En son 2 ocakta regl oldum ve 11 ocakta korunmasız ilişkim oldu 12 ocakta ertes72 kullandım. 22 ocakta tekrar 5 gün süren kanamam oldu ara kanamadır diye düşündüm. 30 ocak gibi regl olmam gerekiyodu ama olmadım. Reglim 5 gün gecikince prodoctor erken gebelik testi yaptım negatifti, 8 gün gecikince de albi yaptım o da negatif. Şuan yaklaşık 15 gün gecikti reglim 1 tane daha test yapsam mı hamile olma ihtimalim var mıdır?
Hamile değilsin ertesi gün hapı afrt düzensizliği yapıyor bütün metabolizma etkileniyor. Göğüs şişiyor kasık agrıyor sanki gebelik belirtisi gibi geliyor korkma gebe değilsin
Bu durumun aynısını geçen ay yaşadım hala regl olmadigim için dün kan testi verdim negatif çıktı ama regl yok henüz. Ertesi gün hapindan kaynaklidir umarim ikimizinde
Bu durumun aynısını geçen ay yaşadım hala regl olmadigim için dün kan testi verdim negatif çıktı ama regl yok henüz. Ertesi gün hapindan kaynaklidir umarim ikimizinde
En son 2 ocakta regl oldum ve 11 ocakta korunmasız ilişkim oldu 12 ocakta ertes72 kullandım. 22 ocakta tekrar 5 gün süren kanamam oldu ara kanamadır diye düşündüm. 30 ocak gibi regl olmam gerekiyodu ama olmadım. Reglim 5 gün gecikince prodoctor erken gebelik testi yaptım negatifti, 8 gün gecikince de albi yaptım o da negatif. Şuan yaklaşık 15 gün gecikti reglim 1 tane daha test yapsam mı hamile olma ihtimalim var mıdır?Eki Görüntüle 2783273