Aldatan koca nasıl yakalanır

Aylarca süren ilişkiden sonra hatta cinsel birleşme yaşayanlardan sonra ben sadece 3 saatlik bir yazışma icinmi affedince sorunlu olmuşum ki kaldı ki asla daha önce yaşadığım birşey değil ben bunu normellestireyim hanım efendi benim kusursuz bir evligim vardi sizin kocanız bağırmış bile olabilir benim ki beni asla kırmadı hic
Aylarca süren ilişkiyle 3 saatlik yazışmanın,cinsel ilişkinin bir farkı yok ki. Size öyle farklı geliyor olabilir ama kime sorsanız benim söylediğimi söyler. Hepimiz yanılıyor olamayız değil mi? Belli ki adam şartları olgunlaştıramadan size yakalanmış veya karşı taraftan reddedilmiş de işi yarım kalmış. Bunu bilmiyor olamazsınız.
Biz bunlara kusursuz evlilik demiyoruz. Adam sizi kırmamış ama başkasıyla yazışmış. Böyle mantık olmaz olsun. Böyle koca da olmaz olsun.

Sizi sorunlu bulmadım ben. Aksine zavallı buldum,acınacak halde buldum. Siz ne düşünürseniz düşünün, kocanız bir sadakatsiz ve ahlaksız. Siz de ona dersini veremeyecek kadar zayıfsınız hepsi bu. Allah yardımcınız olsun,ben bunu alay ederek veya makara yapmak için söylemedim, üzülerek söyledim. Normal bir kadın başka bir kadının zor durumda olmasından zevk almaz yani,siz her ne kadar “kadın kadının düşmanı “ olarak görüyor olsanız da.

İncittiginiz kalbin bedduasindan korkun evet beddua ediyorum ederim kimse burda insanı konusmuyor benimle bir kaç isim dışında hatta hayatım konusunda fikir edinenler sonradan anlamaya başladı burada okudukları 3 mesajla yorum yazmak kolay herşeyi anlayıp yazınca eli titremezse kişinin zaten onun vicdanındn şüphe duyarim

Aylarca süren ilişkiyle 3 saatlik yazışmanın,cinsel ilişkinin bir farkı yok ki. Size öyle farklı geliyor olabilir ama kime sorsanız benim söylediğimi söyler. Hepimiz yanılıyor olamayız değil mi? Belli ki adam şartları olgunlaştıramadan size yakalanmış veya karşı taraftan reddedilmiş de işi yarım kalmış. Bunu bilmiyor olamazsınız.
Biz bunlara kusursuz evlilik demiyoruz. Adam sizi kırmamış ama başkasıyla yazışmış. Böyle mantık olmaz olsun. Böyle koca da olmaz olsun.

Sizi sorunlu bulmadım ben. Aksine zavallı buldum,acınacak halde buldum. Siz ne düşünürseniz düşünün, kocanız bir sadakatsiz ve ahlaksız. Siz de ona dersini veremeyecek kadar zayıfsınız hepsi bu. Allah yardımcınız olsun,ben bunu alay ederek veya makara yapmak için söylemedim, üzülerek söyledim. Normal bir kadın başka bir kadının zor durumda olmasından zevk almaz yani,siz her ne kadar “kadın kadının düşmanı “ olarak görüyor olsanız da.
Zavallı sensin söyleyeceklerim bu kadar git kendine başka eğlence bul

Zavallı sensin söyleyeceklerim bu kadar git kendine başka eğlence bul
Eğlenmedim arkadaşım. İçinde bulunduğun durum üzücü. Kendinize kıymet vermezseniz elin adamı size hiç kıymet vermez işte. Bir tane canınız var,bir kere geleceksiniz dünyaya. Böylelerine kendinizi ezdirmeyin

Eğlenmedim arkadaşım. İçinde bulunduğun durum üzücü. Kendinize kıymet vermezseniz elin adamı size hiç kıymet vermez işte. Bir tane canınız var,bir kere geleceksiniz dünyaya. Böylelerine kendinizi ezdirmeyin
İki ucu boklu değnek aslında. Kendi ailesi de pek matah değil, kadını hapsetmişler şu an, öbür tarafta eşimşle ne olursa olsun mutluyum diyo. Liseyi dışardan bitirmiş hayatında çalışmamış, baba evinde çalıştırmayacaklar okumasına izin vermeyecekler belli ki, Kısacası hayatı bitecek. En azından kocası üniversite için destekliyormuş. Belki sonra bir işe girer, hayatında gerçekten söz sahibi olur, ben kocasına dönmesini destekliyorum. Kaldığı yerde hayatı daha kötü olacak çünkü, dul kalmasına da izin vermezler muhtemelen başkasıyla evlendirirler belki de. Gitmesi daha hayırlı

Eğer senin araştrdığından şüphelendiyse ya da anladıysa ona zaman vermek zorundasın artık. Ve bu zaman zarfında da ona hiç bu konudan bahsetme, bu konuya dair bir sorun çıkartma. Konuyu uyut. O kendi olağan hallerine dönünce araştırmaya başla ama bu sefer hiç belli etme artık.
Bakabileceğin yerleri söylüyorum;
1. Araba. Gizli bölmelerinde telefon olabilir.
2. Üzerinde başka hat olup olmadığını anlamak için e devletinden girip mobil hatlar kısmına bakabilirsin
3. Ödemeleri (kredi kartı ekstresine ihtiyacın olacak ama nakitten de harcayabilir buna yapılacak bişey yok)
4. İş yerinde masası varsa çekmecelerinde dolaplarında bir şey olabilir
5. Mevcut evdeki telefonunda engellenen numaralar listesine bak. Görüşmüş engellemiş olabilir.
6. Alışveriş uygulamalarındaki geçmiş siparişlerine bak. Hediye almış olabilir. Çiçek sepeti üyeliğini kullanan biriyse çiçek almış olabilir.
Şuan aklıma gelenler bunlar 😅
Mail adresi de var tabi belki otel buluşması olabilir. 😂

Ben gider sarılırım sizde yapın tavsiyem hatta deneyin bakın yukarıda nasıl ogrendigimi anlattığım gibi sizde deneyin acaba sizin kocalarınız kaç zamandır yapıyor dışarıda başka kadınlara sulanmiyor mu acaba ne kadar kendilerin emin insanlar siniz siz başıma gelir diye korkar insan yorum yapmadan önce estağfurullah derim ben yorum yapmadan önce maşallah sizler çok korkusuz
Herkesin başına gelebilir elbette ama, siz kocanızı aklayıp yalnızca karşı tarafı suçladığınız için bu tepkiyle karşılaştınız.
Burada suçlu varsa en başta eşiniz. Hiç öyle kendinizi teselli etmek için başkalarına suçu yüklemeyin. Adam dünden razı olmasa o kadın ne yaparsa yapsın muhatap olmazdı.

Saygısız hadsiz terbiyesiz biraz ahlakın olsa bu kelimeyi bu kadar rahat konusamazsin klavye başında kahve yudumlarken haddini aşmak kolay geliyor ama başina gelince görürüm senin gibileri beni kiranlara ahım olsun
Üyelik iptali yapmış zavallı aciz evlilik iptali yapmak yemedi demek ki

Aylarca süren ilişkiden sonra hatta cinsel birleşme yaşayanlardan sonra ben sadece 3 saatlik bir yazışma icinmi affedince sorunlu olmuşum ki kaldı ki asla daha önce yaşadığım birşey değil ben bunu normellestireyim hanım efendi benim kusursuz bir evligim vardi sizin kocanız bağırmış bile olabilir benim ki beni asla kırmadı hic
Asla kırmadı mı çatır çıtır boynuzlamis seni daha ne yapacak ya yuh kesin başka hesap açıp okuyacaksın sana tavsiyem öz saygını kaybetme zira özsaygisi olmayan insan bir hictir

Yaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
Watsapta artk sohpet kilitleme denen bişey cıkmış istediğin kadar bak bulamıyorsn mesajı 😄😄

X