Aldatan koca nasıl yakalanır

Sence anlattığı aile rahat bırakır mı yalnız başına boşanmış kadınsın diyecekler

Ben liseyi geçen sene eşimim zoruyla bitirdim bu sene ünv için kitap aldım çalışmadım ailem okula gitmemize izin vermezdi bir meslegim yokken nasıl olur ve çocuk küçük nasıl okula götürüp getirecem çalışırsam

Ablacım hepimiz kadınız az çok biliyoruz bu işleri.
Bir erkek eski sevgilisiyle mesajlasiyor maddi destek olurum diyor içinden kim bilir neler geçirir.
Çok mükemmel insanlar var gerçekten insanlık yapmak da isteyebilir ama bu şüphe benden gitmez.
Kadın zaten normal değil boşanmış eski sevgilisiyle buluşup manevi destek ne gereği var al bak nelere yol açıyor.
O ortam ayarlansa ne yapacaklar sarılıp ağlayip dert ortaklığı mi yapacaklar.

Keşke ailen zor olmasa destek olsalar hayat ne güzel olurdu.

Senin kocan zengin bir adam mı? Nasıl maddi destek teklif ediyor? Aslında o teklif nerelere gidiyor belli de neyse daha fazla o konuya girmeyecem . Sorduğum şu , senin kocan da böyle bilindik zengin bir adam mı?

Bu olayın geçmişi var ama iki yıl önce yine ulaştı bana verdi konuşup uzak durmasini söyledim kendi adıma hat alıp o hattida kapatmıştım benim adıma hat kullanıyor
ya kuzum sonucta adam bu kadınla tekrar iletişime gecmis. ben 100 yıl ulaşmaya calisayım adama. adam esini seviyorsa konusmaz ki benimle

Sence anlattığı aile rahat bırakır mı yalnız başına boşanmış kadınsın diyecekler
Yok bırakmazlar ya kocasına dönecek ya ailesiyle yaşayacak.
Olan çocuğa olacak işte iki arada bir derede.
Ben buna üzülüyorum işte keşke sadece aldatmış olsa bunlar nelere sebep oluyor çok kızıyorum ya gece gece sinirim bozuldu.

Ama alkol etkisinde bunları bende düşünüyorum off gerçekten ne yapmalıyım nereye gitmeliyim burada çocuk büyütmek istemiyorum geleceğin zorbasi olur ve babasız kalır dönsem bize karismazlar ama beni silerler

Bacım sen affetmeye gönüllüsün çünkü adama bahane arıyorsun, aklıyosun kafanda. Anan manan kimse yok mu sana destek olacak, bir gün yeniden ihtiyacın olur geri dönmek zorunda kalırsan gel ben burdayım diyecek. Sırtını ona yasla git bi daha dene

ya kuzum sonucta adam bu kadınla tekrar iletişime gecmis. ben 100 yıl ulaşmaya calisayım adama. adam esini seviyorsa konusmaz ki benimle
Kadın iletişim kurdu biz ev ararken onun evine denk geldim anlaşırsak fiyatta arayın dedim eşimin numarasını verdim bir kaç gün yazmış benimki korkumdan sürekli telefon u temiz tutmuş bu yüzden şüphelendim ben zaten ve bu sıkıntılı durumda ev arama vs zor süreç birazda birbirimizi yiprrattik o gece alkol almış kadın tekrar yazıp acitasyon yapmış bu da önceki hayatını bildiği için sohbet gerçekleştirdi ilk defa terslemeden konuştu evet ben yakalamsam belki daha ileri de giderdi bilmiyorum belki yine daha önceki kadının ulaşma çabalarını anlattığı gibi bunuda anlatirdi onuda bilmiyorum ama bildiğim tek şey benimle evli olduğu sürece ilk hatasi son olurmu onu da bilmiyorum ama ben güvenmeyi tercih ediyorum çünkü kalmam gerektiğini soyledikleri yer çocuk büyütülecek ve benim mutlu olacağım yer değil biliy

Var ama yok ne şimdi ne geçmişte olmadı yanımda

Bu kadın başka kadın mı? Önce ki kadın başka bu başka mı?

esiniz de cocukları yetiştimek için çok doğru bir cevre değil. madem bu kadar sizi üzmekten, yanlış anlamanızdan korkuyor ilk basta size söyleyecekti. bugün alkol alıp konumsayı kabul eden yarın sarhoştum tek gecelik bir seydi diye de çıkar karşınıza. siz ömrünüz boyunca bir daha bu adama güvenebilecek misiniz gercekten. ben olsam dediği her kelimeden süphe duyarım. öyle hayat mı gecer.

Alkolü bırakması konusunu düşünsem peki hatta kendisi söyledi başka hataların önüne geçmez miyim çünkü hiç beni kırmadı asla bu ilk son olacağına yemin ediyor evladiinin üzerine

Bi de kadının ailesinden korkuyordu adam bence, kadının ailenin desteğini kaybettiğini bilirse iyice cozutabilir sanki adam. 3 gün sonra sanane karışma bile diyebilir

Biz yıllarca birbirimizin yarasını sardık sadece eş değil benim için herşey hala çabalıyor bitti deyip durmuyor ev arıyor hala fikri baskasi olsa neden böyle bir şey yapsın

Alkolü bırakması konusunu düşünsem peki hatta kendisi söyledi başka hataların önüne geçmez miyim çünkü hiç beni kırmadı asla bu ilk son olacağına yemin ediyor evladiinin üzerine
askim bu adam alkol yüzünden bunu yaptıysa ben de eseğim alkol bahanesi. adam konusmak istediği için konustu. kadın esinizden bir yumusaklık görmese bu kadar uzun süre yazar mı? biraz ayık olun ya

Bi de kadının ailesinden korkuyordu adam bence, kadının ailenin desteğini kaybettiğini bilirse iyice cozutabilir sanki adam. 3 gün sonra sanane karışma bile diyebilir
bana da güven vermiyor. ben affedilip de bunun hakkını veren tek bir insan görmedim. affedilmek arsızlaştırıyor

Ailem hep bana acı verdi destek değil şuan konu kavga etmek olduğu için birine zarar vermek fikri onların avucunu kasindiriyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…