama konunun başlığında bile aldatılıyorum yazmışsın bu ne yaman çelişki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…