- 19 Mayıs 2013
- 415
- 63
Benim dile getiremediklerimi sen dile getirdin agzına saglık....Bide aldatilan kadinlarin ortak düşüncesi evli erkekleri ayartan kadinlar var bundan zevk aliyorlar.adamlar evlenince degerleniyor mantigindalar
e tabi ne diyecek benim kocam uçkuruna sahip cikamiyor disi sinek görse atliyor diyemeyecegine göre.topu evli erkek pesinde kosan kadinlara atar.sahi böyle bunu hobi edinmis kadinlar var mi? Varsa kac tane var?eminim ki sayisi evli oldugu halde genc korpe kiz pesinde kosandan daha azdir.
ben evli erkek avcisi kadin hic gormedim.ama evli olup kadin avcisi kurt cok gördüm ve duydum..
Burda kaç defa konu açsam mı,açmasam mı diye o kadar çok düşündüm kiii ama sonrasında hep vazgeçtim...
Benim erkek arkadasımla ilk tanıştıgımızda evliydi,aylarca peşimden koştu...Adam evli ama bir kere bile karısının yanına gitmiyor...Ben ailemle birlikte yaşıyorum,penceremin önünde sabahlıyor...Bana 'Aşık 'oldugunu söylüyor..Çevremdeki herkese arkadaşlarıma,aileme beni ne kadar sevdigini anlatıyor..Bana olan sevgisini ispatlamaya çalışıyor...O evliyken onun ailesindeki herkes beni tanıyordu..O kadının varlıgını unutmuş gibiydi,sanki o yokmuş gibi bir hayat sürüyordu,eve gitmiyordu...Sonrasında bir gece o kadın beni aradı,agza alınmayacak küfürler etti...Ondan sonra görüşmeme kararı almıştım..Belki ben de o kadının Ah'ını aldım ve işlerim ters gitmeye başladı..Burda da daha öncesinde konu açmıştım zaten,maddi anlamda sıkıntılar yaşadım...Kredi kartı borcum vardı,araç kredim vardı..Onları ödeyemedim..Babam hepsini ödedi..Ben şimdiye kadar kimseye borçlu kalmadım,ama babama borçlandım..Allaha çok şükür durumumuz çok iyi,ama babam bile olsa borcumu toptan kapatmak istedim,hatta burda da konu açtım ssk primlerimi alabilseydim eger,alıp babama borcumu kapatacaktım,ama sonrasında babam ögrendi,gelecegimi ondan da vazgeçtim...Hani şöyle bir mantık vardır 'Evli erkek avcısı 'Benim erkek arkadasımın durumu çok çok iyi ama ben bu zamana kadar ondan hiçbir şekilde yardım istemedim..Çünkü sıra O'na gelene kadar benim bir ailem var...O evliyken de benim ailemin içerisindeydi...Ben de onun ailesinin içerisindeydim...'Yuva yıkanın,yuvası olmazmış ' ama O yuvayı ben yıkmadım kiii....Benim onu tanıdıgım zaman adam zaten bekar bir hayat sürüyordu...Annesi,babasının yanındaydı..Her istedigim zaman telefon ediyordum,her istedigim zaman msj atıyordum..Her istedigim zaman gidip iş yerinde görüyordum...O sebepten dolayı bazen bitebiliyor,bazen uzatmamak gerekiyor...Aynı şey benim de başıma gelebilir..O'nu aldattı,seni de aldatabilir olabilir ama yaşayıp,görmeden de bilemem bunu..Ben bile bile lades dedim,kendimi kör bir kuyuya attım,sonrasında ne olur bilemem...Şu anda evlilik hazırlıgı yapıyoruz,ama zaman ne gösterir ben de bilemem...