Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence az bile yapmış.Adamın parası çoksa fazla umursamayabilir.Ben olsam daha acıtacak bir şey düşünürüm.Mesela hemen bir gazete ve tv yi ararım ,paparazzi muhabirlerine en yakın genelev yakınlarında sokakta bir kadının sinir krizleri geçirdiğini söylerim.Ardından hemen bir taksiye atlar hemen o genelevin olduğu yerde çığlık çığlığa bağırıp hayırrr ben burada olmak istemiyorum,eşim illa burada çalışacaksın diyor diye yaygarayı basarım.Tabi eşimin adını,soyadını ve iş yerini de söylerim o anda.. Sonuç tabi ben rezil olacaksam o da olucak.İş yerindeki durumu için hiç iyi olmayacaktır bu.. Boşanmadan önce bunu yaparım aldatırsa.. Çok mu abarttımkafamçokkarıştı:1ninca: Aman Allah göstermesin..Baya uçmuşum be
bence de az bile yapmış ama yine de sineye çekmemiş toplumumuzda aldatılmayı kabullenen o kadar kadın var ki susup içine atan...böyle erkekleri bütün dünyaya rezil etmeli tabii rezil olacak yüzleri varsa..
Ayyy çok hoşuma gitti valla bende arada düşünürüm eşim beni aldatsa naparım diye hiç aklıma gelmemişti.(allah göstermesin) oooohhhhh ellerine sağlık pek güzel olmuş....
erkekLere az biLe ama ben olsam hiçbişey yapmam eğer o beni başkasıyla aldatıcak kadar küçülttüyse ben ona böyle yaparak intikam almak yerine susarım hiçbişey söylemem ve herşeyi bitiririm bence bu ona daha iyi bi ders olur
böle bi şeyle hiç birimiz imtihan olmayalım inş. en önemlisi bu. ama madem olmuş olan. bence canımı acıttığı kadar acımaz canı bu durumda. daha fazlası olmalı...