Alçılarım yeni çıktı:)))

unfeeling

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
124
1
Merhaba arkadaslar sevgili doktorum Serhat Tuncer'e geçen hafta ameliyat oldum ve alçılarım bugun cıktı çok mutluyum:) henüz bant var albümüme foto ekledim şimdilik 1 tane war bluetoothun bozuk olması nedeniyle yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:)a.s.

Çok güzel görünüyor yüzünde sende güzelsın zaten .:1hug:eskı halini bilmıyorum ama o halınlede güzel oldugunu düsünüyorum.Yenı burnusa hoş geldin diyelin ne iyi etmişte gelmiş

canımmm cok teşekkür ederimm siz beğenince daha da mutlu oluyorum:)1hug: cok saol cnm bnm :kedi:

cnm çok yakışmışş bantlı halin bile süper duruyor:)

canım ben resim göremiyom .özel albüm herhalde arkadaşlık teklif ettim.bende görebilirmiyim.

cnm çok yakışmışş bantlı halin bile süper duruyor:)

cnmmm cok tesekkur ederimmm:) çok mutlu oluyorum beğenildikçe:) Senin burnun da cok güzel :1hug: bantlar da cıksın tekrar foto eklicem telefonumun kamerasını bozdum foto çekmekten :kedi:

cnmmm cok tesekkur ederimmm:) çok mutlu oluyorum beğenildikçe:) Senin burnun da cok güzel :1hug: bantlar da cıksın tekrar foto eklicem telefonumun kamerasını bozdum foto çekmekten :kedi:

teşekür ederim cnm bnm begenmene sevindim:)hadi bakalımmmmmm telini yaptır bizi merakta bırakma:)

canım bu şiş haliyle bile çok güzel duruyo.yüzüne yakışmış.eski fotoların varsa koyabilirmisin ozaman aradaki farkı daha net görünür.insan ameliyattan sonra çok değişiyo.bakışın,gülüşün,yüzünün şekli bile değişecek.emin ol bundan çok memnun kalacaksın.çeşke daha önce yaptısaydım diyeceksin.

yarın koycam cnm eskiden de cok sorun yoktu aslında burnumda geniş ve ucu top gbydi belki birazdan bile koyabilirim foto cnm:)

guzellğiini şimdiden bellı ettırmıs ilk ızlenım herzaman cok onemlidir ve dıyorumkı cokguzel oldu:)

guzellğiini şimdiden bellı ettırmıs ilk ızlenım herzaman cok onemlidir ve dıyorumkı cokguzel oldu:)

cnm bnmmm cok tesekkür ederim yaaa cok mutlu oluyorum siz boyle guzel seyler yazınca :1hug: İnş herkes istediği burna sahip olur. hepiniz cok tatlısınıza.s.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…