Aldatılan Kadının İntikamı

ya arkadaşalr benim eşim mi böyle sadece bilmiyorum ama araba hayatında hiç öyle önemli bir yer almaz ..
yani tabiki çok faydası oluyor olmazsa eksiklik hissediliyor ama bir zarar gelse hiç öyle hayatı yıkılmış gibi olmuyor...
Sağolsun maddi şeylere hiç önem vermez canımızdan kıymetlimi der geçer...
Arabayı aldığımızın 3. günü tamponu çarpık bir azik oluştu...
ben nasıl üzüldüm nasıl kahırlandım eşim hiç takmadı hatta bana takıyorsun diye kızdı...
Daha sonra yine küçük bir kaza yaptık sadece maddi zarar vardı , arabanın önü gitti eşim aynı soğukkanlılığı ile olaya espiri bile kattı....

hayatı boyunca adam unutamaz artık....nasıl kadın unutamıcaksa yapılan aldatmayı....güzel bi iz bırakmış kadın..:jeyyar:

Ellerin sağlık,hadi durma kutla bu zafer senin:roflol:aslındaha daha fazla hasar verebilirdi sırnaşık şey ama boya çok iyi düşünülmüş:roflol:

ben sırf arabasıyla kalmaz bütün eşyalarını elektronik eşyalarını kırar döker ve evi terkederdim.

süper valla...

Ama ben sadece arabasını değil dünyasını boyardım. hemde öyle bir boyardımki, onu çıkaracak tiner keşfedilmemiş olurdu...
:roflol:

helal olsunnnn...
işte ya kadının aklını seveyim ben

Ohhhh cok güzel yapmis ellerine saglik!!:nazar:

Muhahahahah :roflol:adamin surati kimbilir nasildi arabasini görünce:1shok::kızgın:-tatlicadiarzu-

ohhh ne güzel yapmış ellerine sağlık:roflol: hihoyyyt
hatta dahasıda olabilirdi:jeyyar:

benimkinin arabasına yapsam heralde beni öldürür heralde adam her hafta icini dısını yıkattırıyor birde cıkmayacak boyakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bence çok güzel olmuş araba model yapmış :roflol:ceza değil ödül olmuş:roflol:

ohh icim buz gibi oldu:)))ama az bile yapmis eccik daha renk katsaymis:))
ben olsam(Allahim basimiza vermesin tabii) giysilerini,sevdigi tüm esyalarinida boyardim,uyurken yüzünü bile ziftle boyardim,kartlarinin manyetigini bozardim,o kadinida bulur hemen aynilarini onada yapardim:)))cokmu kötüyüm yaw:)

X