Aldatan koca nasıl yakalanır

Yazdığım mesajın arkasındayım madem buraya konunuzu anlattınız sadece sizin istediğiniz yorumlar gelmez. Eşinizi hala sevip bu durum karşısında devam etmek istiyorsanız sizin hayatınız ve buraya da yazmamanız lazımdı başka yorumlara cevap vermemek için. Rahat yorum yapıyorum çünkü bu konudaki tavrım ölene kadar bu şekilde olacak ki eşim de güneydoğulu ve aşiret :) ona rağmen el üstünde tutuluyorum herkes tarafından. Hoşuma gitmeyen şeyleri de çat çut söylerim ve kocam da her seferinde arkamda olur. Ama toplum içinde de asla kocamı küçültmem her zaman el üstünde tutarım. Bu karşılıklı saygı ve sevgiden kaynaklı. Yaram yok gocunmuyorum ama kocamın biriyle konuştuğunu duysam sabahın ilk saatlerinde davamı veririm ve kayınpederim de kayınvalidem de benden taraf olur. Kendi ailemi söylemiyorum bile. Kimseyi dövmek de çözüm değil ayy bu ne dövünce kimse akıllanmaz elini de kimse yormasın boşuna. Aynı eve girince yüz yüze bakınca sizin için sorun olmayacaksa devam edin. Hee ama bu kadar duyulmuşken de herkes dedikodunuzu yapacak buna da kulak asmamanız lazım. Sizin hayatınız karar sizin.

Çünkü ben güneydoğulu değilim aksine Selanik göçmeniyim

Yuhhh size

Çünkü ben güneydoğulu değilim aksine Selanik göçmeniyim
Çok güzel bir hayatınız varmış mutluluklar dilerim aman siz Başınıza gelince aynısını yaparsınız benim için empati kurmak şartlara göre değerlendirmek vs yok zaten degilmi ben olsam böyle yapardım deyip sizinle aynı şeyi yapmadığım için dışlamak öylemi ben siz degilim aynı şartlarda yaşamıyor ve aynı hayatta değiliz konu mu yazdım evet sartlarimi da yazdım eğer buna rağmen hala bana dil uzatan olursa bu da insanliginda sorun var demektir yorum yapmayacam artik

Arkadaşım madem bile bile oturmaya devam ediyorsunuz bu kimsenin üzerine vazife değil ki neden anlatıp da tepki çekiyorsunuz? Yoksa biz de biliyoruz aldatıla aldatıla hala kocasını boşamayanların olduğunu. Ama siz anlattığınız sürece birilerine de yorum yapma hakkı doğuyor,bu dil uzatmak değil ki.

Kemalim yapmaz o kadinin suçu

Soru soruldu muhabbet buralara kadar geldi ama dilerim insanlara hayasızca yorum yapan herkez aynı acıyı yaşar benim sartlarimda edep yahu edep beni yargılayan inşallah benden beter olur

Senin hayatın boynuz spor üzgünüm ama bu hayatı sen seçmişsin sen affettikçe herif başka yataklardan sana gelecek ha sen raziysan miden kaldiriyorsa tabi sorun yok
Saygısız hadsiz terbiyesiz biraz ahlakın olsa bu kelimeyi bu kadar rahat konusamazsin klavye başında kahve yudumlarken haddini aşmak kolay geliyor ama başina gelince görürüm senin gibileri beni kiranlara ahım olsun

Bu kadar iğrenç tepki alacağımı bilemezdim insanların bu kadar hayasiz olduğunu kırmaktan korkmadiklarini kadın kadını anlar demistim

Bu kadar iğrenç tepki alacağımı bilemezdim insanların bu kadar hayasiz olduğunu kırmaktan korkmadiklarini kadın kadını anlar demistim
Arkadaşlarla neyi tartışıyorsunuz bilmiyorum okumadım akışta var diye gireyim dedim, ters bir şeyler olunca ilk işiniz insanlara beddua etmek oluyor.

Kıldığınız namazlar kabul olur inşallah

E madem gidin kocanıza sarılın sıkı sıkı bırakmayın başka kadınlara niye burada vaktinizi harcıyorsunuz allah muhafaza siz buralarda takılırken başkaları kocanıza kancayı takıverir
Ben gider sarılırım sizde yapın tavsiyem hatta deneyin bakın yukarıda nasıl ogrendigimi anlattığım gibi sizde deneyin acaba sizin kocalarınız kaç zamandır yapıyor dışarıda başka kadınlara sulanmiyor mu acaba ne kadar kendilerin emin insanlar siniz siz başıma gelir diye korkar insan yorum yapmadan önce estağfurullah derim ben yorum yapmadan önce maşallah sizler çok korkusuz

Arkadaşlarla neyi tartışıyorsunuz bilmiyorum okumadım akışta var diye gireyim dedim, ters bir şeyler olunca ilk işiniz insanlara beddua etmek oluyor.

Kıldığınız namazlar kabul olur inşallah
O Allah'ın karari bı zahmet yorum yapmayin

Tepkiler neden iğrenç olsun ayol? Gayet insani tepkiler almışsınız. Şimdi ben sizi gerçek hayatta tanısam,aldatıldığınızı da bilsem,kocanız olacak yaratığa size bunu yaşattığı için yatar kalkar söverim. Neresi iğrenç bunun? Size yapılan iğrenç ama siz içinde yaşaya yaşaya normalleştirmişsiniz. Velhasılı bizim suçumuz yok sevgili arkadaşım

Aylarca süren ilişkiden sonra hatta cinsel birleşme yaşayanlardan sonra ben sadece 3 saatlik bir yazışma icinmi affedince sorunlu olmuşum ki kaldı ki asla daha önce yaşadığım birşey değil ben bunu normellestireyim hanım efendi benim kusursuz bir evligim vardi sizin kocanız bağırmış bile olabilir benim ki beni asla kırmadı hic

Bu arada kimse bana yapılanın iğrenç olduğunu söylemedi tam tersi ben affederim diye iğrenç olduğum söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…