- 19 Mayıs 2013
- 415
- 63
keşke ben hiç yaranmamış olsaydım...Allah yardımcın olsun,yaşamayan bilemez...Keşke arkanda bir ailen olsaydı bu süreci daha kolay atlatırdın en azından...
Ne olursa olsun sana zaten el kaldıran,tokat atan adam seni hiç bir şekilde hak etmiyor..Eli kırılsın,bu nedir ya ?keşke ben hiç yaranmamış olsaydım...
günlerdir birine dil döküyor buluşalım diye,kadın da kendini naza çekiyor,kabul etse yatacak kadınla,bu aldat ma deyılmı?bacım ben sana bir şey diyim mi yorumlarını okuduktan sonra dayanamadım yazayım dedim..Abarttığını düşünüyorsan aldatmış sayılmaz ama konunun başlığında bile aldatılıyorum yazmışsın bu ne yaman çelişki?
hala aldatma mı değil mi diye soruyorsun canım yaa..Bana göre aldatma sencesini bilemem alternatif tanımı yok birde bunungünlerdir birine dil döküyor buluşalım diye,kadın da kendini naza çekiyor,kabul etse yatacak kadınla,bu aldat ma deyılmı?
Şu anda sadece bir bocalama yaşıyor..OLayın içinde hem aldatma var,hem şiddet var...Adam 'sen benim özel hayatıma karışamazsın 'olayına bile girmiş..hala aldatma mı değil mi diye soruyorsun canım yaa..Bana göre aldatma sencesini bilemem alternatif tanımı yok birde bunun
mutlaka öyledir.ilk zamanlar bende acaba ben mş yanlış anladım diye sormuştum ama bu bayanınki biraz aşmış ne yazık ki üzüldümŞu anda sadece bir bocalama yaşıyor..OLayın içinde hem aldatma var,hem şiddet var...Adam 'sen benim özel hayatıma karışamazsın 'olayına bile girmiş..
Siz neden hala harekete gecmiyorsunuz? Ben gercekten anlamiyorum. Bosanip bosanmamak size kalmis da ses bari edin bu ne boyle?günlerdir birine dil döküyor buluşalım diye,kadın da kendini naza çekiyor,kabul etse yatacak kadınla,bu aldat ma deyılmı?
yazmak istediklerimi yazmışsın canım.erkeğin aldatmasına göz yuman kadınlar var maalesef.erkeklere aldatma cesareti veren böyle düşünen kadınlar işte.evliliğin temelini sarsan bişeydir aldatma.nasıl normal olarak görürler anlamıyorum.Size inanamiyorum gercekten. Baskasina bakan birini hala sevmek nasil bir ruh halidir? Bir de kendinize saygidan bahsediyorsunuz. Erkegin aldatmasina goz yummaktan daha buyuk bir kendine saygisizlik var mi acaba? O teyzenizde biraz sorunlu bir tip galiba ne demek herkes yapar? Bu laf bosanmaya cesareti olmayanlarin kendini teselli etmek icin uydurdugu bir laftir yok oyle bir sey.
Eşine bildiğini belli etmiyor çünkü boşanmayacak.
E bildiğini belli edip boşanmazsa da eşi kendisini hafife almaya başlayacak.
ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum