Siz akp yi sevmeyenleri sevmiyorsunuz sadece iftira aıtyorsunuz diye genelleyip geçiyorsunuz. Sizin o sevgili başbakanınız tüm tapeler için tüm söyletinler için size 'montoj , pesilvanya'dan başka birşey söyledi mi ? İnsan aynı evi aynı yatağı paylaştığı eşini tanıyamıyor siz ne ile bu adama bu kadar güveniyorsunuz?
Bu ülke de cami ve kuran yasaklandı mı ? Kim bizi yoldan çevirip başörtü takıyorsun dedi peki? Bizi açık -kapalı diye birbirimizden ayrıştırmaya çalışanı hiç düşünmediniz mi ? Din terörü nedir öğrendiniz mi ? Bize verdiği ekmeği artık midemizden çalacak , kaşık kaşık veriyor kepçeyle alınan görünmüyor , neden görmek istemiyorsunuz? Bugün benim telefon faturamdan alınan vergi 12tl ya diğer vergiler ? bize verilen ne havaalanı , yol , köprü ? ama benim evim yok neden ? Halk düşmanını biz biliyoruz bizim topraklarımıza da peşkeş çekenleri de ...
siz nasıl ak partilileri böyle itham ediyorsanız onların da sizi öyle itham etmesi normal ,siz karşınızdakine nasıl bakarsanız o da size öyle bakar bu kadar basit ..
Siz nasıl gözü kapalı Başbakanı kötülüyorsanız biz de o derece güveniyoruz ..
Din terörüne gelince gerçekten kopyala yapıştır yaptığınız bir kez daha gözler önüne serdiniz.
Bu ülkede din terörü asıl ne zaman yaşandı hiçbir fikriniz olmadığına emin oldum yazdıklarınızdan .
Tek parti döneminde hacca bile gitmek yasaklanmıştı be ,ezan Türkçeleştirildi ,cumaya gitmek yasaklandı unuttunuz sanırım .
ihlLER onca uğraşla kapatıldı ,başörtüsü her türlü yerde yasaklandı ,insanların okuma ,yaşama hakkı ellerinden alındı
milletin vekilini başıörtülü diye meclisten kovdular
işyerlerinde mescitleri kaldırdılar ,Bir başbakanı sırf eşi başıörtülü diye başbakan yapmak istemediler
din eğitimi yaşını yukarı çekerek millet dinini erken yaşta çocuklarına öğretmesin diye uğraştılar ,
bu milletin dini değerlerini sosyal hayattan silmek için ellerinden geleni ardlarına koymadılar be
siz ne bileceksiniz bunları biz yaşadık hanımefendi biz...
ekonomik ferahlamaya gelince yine tökezliyorsunuz.
bu ülkede eskiden eve tavuk bile yılda bi kere girerdi ,ev almak ne mümkün.kooperatif illeti ile 2 ev parasına bi ev alırdık ,ki ben de öyle ev sahibi olmuş bir memur kızıyım ..
araba da neymiş ,bir giyilen on sene giyilirdi ,bir etek bugünün parasıyla 200-300 tl idi ozamanlar..
böyle lüks tüketimmi vardı ,dışarda yemek ne haddimize ,milyarlık cep telefonları mı rüya olsa gerek ..
büyükşehirlerde trafik büyük sorun ,neden ,herkeste araba var ,para olmasa araba nasıl olacak
inşaat sektörü patlama yaşıyor ,talep olmasa nasıl olacak ,milletin 5 yaşındaki bebesinin elinde ıphone var bee.
hala ne ekonomisi ne ferahlığı ,herkes evde alıyor araba da alıyor az veya çok bi şekilde ..
herkes dışarda yemeğini de yiyor ,her türlü lüksse de sahip .
siz ev alamamış olabilirsiniz ama geneli böyle değil ,asgari ücret kedi mamasıan yetmezken şimdi yine de yeterli değil ama eskiye göre çok çok iyi durumda ..
sanırım siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz ,hakeza paramız yok deyip de internete para verip nasıl buralardasınız o da tartışılır
siz hikayelerle yaşamaya devam edin biz gerçeklerle yaşıyoruz