Aldatılan bayanlar okusun lütfen

bende aldatıldım eşimi affettim halen beynimi tamir edemiyorum aldattıgı kadın benden 9 yaş büyük aklım ermiyor nasıl olur evliligimiz devam ediyor ama tabi artık güven yok bakalım son sansımız

valla benim kide beni30 yaşındadul biriyle aldattı kadını rezil ettim eşim zaten benden kopamıyo ama tabi ben hüsrana uğradım yıprandım üzüldüm hemde çok ama bende yaptım yapacağımı kadına çok ağır konuştum

Son düzenleme:
arkadaşlar ben severek evlendiğim halde eşim beni 2 kez aldattı ne kadar af dilesede ağzım yandı desede çok sevdiğini söylesede artık her chareketinden şüpelenir oldum ve cnm çok acıyo güveniyim diyorum olmuyor kendimi aptal gibi hissediyorum 4 yıllık evliyim 1 tanede çocuğumuz var çokta seviyorum o kadar kötüyüm ki

BEN 2,5 SENELIK EVLIYIM. COK SEVEREK,ISTEYEREK, ASIK OLARAK EVLENDIK. TAMAM DIYORDUM, BEN HAYATIMIN ERKEGINI, BIRLIKTE YASLANMAK ISTEDIGIM ERKEGIMI BULDUM DEMISTIM.
bi bebek yaptik, dunyalar tatlisi. Bi is yeri kurduk, bi ev aldik. Arabamizi yeniledik fln fln fln.
Hre sey cok guzelken, bi gun beni 7-8 ay aldattigini ogrendim. Dunyalar basima yikildi - hakikaten yikildim.
Ki, biz birbirini seven, her kes gibi arada bi tartisan, cinsel hayatimizda sorunumuz olmayan bir cifttik. Ben memur olarak calisiyorum, bakimliyim. Esimle is yeri aldiginda sabahlari kendi isime gidip, aksamlari ona yardima gidiyordum. Bizim icin diyordum, butun yaptiklarim bizim icin. Ama tam da benim o kosusturmamda, bizim VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs gitmis bulmus birini, gununu gun ediyor. Bazi kadinlar diyor ya, esim yapmaz, oyle bir firsati yok diye, kulliyen yalan. Firsati kendileri yaratiyor, eger iclerinde aldatmak varsa.
Ben ogrendigim andan itibaren hala kendime gelmis degilim, psikoloji destek gormeme ragmen. Ama bizim beyefendi, sallana sallana geziyor. Tabi yalandan af dilemeler fln oldu ama hepsi rol.

Demem oki, karsidaki kadini suclamak yerine, bu adiligi yapan kocanizda arayin sucu. Benim icin bu evlilik bitmistir, ne yaparsam yapaim, devam edemem. 2 aydir gece yatarken, sabah kalkarken gozumun onune geliyor ve kendimden de hayattanda igreniyorum.
Cok arzuladim, keske esim ölseydide baska birinin koynuna girmeseydi, ama ALlah boyle yazmis demekki. Tek istegim, onun bu yaptiginin yanina kalmamasi, tovbe etsede Allah onu affetmesin istiyorum. Insallah ALlah duyar sesimi

canım çok üzüldüm ve dua ettim allah başımıza böyle bişey vermesin diye. bi an önce kendini toplamaya çalış nolur çocuğun için...

evet cocuk bir nebze olayi başka yere taşıyor. 2 cocuk olmasa onlar için endiselenmesem çoktan çekip gitmistim.

aslında teselli bulunacak yada ders çıkartılacak bir durum değil,konu gayet basit,aldatan kadın yada erkek sevmediği için aldatıyor,çözüm ayrılmak,bu bir hastalık yada tedavi edilecek bir psikolojik sorun değil,konu çok net sevmeyen erkek yada kadin başka arayışlara giriyor ve aldatıyor,toplumdaki aile kutsaldır,yuva kurmak zor yıkmak kolay,dul kadın,boşanmış erkek,üvey anne,üvey baba,ekonomik bağımsızlık,hayat pahalılığı yüzünden yeni bir hayat kuramamak,yaşın geçmiş olması,ailelerin karsı çıkması vs. bir sürü sebepten ayrılmaktan ve yeni bir hayat kurmaktan çekiniyorlar ve ortaya aldatmak gibi gereksiz,onur kırıcı bir tablo çıkıyor,bu hep oluyordu,her zamanda olacak,bizim asıl öğrenmemiz gereken hakları olan bağımsız bireyler olduğumuz,istemediğimiz kişinin yanında,yada bizi istemeyen kişinin yanında olmak zorunda olmadığımız,öz benliğimizi ve değerimizi yitirmeden bir erkeğe bağımlı kalmadan yeniden hayata başlama cesareti göstermemiz,birakın nasıl aldatır,niye aldatır,nerede aldatırı,cözmesi yada anlaması yada teselli edilmesi gereken aldatılan kişiler olmamalı,aldatıyorsa neden,niçin,nasıl demeyin ayrılın tek çözüm bu.

Erkek çocuk yapalım diye kadının başının etini yiyor sonra çocuk olunca da vücudun bozuldu deyip gidip aldatma hakkını kendinde buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…