aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

Ben bu erkekleri anlamıyorum boşanmak için ellerinden geleni yapıyorlar boşanma kararı alıncada kabulenemiyorlar ölüme bile götürüyorlar. Birde biz kadılardan daha zekiyiz diye dolaşıyorlar. Eminim dünyada kadınlar hakim olsa dünya daha güzel bir yer olur. Yaşasın kadın dayanışması eğilme dik dur

günlerdir birine dil döküyor buluşalım diye,kadın da kendini naza çekiyor,kabul etse yatacak kadınla,bu aldat ma deyılmı?

Kadın nasıl birisi viberde resimleri filan gözüküyordur...Buluşmak istiyorsa muhtemelen internetten falan bulmuştur..Viber programını bilmiyorum ama bir program vardı mesela sallayınca yakınındaki kişileri gösteriyordu,sonra msj atarak konuşma saglanıyordu..Öyle bir tanışma olabilir mi?
Teknoloji hayatımıza girdi,herşeyin b.ku çıktı,ben artık akıllı telefon kullanmıyorum..İş için bile konuştugun zaman whatsappın varmı muhabbeti oluyor ?

hala aldatma mı değil mi diye soruyorsun canım yaa..Bana göre aldatma sencesini bilemem alternatif tanımı yok birde bunun
Şu anda sadece bir bocalama yaşıyor..OLayın içinde hem aldatma var,hem şiddet var...Adam 'sen benim özel hayatıma karışamazsın 'olayına bile girmiş..

Şu anda sadece bir bocalama yaşıyor..OLayın içinde hem aldatma var,hem şiddet var...Adam 'sen benim özel hayatıma karışamazsın 'olayına bile girmiş..
mutlaka öyledir.ilk zamanlar bende acaba ben mş yanlış anladım diye sormuştum ama bu bayanınki biraz aşmış ne yazık ki üzüldüm

günlerdir birine dil döküyor buluşalım diye,kadın da kendini naza çekiyor,kabul etse yatacak kadınla,bu aldat ma deyılmı?
Siz neden hala harekete gecmiyorsunuz? Ben gercekten anlamiyorum. Bosanip bosanmamak size kalmis da ses bari edin bu ne boyle?

Konunu ve yorumları okurken içim cız etti. Yerine kendimi koydum. Korkmanı haklı bulabilirim ama "beni kınarlar" diye herşeyi içine atma. Arkadaşların yazdığı gibi ekran görüntülerini al ve boşan.
Hatta tazminat alsan kendi ayakların üstünde de bir güzel durursun. Elin ayağın tutuyor çalış bak kendin çocuklarına. Ama aldatılmaya göz yumma derim ben.
Bekarım bu durumdan pek anlamam ama en azından kendine saygın olsun. Çocuklarına saygın olsun.

Size inanamiyorum gercekten. Baskasina bakan birini hala sevmek nasil bir ruh halidir? Bir de kendinize saygidan bahsediyorsunuz. Erkegin aldatmasina goz yummaktan daha buyuk bir kendine saygisizlik var mi acaba? O teyzenizde biraz sorunlu bir tip galiba ne demek herkes yapar? Bu laf bosanmaya cesareti olmayanlarin kendini teselli etmek icin uydurdugu bir laftir yok oyle bir sey.

yazmak istediklerimi yazmışsın canım.erkeğin aldatmasına göz yuman kadınlar var maalesef.erkeklere aldatma cesareti veren böyle düşünen kadınlar işte.evliliğin temelini sarsan bişeydir aldatma.nasıl normal olarak görürler anlamıyorum.

Canım madem boşanma isteğini eşine açtın o da utanmayıp yaparım ederim havalarında bi defa kabullendin mi yüzsüz olur ve sen hep bir kuşkuyla yaşarsın ömür boyu. güvenmediğin bir erkekle aynı evi paylaşmak bile bile psikolojin bozulur her evden çıktığında acabalar kafanda dolanır acaba kadın eşimle arkadaşlığı kabul etti mi aralarında bişey varmı benden ne farkı var dersin kendine bunu yapma
zaten avukat arayacağım demişsin direk boşan tabi Allah kmsyi sınamasın böyle şeylerde büyük konuşmaktan korkarım.
İlk yorumlarda henüz bir ilişki olmadığı için kararsız kalmışsın çocukların çok küçük boşanma kararına destek veren yok çevrene bırakıp çalışamassın da bi iş de çok zor yani.
Arkadaşların dediği gibi yazışmaları al mahkemede sunarsın 2 çocuk için iyi bi tazminat alırsın küçük bi iş kurarsın belki
sen doğru olanı yapıosun eşin zaten sizin yuvanızı yıkma niyetinde .
ben aldatma varsa kesinlikle yapmam ama Vicdanını rahatlatmak istiyosan muhtemelen yanlış arkadaş çevresi yöneltmiştir gençlik hatalarıdır de al karşına konuş bende bulamadığın seni dışarı yönelten nedir ben seni seviyorum her iki dünyada beraber olmak çocuklarımızı beraber büyütmek varken dünya telaşelerine kapılma de ama bunun için sevginin devam ediyor olması lazım dediğim gibi ben olsam bunu yapmam direk boşarım aldatma boyutuna gelmiş araya üçüncü kişiler girdimi iş değişir olmaz
Çocuklarını mutsuz bi yuva da büyütme şu an ne yapmak istiyo bu şekilde senin de onayın olamayacağını artık anlamış olmalı. eşinin ailesiyl veya eşine sözü geçen biriyle konuş belki onlar oğlunu yola getiirir şiddet uygulamaz boşanmaya ikna olur bi şekilde senin yanında olurlar çok güçlü olman lazım en azından çocukların için.eşin biraz anlayışlı biri olsa belki ortak bi yol ararsınız bundan sonraki dönem için anlaşarak boşanma olur ama çocuklarının annesisin en azından buna saygı duymalı . genc bi kadınsın inan hayatını ona feda etmene değecek biri değil fedakarlık yapma.
sen doğru olanı yap aklının sesini dinle o seni yanıltmaz.Allah yardımcın olur o zaman.

Canım böyle bir durumda nasıl bir karar verilir bilmiyorum..
Nekadar zor bir durum olabildiğini sadece kestirebiliyorum...
Yaşayamayan bilemez Bize yorum yapması kolay geliyor...
Ama bunu yapan eşin yine yapar...
Umarım saglıklı bir karar verirsin...

ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum

Sadece bir bayanla yazışırken boşandı diye herkes kınar mı sizi Kusura bakmayın da burdan sonrasını okuyamadım, okumadım. Siz onu bunu düşünmeyin bence yetmedi mi kadınlar o ne der bu ne der dayatmasından çektikleri. Eşinizin bir kadına yalvardığını söylüyorsunuz, çok zor Allah sabır versin ama zaten tek bir yol var boşanmak. Aldatmak sadece cinsellik içerikli değildir eşini o kadına yalvararak sizi en ağır şekilde aldatmış zaten. Madem bizlerden akıl istediniz, mahkemeye eşinizin sizi aldattığını kanıtlayın. Zaten mahkeme size maddi manevi tazminat artı çocuklarınız ve sizin için nafaka bağlayacaktır. (tabiki bunları isteyeceksiniz ) Bunlarda size iş bulana kadar yeter diye düşünüyorum. Tabi iş bulmak zor ama bir yerden başlamak zorundasınız. Malesef görünen bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…