aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

Benim dile getiremediklerimi sen dile getirdin agzına saglık....
Burda kaç defa konu açsam mı,açmasam mı diye o kadar çok düşündüm kiii ama sonrasında hep vazgeçtim...
Benim erkek arkadasımla ilk tanıştıgımızda evliydi,aylarca peşimden koştu...Adam evli ama bir kere bile karısının yanına gitmiyor...Ben ailemle birlikte yaşıyorum,penceremin önünde sabahlıyor...Bana 'Aşık 'oldugunu söylüyor..Çevremdeki herkese arkadaşlarıma,aileme beni ne kadar sevdigini anlatıyor..Bana olan sevgisini ispatlamaya çalışıyor...O evliyken onun ailesindeki herkes beni tanıyordu..O kadının varlıgını unutmuş gibiydi,sanki o yokmuş gibi bir hayat sürüyordu,eve gitmiyordu...Sonrasında bir gece o kadın beni aradı,agza alınmayacak küfürler etti...Ondan sonra görüşmeme kararı almıştım..Belki ben de o kadının Ah'ını aldım ve işlerim ters gitmeye başladı..Burda da daha öncesinde konu açmıştım zaten,maddi anlamda sıkıntılar yaşadım...Kredi kartı borcum vardı,araç kredim vardı..Onları ödeyemedim..Babam hepsini ödedi..Ben şimdiye kadar kimseye borçlu kalmadım,ama babama borçlandım..Allaha çok şükür durumumuz çok iyi,ama babam bile olsa borcumu toptan kapatmak istedim,hatta burda da konu açtım ssk primlerimi alabilseydim eger,alıp babama borcumu kapatacaktım,ama sonrasında babam ögrendi,gelecegimi ondan da vazgeçtim...Hani şöyle bir mantık vardır 'Evli erkek avcısı 'Benim erkek arkadasımın durumu çok çok iyi ama ben bu zamana kadar ondan hiçbir şekilde yardım istemedim..Çünkü sıra O'na gelene kadar benim bir ailem var...O evliyken de benim ailemin içerisindeydi...Ben de onun ailesinin içerisindeydim...'Yuva yıkanın,yuvası olmazmış ' ama O yuvayı ben yıkmadım kiii....Benim onu tanıdıgım zaman adam zaten bekar bir hayat sürüyordu...Annesi,babasının yanındaydı..Her istedigim zaman telefon ediyordum,her istedigim zaman msj atıyordum..Her istedigim zaman gidip iş yerinde görüyordum...O sebepten dolayı bazen bitebiliyor,bazen uzatmamak gerekiyor...Aynı şey benim de başıma gelebilir..O'nu aldattı,seni de aldatabilir olabilir ama yaşayıp,görmeden de bilemem bunu..Ben bile bile lades dedim,kendimi kör bir kuyuya attım,sonrasında ne olur bilemem...Şu anda evlilik hazırlıgı yapıyoruz,ama zaman ne gösterir ben de bilemem...

Evli bir erkek bekar bir kızın peşinden koşuyorsa ve o kız onun evli olduğunu bildiği halde" zaten eşi ile arası yok, ben olmasam başkası olacaktı" kimi bahaneler üretip, o adamla olan birlikteliğini haklı göstermeye çalışıyor ise kusura bakma ama evli erkek ile ne olursa olsun görüşen kadının, o erkekten aşağıya kalır yanı yok. Boşandıktan sonra ne b.. yerse yesin ama aralarında hala daha resmiyette olsa bir bağ var ise uzak durmak gerekir.

Eger bana ise saygı duyarım yazdıklarına ben sadece olaylara bir de farklı açıdan bakmanızı istedim..Burda herkes yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşıyor..Benim de başımdan böyle bir olay geçti,ben de yazdım,paylaştım..

Yinede o adama guvenme
sonucta esini aldatmis biri
belki gönlü geciyor hemen birinden.

Ikisindede suc var
ama en onemli suc aldatildigi halde o adami affedip ona prim verende.
adam boşanmak isteyip bosanamiyorsa bence adamdada suc yok artik oda hayatina bakmak ister..

Benim sadece burda yazmak istememde ki amaç ; 'Evine,barkına döner,çocukları var,yuvasını yıkmaz ' bunlar da olabilir tabiki ama bir de olaya diger açıdan da bakmak lazım 'Bazen olayların tam tersi de olabiliyor.

Cok sasirdim gercekten. Bunu böyle cok normalmis gibi nasil anlatiyorsunuz. Adamin bosanmasini bekleseydiniz o zaman cok mu zor. Fazla birsey demicem ben bu konularda en cok esleri suclu bulurum aslinda ama kendi evliligine bile saygi duymayan piskin bir adam var karsimizda. Madem sizi cok seviyordu esinden bosanip bekar sifatiyla gelseydi size. Adam daha büyük asklara yelken acana kadar takilin madem. Cok beklentiye girmeyin herkes hakettigini alir. Sizde bulmussunuz denginizi.

Ya adamın bir kere neden boşandığına bakmak lazım? Durup dururken neden ailesini dağıtmış. Gönlü geçti, bilmem ne oldu. Bunlar resmen tam bir sığırlık. Ha oldu ki karısı aldatmıştır veya ne bilim artık sevgi bitmiştir bunlar ayrılmak için bahane olur ama kadını evde bırakıp da başka birine yönelmeyi doğru kılmaz. Ama o bıraktığı kadın seni aramaya kadar getirdiyse olayı o adamdan bir cacık olmaz ben sana söyliyim. Dikkat et kendine, inşallah mutlu olursun.

Doğrudur 'Tencere,kapak 'misali diyelim o zaman yani dedigim gibi eleştiridir,ben kendimle çok fazla barışık bir insanım zaten...Hani iyi okusaydın ben de zaten yazdım,zamanın ne olacagını bilemem diye...Biz tanıştıgımızda zaten ayrılardı..

kocanız başka bir kadını ayarlamaya çalışıyorsa zaten sizi gözden çıkarmış demektir. Kadın kabul etmedi diyelim, 2 gün sonra başkasının peşinde koşacak.Hala nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz pes doğrusu.

Ayri olmalari birseyi degistirmez. Evlilikleri bitmemisti sonucta. Kimse sevmedigi insanla evliligini sürdürmek zorunda degil ama o kadar yillarin hatrina saygi icinde ayrilmayi beklemeliler bence. Adamin sizi sevdigini düsünmüyorum böyle adamlar herkesi sever. Siz bence kendinizi kandiriyorsunuz özgüvenliyim falan diye. Kendinizi telkin ediyorsunuz. Kendine güveni saygisi olan bir insan evli adamdan medet ummazdi.

Arkadaşlar,bazı mesajlarınızı hayret içinde okuyorum.Öyle manyaklıkmı olur,niye yalandan yazayım,hayatımda ilk kez bir foruma kayıt oldum,ve ilk işim de bu yazıyı paylaşmak oldu.Bana inanıp insan gibi acı sözlerle ve ya hoşlukla düşüncelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim ,dalga geçen,sahte deyenlere d hiç bir şey diyemiyorum,çünki onlarla uğraşacak halim yok.Kocamı seviyorum,ne olursa olsun ayrılmam demedim,kocama aşığım onun için çok daha acı çekiyordum sadece.Dün onursuz,midesi geniş nebiliyim ne hakaretler yazdınız,ben sadece başkaları ne düşünüyor,acaba benim gibi yoksa tanıdığım insanlar gibimi diye merak ettim,dert paylaşınca azalır düşündüm.bilmediyimiz çok şeyler var,kocam öyle sakin ,tamam karıcım özür dilerim deyen birisi deyil,dün öyle cesaretlendim ki dikildim karşıdına bu gün,yeminlerle inkar etti,ben de ispatlarım,okuyorum tüm yazışmalarını deyince gerisi malum.Şimdi çocuğum da ben de hastayız,grip olduk,ama kararım kesin iyileşir iyileşmez dilekçemi yazacağım,gerisi Allah bilir...

Sevgi bitmeden aldatmanın imkanı var mı?

Bir de evet bekar kadınların peşinden koşan erkekler daha sorumlu. Evli olan o. Söz vermiş olan o. Yüzde 90 bekarım diye yalan söyleyen o.

Bu konularda bir de kandırılan kadınlara, iyice araştırmamışsın, sen de suçlusun deniliyor ya, gerçekten iğreniyorum. Kadınlar eşlerini haklı çıkarmaya o kadar meraklı ki, sürekli kadınlardan bahsediliyor. Kime ne kadın ne yapmış, ne kadar araştırmış, niye boşanmasını beklemememiş bilmem ne. Evdeki insandan hesap soramayan insanın o kandırılan kadına bir de özür borcu vardır, bırakın hesap sormayı.

Konu sahibi, boşanmaya kararlı olmadığınız için herkes size elbette normal bir durum olduğunu söyleyecek. Çünkü bu su 100 derecede kaynar mı? diye sormak gibi bir şey. Biri bana ciddi ciddi sorsa bunu hayır derim, gerçek çok açık çünkü. Soran aksini duymak istiyordur.

Bir de teyzeniz kim yani? Kocanız sizi sevmiyorken Diyanetten fetva dahi alsanız ne olur?

Sevsin ya da sevmesin şu anda saygı içerisinde,düzgün bir ilişkimiz var..Herkes tarafından takdir edilen bir insan...Belki eski eşinden göremedigi saygıyı,takdiri benden gördü..Ben onunla ilgilendim,hastalandıgı zaman,hastanede yattıgı zaman yanında ben vardım,o yoktu...Evli bir adamdan medet ummak ya da ummamak...Ben de zaten kendi ayakları üzerinde duran bir insanım,ondan fazla bir beklentim yok...Sadece eski eş boşanmıyordu,ayrılmıyordu,anlaşmalı boşanmak yoluna girmek istemiyordu...

ayrıca ıkinci kadınla da asla muattab olmam,suçlu benim kocam,sorun ayle,fatma deyil,sorun beni sevmemedi,aldatmadı

Evli erkeklerle birlikte olmayi son derece yanlis bir davranis olarak buluyorum
ama sanirim arkadasin olayinda adam ayri yasiyormus zaten esi büyük ihtimalle bosanmayi kabul etmedi dava uzadi.cunku kadin istemezse davayi yillarca uzatabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…