aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

Krizantem konunu biliyorum ben senin? Nasıl yani kaynının planladığı ortaya çıktı?

Evet herkes bunu diyor. Acaba bu bazen işe yarayan bir şey mi? Yoksa tamamen aldatılıyor muyuz?

Hmm doru olan ayrilmasi tabiki ozaman madem cocuklarina bakabilecek durumda kendini idare edicekse bunca yuku eziyeti kendine cektirmesi kotu
Baskasina asigim diyen adam icin bosanmak mukafat olur heralde.sizin bahsettiginiz sey takintili saplantili insanlar.bunun kadinida var erkegide.seni birakiyorum deyince öldürülen erkeklerde var.sadece kadinlarin sorunu degil bu.

nur2015 .!.:
ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum

Hakaret derken? Pardon ama cümlemde hakaret içeren hangi kelime vardı hanımefendi?

Krizantem konunu biliyorum ben senin? Nasıl yani kaynının planladığı ortaya çıktı?
Canim uzunca olucak ama amdem yazayim biliyosun benim esim face den bir sene oncesine ait ben kadinlarla konustugunu yakalamistim ayrilma durumuna geldik brn babamgile gittim bosanacaktim sonra bir sekilde beni aldatmadina ikna etti cok samimiydi geri baristik ama suphelerim vardi aradan bir kac hafta gecti yada bir ay gibi bir sure kaynim aradi aksam abi face sifrenimi degistirdin dedi yok kapattim dedi abicim kullanmiyorum dedi himm desi ne oldugunu sorunca bir sene once biz kp vefat yemegine gittimizde esim evde face girdiginde sifresini kaynim gormus o siralarda kaynimin bir sevgilisi varmis o kizlarla konusmasini gormesin diye esimin facesibden karilarla kizlarla gobul eglendirmis sileyim derken taslaklarami ne dusmus bende ordan girmustum zaten esimde agzini acti yumdu gozunu sizin yuzunuzden evliligim bitiyor du dedi simdi tek tuk konusuyolar canim bende hala konusup konusmamakta aslinda teredutum var
Baskasina asigim diyen adam icin bosanmak mukafat olur heralde.sizin bahsettiginiz sey takintili saplantili insanlar.bunun kadinida var erkegide.seni birakiyorum deyince öldürülen erkeklerde var.sadece kadinlarin sorunu degil bu.
yok bu bayanlar icin sadece demedim zaten su anda bayandan soz konusu olunca ole ornek verdim

Evet herkes bunu diyor. Acaba bu bazen işe yarayan bir şey mi? Yoksa tamamen aldatılıyor muyuz?
olur mu canım? tabi ki işe yarıyor üstelik kesin çözüm.
Siz bakmayın burda ki klavye delikanlılarına yok asarlarmış, keserlermiş, boşarlarmış..
Başına gelmeyen ne bilir, anca konuşuyorlar işte.
Erkek bu aldatır da, döver de, sever de.. kadın dediğin susmasını bilecek.Okadar!

confused:yemin ediyorum insanların duymak istediklerini söyliyim derken dünyam karıştı, mala bağladım)

Hııı bu ilk olayın oluş şeklini anlatıyorsun değil mi canım? İkinci bir vaka değil yani. İlki bu? İyi sevindim senin adına? O kaynın da ne aptalmış.

ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum

şu "herkes" kadar kendinizi düşünseniz sorun kalmaz aslında.. hep bu "elalem ne der" saplantısı.. size fırsat vermesini çok beklersiniz daha.. gerçi verse de yapacağınız bir şey yok görülüyor..

Hııı bu ilk olayın oluş şeklini anlatıyorsun değil mi canım? İkinci bir vaka değil yani. İlki bu? İyi sevindim senin adına? O kaynın da ne aptalmış.
o yuzden arkadas face deilse inan cok iyi anliyorum canim o anki hislerin cok kotu nefes alamiyo gibi oluyosun dunya basina yikiliyo Allah kimseye ysatmasin cok zor

sizin gibi nice kadinlar var ..
maddiyati olmayanlar en azindan is buluyor ve bosaniyor
ama sizin gibiler kendini kandiriyor maalesef

Allah kimseye yasatmasin
aldatan erkeklerin nesli kurusun

Bende aldatıldım ikisini de salak gibi affettim. Halbuki devletin memuruyum, maaşım iyi hiç bir yönden muhtaç da değilim, ev sıkıntımda yok. Sadece bir evladım var. Bahanem o sanırım. Vallahi Allah bu tarz erkekler yola getirsin ne diyim.

Bir bayanla konustugu icin ayrildigimi duyarlarsa ayiplarlar diyorsun neyi bekliyorsun peki kadini alip eve getirmesinimi yada ayiplamamalari icin ne yapmasi gerekli ondan cocugu falan mi olmasi lazim icine sindirebiliyosan sus ve hayatina devam et ama bu4dan tavsiye istiyosan kusura bakma burda kimsede bisey olmaz evinde otur demez eger boyle bir sey bekliyosan onun disinda ben baska birinin yardimci olabilecegi bir nokta goremedim ayrica esini cok sevdigini soylemessin ama sevgin karsiliksiz bunu bil

Ortada aldatma varsa saygıda aynı yerde olur mu? Yazık etmeyin kendinize çocuğunuza. Cocugunuza sayginiz olsun birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…