- 28 Kasım 2010
- 41.442
- 136.907
Aylarca süren ilişkiyle 3 saatlik yazışmanın,cinsel ilişkinin bir farkı yok ki. Size öyle farklı geliyor olabilir ama kime sorsanız benim söylediğimi söyler. Hepimiz yanılıyor olamayız değil mi? Belli ki adam şartları olgunlaştıramadan size yakalanmış veya karşı taraftan reddedilmiş de işi yarım kalmış. Bunu bilmiyor olamazsınız.Aylarca süren ilişkiden sonra hatta cinsel birleşme yaşayanlardan sonra ben sadece 3 saatlik bir yazışma icinmi affedince sorunlu olmuşum ki kaldı ki asla daha önce yaşadığım birşey değil ben bunu normellestireyim hanım efendi benim kusursuz bir evligim vardi sizin kocanız bağırmış bile olabilir benim ki beni asla kırmadı hic
Biz bunlara kusursuz evlilik demiyoruz. Adam sizi kırmamış ama başkasıyla yazışmış. Böyle mantık olmaz olsun. Böyle koca da olmaz olsun.
Sizi sorunlu bulmadım ben. Aksine zavallı buldum,acınacak halde buldum. Siz ne düşünürseniz düşünün, kocanız bir sadakatsiz ve ahlaksız. Siz de ona dersini veremeyecek kadar zayıfsınız hepsi bu. Allah yardımcınız olsun,ben bunu alay ederek veya makara yapmak için söylemedim, üzülerek söyledim. Normal bir kadın başka bir kadının zor durumda olmasından zevk almaz yani,siz her ne kadar “kadın kadının düşmanı “ olarak görüyor olsanız da.