Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah tü tü tü:1hug:
beni de kabul eeettt.ben de göreyiiiimmm
Geçmiş olsun zor bi süreç :) ..
çok güzelll görünüyor kıssssss :)))))))
tatlım iyikide olmuşsun ameliyatı.burnun kısa ama geniş duruyormuş.neyse tekrar geçmiş olsun diyoruma.s.tamda dediğim gibi olmuş yüzünde bayağı değişmiş.öncedende güzelmişsin ama bu halinle afet olmuşsun.güle güle kullan canım.
surprız olmayan bı sonuc cokk cok guzel...senınde payın var bu guzellıkte haberın olsun:)
mikemmmell: canisi cok gecmis olsun sana nice yeni burunlu günler diliyorum yasasin yeni burunlar:::::::))))))))))))))
merhabalar
bende serhat bey e geçen hafta ameliyat oldum. alçım çıktı. şuanda bantlar var o da çıkıcak. fakat şuanda ucu çok şiş. tam olarak o yüzden ben bişey diyemiyorum. herkes çok güzel olmuş diyor ama.
senin fotoğraflarını göremedim. siteye de yeni üye oldum. görmek için ne yapmalıyım. yardımcı olur musun bana
merhabalar
bende serhat bey e geçen hafta ameliyat oldum. alçım çıktı. şuanda bantlar var o da çıkıcak. fakat şuanda ucu çok şiş. tam olarak o yüzden ben bişey diyemiyorum. herkes çok güzel olmuş diyor ama.
senin fotoğraflarını göremedim. siteye de yeni üye oldum. görmek için ne yapmalıyım. yardımcı olur musun bana
Merhaba arkadaslar sevgili doktorum Serhat Tuncer'e geçen hafta ameliyat oldum ve alçılarım bugun cıktı çok mutluyum:) henüz bant var albümüme foto ekledim şimdilik 1 tane war bluetoothun bozuk olması nedeniyle yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:)a.s.