Uyanık olmalısın demekki eşin çok kurnaz ben yakalasan ne olacak yakalanmamak için bu kadar çaba gösteren birisi yakalansa bile inkar eder sonuna kadarYaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
Çok uzun zaman olduğu için bir sürü şüphem var aslında ama şöyle söyleyebilirim size anlatsam detaylarına kadar muhtemelen şüpheleriniz de yersiz değilsiniz dersiniz en bariz şüpheyi söyliyim ve sürekli takip ettiğim olayı ikisi aynı anda çevrimiçi oluyor ikisi aynı anda çıkıyor son bir senedir böyle, denk geliyor desem bir denk gelir iki denk gelir hadi beş denk gelir ya ama sürekli böyle sürekli her gün, tabi ben her şeyi belli ettiğim gibi bunuda belli ettim sonra ne hikmetse kadın çevrimiçi görünürlüğünü kapattıŞimdi öncelikle bir kadın bir şeyler hissediyorsa o çoğunlukla doğru çıkar. Ama böyle bir şey olmayabilir de. Sadece bir şüphe de olabilir. Ne olursa olsun en azından şüphelendiğinizi belli etmeyin. Sadece izleyin ve gözlemleyin. Bu arada ne gibi ciddi şüpheler mesela?
Bu çok doğru. Benim iş yerinde var böyle biri. Eşini aldatıyor ve sevgilisinin fotoğrafını, tokasını, kitabını iş yeri çekmecesinde saklıyor. Ayrıca ikinci bi telefonu var ve tabii ki karısının haberi yok :)). İş yerinde masası varsa çekmecelerinde dolaplarında bir şey olabilir
Bu o kadar zor bir durum öyle iğrenç bir his ki. Yıllarca bu hisle yaşadım. Şu an aklıma gelince bile nefret ediyorum bu histenTelefonunu karıştırabiliyorsunuz, dedektif tutup takip ettirmissiniz bişey çıkmamış. Sizi bu denli kesinlikle yapıyor düşüncesine iten şey nedir?
Ben de eşimden şüpheleniyorum ama dedektif tutup bişey çıkmasa biraz rahtlarim gibi.
Gerçi ikinci bir teli olabilir ya da dedektif tuttuğunuzu anladı ona göre davrandı
Merak ettim konuyu takip edeceğim belki bana da fikirler çıkar
Eşinizin telefonu elinize geçirebiliyorsanız whatsap web kurun bilgisayara.Çok uzun zaman olduğu için bir sürü şüphem var aslında ama şöyle söyleyebilirim size anlatsam detaylarına kadar muhtemelen şüpheleriniz de yersiz değilsiniz dersiniz en bariz şüpheyi söyliyim ve sürekli takip ettiğim olayı ikisi aynı anda çevrimiçi oluyor ikisi aynı anda çıkıyor son bir senedir böyle, denk geliyor desem bir denk gelir iki denk gelir hadi beş denk gelir ya ama sürekli böyle sürekli her gün, tabi ben her şeyi belli ettiğim gibi bunuda belli ettim sonra ne hikmetse kadın çevrimiçi görünürlüğünü kapattı
Ay ama iş yerindekiler biliyor demek ki nasıl bu kadar rahat?Bu çok doğru. Benim iş yerinde var böyle biri. Eşini aldatıyor ve sevgilisinin fotoğrafını, tokasını, kitabını iş yeri çekmecesinde saklıyor. Ayrıca ikinci bi telefonu var ve tabii ki karısının haberi yok :))