inanın yaptım,geçen hafta buna benzer bir olay oldu,beni kandırmadına izin verdim,inanmış numarası yaptım,aldım karşıma konuştum sakınce,ne olur yapma böyle,beni çileden öıkartma dedim,sevmesini biliyorsam silmedini d e bilirim ,arkadaşlarından bir çoku rusla evli,ne kadar mutsuz,ne kadar pişmanlar,bize nasıl özendiklerini dile getirdiklerini görmüyormusun dedim.O da bana yeminlerle benim sevgilim yok dedi.Üstünden daha 5 gün geçmedn en son olayını yakaladım,bununki pfikolojik sanırım,metresi yok,eminim de,bu günlük ilişkileri aldatma saymıyor işte sanırımCanım madem boşanma isteğini eşine açtın o da utanmayıp yaparım ederim havalarında bi defa kabullendin mi yüzsüz olur ve sen hep bir kuşkuyla yaşarsın ömür boyu. güvenmediğin bir erkekle aynı evi paylaşmak bile bile psikolojin bozulur her evden çıktığında acabalar kafanda dolanır acaba kadın eşimle arkadaşlığı kabul etti mi aralarında bişey varmı benden ne farkı var dersin kendine bunu yapma
zaten avukat arayacağım demişsin direk boşan tabi Allah kmsyi sınamasın böyle şeylerde büyük konuşmaktan korkarım.
İlk yorumlarda henüz bir ilişki olmadığı için kararsız kalmışsın çocukların çok küçük boşanma kararına destek veren yok çevrene bırakıp çalışamassın da bi iş de çok zor yani.
Arkadaşların dediği gibi yazışmaları al mahkemede sunarsın 2 çocuk için iyi bi tazminat alırsın küçük bi iş kurarsın belki
sen doğru olanı yapıosun eşin zaten sizin yuvanızı yıkma niyetinde .
ben aldatma varsa kesinlikle yapmam ama Vicdanını rahatlatmak istiyosan muhtemelen yanlış arkadaş çevresi yöneltmiştir gençlik hatalarıdır de al karşına konuş bende bulamadığın seni dışarı yönelten nedir ben seni seviyorum her iki dünyada beraber olmak çocuklarımızı beraber büyütmek varken dünya telaşelerine kapılma de ama bunun için sevginin devam ediyor olması lazım dediğim gibi ben olsam bunu yapmam direk boşarım aldatma boyutuna gelmiş araya üçüncü kişiler girdimi iş değişir olmaz
Çocuklarını mutsuz bi yuva da büyütme şu an ne yapmak istiyo bu şekilde senin de onayın olamayacağını artık anlamış olmalı. eşinin ailesiyl veya eşine sözü geçen biriyle konuş belki onlar oğlunu yola getiirir şiddet uygulamaz boşanmaya ikna olur bi şekilde senin yanında olurlar çok güçlü olman lazım en azından çocukların için.eşin biraz anlayışlı biri olsa belki ortak bi yol ararsınız bundan sonraki dönem için anlaşarak boşanma olur ama çocuklarının annesisin en azından buna saygı duymalı . genc bi kadınsın inan hayatını ona feda etmene değecek biri değil fedakarlık yapma.
sen doğru olanı yap aklının sesini dinle o seni yanıltmaz.Allah yardımcın olur o zaman.
viberi bilgisayara yükledim,yükler yüklemez ekrana bir bildirim geliyor,telfonunuzda viber varmı diye,o banyodayken aldım telefonunu ve telefonuna gelen kodu bilgisayardakı vibere yükledim,ve böylece oaralel olarak takip ettim,ama tabi onun silmediklerini,akılsız ama kurnaz,hemen siliyor çünki.Bende buna karşılık bilgisayarın ekranını kayıta alan program yükledim,ve kayıt ettim bire bir.Şimdi ilk şokun etkisiyle ağladım sızladım ama ben yüksek lisans mezunu,kocami firma işerini yürüten bir kadınım,aşk yarası olunca insan kolu kanadı kırılmış oluyor,çırpınıyorsun çaresizce bir süreliyine,ama şimdi sadece yeni hayatımı nasıl kurucam onu düşünüyorum,kendime inanamıyorum,3 gündür yüzüne bile bakmıyorum,kıskanmıyorum onu,düşünmüyorum bile be yapıyor nerde diyrviber dan yazistigini bilgisayardan nasil takip ettiniz? Nasil oluyor merak ettimde.
Ben bilmiyorum cünkü. bi program mi yüklediniz
viberi bilgisayara yükledim,yükler yüklemez ekrana bir bildirim geliyor,telfonunuzda viber varmı diye,o banyodayken aldım telefonunu ve telefonuna gelen kodu bilgisayardakı vibere yükledim,ve böylece oaralel olarak takip ettim,ama tabi onun silmediklerini,akılsız ama kurnaz,hemen siliyor çünki.Bende buna karşılık bilgisayarın ekranını kayıta alan program yükledim,ve kayıt ettim bire bir.Şimdi ilk şokun etkisiyle ağladım sızladım ama ben yüksek lisans mezunu,kocami firma işerini yürüten bir kadınım,aşk yarası olunca insan kolu kanadı kırılmış oluyor,çırpınıyorsun çaresizce bir süreliyine,ama şimdi sadece yeni hayatımı nasıl kurucam onu düşünüyorum,kendime inanamıyorum,3 gündür yüzüne bile bakmıyorum,kıskanmıyorum onu,düşünmüyorum bile be yapıyor nerde diyr
aslında sahip çıkmıyor kelmedi ağır gibi sanıtım,haksızlık ermeyeyim,sadece sevgisine ,nefsine sahip çıkamadı,cevabını da alıcakNiye korkacaksın ki. Korkma!! Onun sana yapabileceği hiç bir şey yok. Onun yapabileceği tek şey adam olup eşine, çocuğuna sahip çıkmak olacaktı. Ama bunu yapamadı. O nedenle hakkı yok bir şeye!!
aslında maddi bakımdan ondan asılı değilim,onu uyardım bir kez,nasıl kurana yemin ettiyini bi görseniz...
aynen,bir de en yakanı nankörlükanladim.
evet haklisiniz ask acisi farkli cok farkli hemde. anlamak cok zor, niye yasiyorum diyorsunuz, ne vardida bunlari yapti diyorsunuz. yasayamadiklariniza, yarim kalanlara üzülüyorsunuz. Diger yandan bide sayginiz ve onurunuz var kaybetmek istemediginiz kisiliginiz var, zor cok zor ...
evet,kuranı hiçe sayana,namus,vicdan kelimesi anlamsızNurcum, her gün ne yapacağım düşüncesiyle, sinirle, nefretle yaşamaktansa bir kere üzülürsün, böyle yaşamak senin için daha zor olmalı. Kanıtları sakla, Kur'an-ı Kerim'e el basacak kadar midesiz birine sunabileceğin en güzel şey kanıttır, aç davanı orda da ıspatla kalsın ortada aklı başına gelsin.
viberi bilgisayara yükledim,yükler yüklemez ekrana bir bildirim geliyor,telfonunuzda viber varmı diye,o banyodayken aldım telefonunu ve telefonuna gelen kodu bilgisayardakı vibere yükledim,ve böylece oaralel olarak takip ettim,ama tabi onun silmediklerini,akılsız ama kurnaz,hemen siliyor çünki.Bende buna karşılık bilgisayarın ekranını kayıta alan program yükledim,ve kayıt ettim bire bir.Şimdi ilk şokun etkisiyle ağladım sızladım ama ben yüksek lisans mezunu,kocami firma işerini yürüten bir kadınım,aşk yarası olunca insan kolu kanadı kırılmış oluyor,çırpınıyorsun çaresizce bir süreliyine,ama şimdi sadece yeni hayatımı nasıl kurucam onu düşünüyorum,kendime inanamıyorum,3 gündür yüzüne bile bakmıyorum,kıskanmıyorum onu,düşünmüyorum bile be yapıyor nerde diyr
Arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için çok sağ olun.Son durumu merak edenler için şunu yazıyorum,bizim fiyma işeriyle işgilenen bayan var,onu aradım,başka bir yakın tanıdık da yok zaten,avukat aradığımı döyledim,o da birini önerdi ama beni dile çekmeye çalıştı tabi en başta.Kısmet olursa cuma buluşucaz,ama çok korkuyorum,avukata baş vurduğumu öyrenirsr bana neler yapa bileceyini tahmin bile edemiyorum.
notmal anliyamaman,çünki tanımıyorsun onu,o burnum sürtsün ona geri döneyim deye aklına gelen ne varsa yapar fazlasıyla.valla şu durumdasınız ve hala korkuyorum diyorsunuz. inanın anlayamıyorum sizi
ne yapabilir bu ülke hukuk devleri.notmal anliyamaman,çünki tanımıyorsun onu,o burnum sürtsün ona geri döneyim deye aklına gelen ne varsa yapar fazlasıyla.
hiçbişey yapamaz Allah' ın izniylenotmal anliyamaman,çünki tanımıyorsun onu,o burnum sürtsün ona geri döneyim deye aklına gelen ne varsa yapar fazlasıyla.
3 gündür hiç konuşmadık,kavga ettiyim gün söylemiştim,ciddiye almadı sanırım,ancak mahkemeden gelen bildirimi görürse inanır belkihiçbişey yapamaz Allah' ın izniyle
tabi akli dengesi yerinde ise
iyi kadınlarla telefonlarda fingirdeşsin sen sineye çek mi istiyor
çok sinirlendim..
sen ösyledin mi ona boşanmak istiyorum diye
adi..3 gündür hiç konuşmadık,kavga ettiyim gün söylemiştim,ciddiye almadı sanırım,ancak mahkemeden gelen bildirimi görürse inanır sanırım
çok zor,inan,yalnızlığımamı yanayım,gurbet elde desteksiz olmamamı... Benim avukata gidecek durumum bile yok(maddi anlamda deyil) ,çünki bebeyimi bırakabileceyim güvenilir kimse yok,o yüzden avukatla konuştuk,onun bana gelmesini bekliyorum,bu güne söz verdi ama,önümüzdeki haftaya da çeke bilirCanım korkma, durup dururken eşinden boşanmak isteyen sen değilsin, sonucun ne olacağını, en azından ihtimallerden birinin bu olacağını düşünmüştür eminim.
Off ya ne zor bir durum, yazmak bile hiç kolay değil, senin yaşadıklarını düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun canım benim, hayırlısı olur inşallah.