Aldatan koca nasıl yakalanır

Biz yıllarca birbirimizin yarasını sardık sadece eş değil benim için herşey hala çabalıyor bitti deyip durmuyor ev arıyor hala fikri baskasi olsa neden böyle bir şey yapsın
e tamam cekmissiniz ama esiniz artık baska heyecanlar arıyor. çoğu erkek aile hayatındaki sorunluluklardan apayrı bir hayat yasamak istiyor aynı anda. sorumluluk almadığı, kafa dağıttığı. sizi seven, sizi üzecek bir harekette bulunmaz. bu herhangi bir kadın da değil konustuğu eski sevgilisi. benim esim eski sevgilisiyle konussa yarın adliyedeyiz. ne alaka yani?

askim bu adam alkol yüzünden bunu yaptıysa ben de eseğim 😂 alkol bahanesi. adam konusmak istediği için konustu. kadın esinizden bir yumusaklık görmese bu kadar uzun süre yazar mı? biraz ayık olun ya
Ne kadar inandırıcı sizin için bilmiyorum ama sırf eşimin canı acısın diye aynı cevreden biriyle evlendi bu kadın eşimden yüz bulmadı biz ordan tasindik sonra oda boşanıp ailesine döndü ve bu kadın normal de aynı şehirde değildi onun çevreyi bildiği için buraya gelin geldi nedense biz oradan çıkınca oda boşandı

e tamam cekmissiniz ama esiniz artık baska heyecanlar arıyor. çoğu erkek aile hayatındaki sorunluluklardan apayrı bir hayat yasamak istiyor aynı anda. sorumluluk almadığı, kafa dağıttığı. sizi seven, sizi üzecek bir harekette bulunmaz. bu herhangi bir kadın da değil konustuğu eski sevgilisi. benim esim eski sevgilisiyle konussa yarın adliyedeyiz. ne alaka yani?
Neyse şimdi oralar paralel evren gibi sanırım o aşiret hayatları. Bu kadınlarda da bizde ki şans yok bassın tekmeyi, girsin bi işe tutsun evini, her olayı kendi şartlarına göre değerlendirmek lazım

e tamam cekmissiniz ama esiniz artık baska heyecanlar arıyor. çoğu erkek aile hayatındaki sorunluluklardan apayrı bir hayat yasamak istiyor aynı anda. sorumluluk almadığı, kafa dağıttığı. sizi seven, sizi üzecek bir harekette bulunmaz. bu herhangi bir kadın da değil konustuğu eski sevgilisi. benim esim eski sevgilisiyle konussa yarın adliyedeyiz. ne alaka ya
Yenilemek istemiyorum ama yazdım hepsini gerçekten karar vermesi çok zor bir durumdayım bosanirsam biter o anlıyor musunuz çocuğumu düşünmem mi aptallik ve bir cani

Neyse şimdi oralar paralel evren gibi sanırım o aşiret hayatları. Bu kadınlarda da bizde ki şans yok bassın tekmeyi, girsin bi işe tutsun evini, her olayı kendi şartlarına göre değerlendirmek lazım
ben de onu diyorum. ben kendimi kadının yerine koyduğumda bir daha yapmasa bile ben her hareketinden süphe edicem. sürekli sorgulayıp darliycam. hanımefendi öyle bir anlatıyor ki tek suçlu kadın. kadın psikopatın, takıntılının teki. bratt pittle evli herhalde anlamadım jfkdk hangi seven erkek bu muhabbetin bu kadar uzamasına izin verir ya. bilmiyorum valla.

Yenilemek istemiyorum ama yazdım hepsini gerçekten karar vermesi çok zor bir durumdayım bosanirsam biter o anlıyor musunuz çocuğumu düşünmem mi aptallik ve bir cani
hayır canım cocugunuzu düsünün zaten herkesten önce. ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. cocugunuzun güçlü, ezilmeyen ve mutlu bir anneye ihtiyacı var

ben de onu diyorum. ben kendimi kadının yerine koyduğumda bir daha yapmasa bile ben her hareketinden süphe edicem. sürekli sorgulayıp darliycam. hanımefendi öyle bir anlatıyor ki tek suçlu kadın. kadın psikopatın, takıntılının teki. bratt pittle evli herhalde anlamadım jfkdk hangi seven erkek bu muhabbetin bu kadar uzamasına izin verir ya. bilmiyorum valla.
Kendine göre evet iyi ve kadın hasta evet boşandığı eşi söyledigine göre arkadasi ile yazismis i yüzden boşanmış doğru mu bilemem bana öyle söylediler kadının korkacak kimsesi yok biz olsak istesekde yapamayız amca dayı kardeş abi korkusuna bunda yok yani

Kendine göre evet iyi ve kadın hasta evet boşandığı eşi söyledigine göre arkadasi ile yazismis i yüzden boşanmış doğru mu bilemem bana öyle söylediler kadının korkacak kimsesi yok biz olsak istesekde yapamayız amca dayı kardeş abi korkusuna bunda yok yani
amca dayı korkusu ne alaka? esiniz altın kaplama mı? kadının isi gücü yok ömrünü sizin esinizi takibe adamış. biraz uyanık olun ya noluuurrrrr noluuuurrrrr

hayır canım cocugunuzu düsünün zaten herkesten önce. ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. cocugunuzun güçlü, ezilmeyen ve mutlu bir anneye ihtiyacı var
Ben sadece orta okula kadar okumuştu eşimin yardımı ısrarıyla lise bitti bu sene çalışmam için kitap gereç aldı ben ilgilenmedim ama şuan biliyorum bunu yapmam gerekir

Ben sadece orta okula kadar okumuştu eşimin yardımı ısrarıyla lise bitti bu sene çalışmam için kitap gereç aldı ben ilgilenmedim ama şuan biliyorum bunu yapmam gerekir
e o zaman ne diyeyim size. kendiniz sectiğiniz hayatı yaşamaya da mecbursunuz. bundan sonraki secimleriniz pişmanlık getirmez umarım

amca dayı korkusu ne alaka? esiniz altın kaplama mı? kadının isi gücü yok ömrünü sizin esinizi takibe adamış. biraz uyanık olun ya noluuurrrrr noluuuurr
Yani öyle yorumlar geliyor ki bazen o kadının akrabası bile onu korumadi bana karşı şaşırıyorum evet takmış sekiz yıllık evliligimde en az 4 hat değiştirdik kadın evleniyor çocuk yapıyor çocuğunu bırakıp hayatına bakıyor arada gelip böyle bizide bir kolacan edip gidiyor

Yani öyle yorumlar geliyor ki bazen o kadının akrabası bile onu korumadi bana karşı şaşırıyorum evet takmış sekiz yıllık evliligimde en az 4 hat değiştirdik kadın evleniyor çocuk yapıyor çocuğunu bırakıp hayatına bakıyor arada gelip böyle bizide bir kolacan edip gidiyor
esiniz yüz vermeyecek. engelleyecek. yeni numara mı aldı? onu da engelleyecek. 10000 tane numara alsın hepsini engelleyecek. çok mu zor? size yasattığı bu hayal kırıklığından daha mı zor ya bunu yapmak. bence gözünüzü açın. esinizin konuşmaya gönlü olmasa konusmazdı

esiniz yüz vermeyecek. engelleyecek. yeni numara mı aldı? onu da engelleyecek. 10000 tane numara alsın hepsini engelleyecek. çok mu zor? size yasattığı bu hayal kırıklığından daha mı zor ya bunu yapmak. bence gözünüzü açın. esinizin konuşmaya gönlü olmasa konusmazdı
Ben onun mahsum olduğunu söylemiyorum ama şöyleki hayatımda olduğu sürece beni mutlu etti ilk hatasi son olacağına yemin ediyor duzelmek için çare arıyor dilekçe yi imzalamiyor dayak yerken bile kendini korumak için birşey yapmıyor bırakıyor kendini çaba vermez olsaydı arsızca arkasında dursaydi yaptığının bende beni istemeyen biriyle kalmak istemezdim ama şöyle ki can tatlidir dayak yerken bile hatası yüzünden dik duruyor vurulmasina izin veriyor hani bu yazilanla gözle görülen şey asla bir olamaz demek istiyorum ayrıca affettigimi söylemedim ve şuan ona karşı bu düşüncelerimi bilmiyor benden taraf bitti zannediyor bir süre beklemeyi düşünüyorum kisaca

Şuan ki hattınızı aradım diyelim değiştirin diğer hatta geçin ordan aynı numarayı engellemek kolay ama farklı bir numara ile ulasirsam size buna engel olamazsiniz buluyor yani bir şekilde çünkü eşim bilinen numarasına ulaşılması kolay bir iş yapıyor ve çevresi geniş kime sorulsa semtinde bulurlar ve ben nereden buldumsa onun eski oturduğu evi beğenip anlaşmak istedim ben verdim numarayı onlara

Kimse kadını savunmuyor, siz eşiniz sütten çıkma ak kaşık gibi davranıyorsunuz. Eşinizden yüz bulmasa nasıl konuşacak Allah aşkına? Neyse siz kararı vermişsiniz zaten hayırlısı olur umarım
Bir de alkol bağımlısı olduğu için konuştu demişsiniz, alkol bağımlısı olması normal mi sizce yani o da ayrılmak için sebep zaten yeterince

X