Aldatan koca nasıl yakalanır

Şu platformda popüler birşey aslında anlıyorum pro mu olur artık eski üyelermi bunlar kendilerini birşey sanıp yeni üyelere saldiriyor galiba bende öyle birşeyin içindeyim suan
Yok yahu silkelenıp kendinize gelin kadınlar gibi bişey dedin sanki. Pek huyum değildir yoksa yeni gelene saldırmak falan, herkesin seçimidir hayatıdır kim ne diyebilir. Sizin çocuğunuz varmış. Dilerim aklı başına gelir ne diyim

Hayır bakıyorum da karşıda ki kadını suclamam herkezin agrina gitmiş peki cidden erkek te olsun kadın olsun cinsiyet ci olarak değil insan olarak kötü diye birşey vardır canını yakan insan kadın yada erkek olduğu için değil kötü olduğu için yapıyor kadın kocamın eski sevgilisi o yedi ay sevgili kalmış ben ise 6 yılı aşkın bir rakam ve çocuğumuz var evliyiz 15 yaşında tanidim şu yasima kadar şimdi bu kadın evliyken bile beni arayıp haddini bil ben onun hayatında senden önce vardım diyor bu duruma kim kadın suçsuz diyebilir

O beni korudu senelerce çevremdeki kötülüklerden iki kez buluştuk dışarıda konuşmak için dokunmuyor bakmıyor bana ve ağlıyor hep aynı zamanda akrabalarım dovmusler yüzü gözü berbat ben vicdansız değilim ne yapmalıyım bilmiyorum ama sorunsuz bir evligim vardi ilk gün ki gibiydik hep ondan razıydım hep oda benden şimdi nasil yapayım bilmiyorum bana eleştirerek değil kararuma saygı duyarak cevap verilsin istiyorum ben buraya ekonomi neden böyle demedim ülkenin sorunu değil yani bu benim sorunum kararım dahilinde kırmadan yardım edilir yukarıda ki eleştirileri bir okuyun isterseniz ne demek istediğimi anlarsınız

Biz kadın suçsuz demeyiz zaten, ama seni seven çocuğunun babası olan, senle bir ömür için söz vermiş kocan için “napayım yazık ona” diyorsan yanılıyorsun çünkü öbür kadına kapıyı açan senin kocan, yoksa o kadın giremezdi olaya diyoruz, kocanı o kadar kolay aklama tekrar üzülürsün diyoruz, genel olarak bu kadar diyoruz.

Seninkiler mi dövmüş adamı? Nasıl bu kadar çabuk haberleri oldu yahu?

Kafayı gözü kırdılarsa belki bi daha cesaret edemez bilemedim

Sizce ben bunların farkında değil miyim öncesi gün dilekçe verdim eline imzalamadi ağlayarak gitti kendine zarar verdi ben gerçekten beni sevmiyorsa imzalar bitirir demiştim

Ve ben şuan hapis hayatı yaşıyorum kimse ile konuşmama izin vermiyorlar hattımı kirdilar bana ulasmasin diye

Ve ben şuan hapis hayatı yaşıyorum kimse ile konuşmama izin vermiyorlar hattımı kirdilar bana ulasmasin diye
E 2 kez buluşmuşsun işte, zaten çocuk var babadan kaçıracak halleri yok. Sen baba evinden bu adama bir daha güvenip çıkabilir misin onu düşün. Bir daha böyle bir şey olursa ya da sen barışırsan ailen napar falan, senle bağlarını koparırlar mı? Bunları sen biliyorsun

Sizce ben bunların farkında değil miyim öncesi gün dilekçe verdim eline imzalamadi ağlayarak gitti kendine zarar verdi ben gerçekten beni sevmiyorsa imzalar bitirir demiştim
Geçmiş olsun.
Gerçekten merak ediyorum o yüzden soruyorum.
Eşiniz sizi aldattı pişman oldu yakalandı sizde affettiniz.
Aradan zaman geçti eşiniz normal davranıyor,aile hayatınız devam ediyor hiç mi içinizde yara kalmayacak?
Aklınıza gelmeyecek mi ya yatmasa bile aklından geçirdi o kadını,onunla konuştu,ona güldü bir şey hissetti işte diye düşünmeyecek misin?
Bunu kabul etmek çok zor değil mi?

Çocuğun okulu için çıktım komşuyla o şekilde buluştuk yaparlar herşeyi yaparlar ben isim vermek istiyorum güneydoğu da sıkıntılı bir aile benimkiler onların mağduru sizlerin tanıdığı insanlar var

Şuan düşündüğüm tek şey gidersem evime bunları unutacakmiyim o elinden geleni yapar unutturmak için ama o kadar şeyden sonra ben ona huzur vermem artık her konuşmasını telefonu dışarı çıkışı olay olcak şuan gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum ama bir süre başka bir şehire taşınmayı düşünüyorum ama bu çok zor olacak evden kacmam gerek

E nolucak o zaman zaten evliliğe devam edemiyorsun öyle mi? Ailen izin vermiyor mu barışmaya?

Bence eskisi gibi olmuyordur ya kadın yutacak oturacak göz yumacak yada kavga,gürültü,huzursuzluk olacak
Bu sefer çocuğa yazık olur o ortamda büyümek zor.
Aileyle yaşamak özellikle yıllar sonra aile evine dönmek zor çok zor.
Bence keskin kararlar verme ne kocana hemen koşa koşa git,ne evden kaçmaya çalış.
Önce sakince düşün keşke kendi hayatını kurabilsen cocugunla huzurla yasasan bence bunları bı düşün

Sesli bir konuşma dahi yok ama bunu o değil ben baktım 3 ay önce nin GSM detayları hepsine baktım ve mesajlaşma esnasında izliyordum evet konuştu cevap verdi yani aslında ilk defa o kadını terslemedi diyebilirim ama konuşmaya hakimim oda boşanmış ya destek olmayı teklif etti maddi olarak kadın buluşmak istediğini söyledi manevi destek istediğini söyledi bizimki elimden geleni yapacağım dedi benimki hayır eşim yakalar o çok fenadir bulusamam diyor sonra çocuklarını anlattı kadın bununla buluşmak için buraya gelecekmiş oturup sohbet edeceğimiz bir ortam ayarla diyor benim ki tamam bir hal çaresine bakariz diyor böyle bir konusmaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…