• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Al parayı, ver oyu” taktiği

Peki gerçekten her şey “oy” için mi?
Hiç insaniyet içeremez mi?
Hangi ırktan hangi milletten olursa olsun gerçekten yoksullara, yetimlere acıyan insanlar çıkmaz mı? Sadece oy olduğunu sanmıyorum.

olabilirde olmaya bilirde dikkat edersen gercekten oleyse diye konusuyorum ole sadece yardim amacliysa hell olsun diyorum ama yok deilse Alah a havale ediyorum biz ne kadar konussakta bos Allah biliyor en dorusunu

dedim ya, ben bu insanların neler çektiklerini yakından görmüş bir vicdan sahibi olarak, sizin onlara dil uzatma hakkınız olmadığını söylüyorum. ben oy verdiğim partiyi çoğu kere eleştirmesini de bilirim. yorumlarıma bakarsanız anlarsınız. doğruya doğru, yanlışa yanlış demekten bir kere olsun gocunmadım, kaçmadım. ama siz böyle değilsiniz. fakirin boğazına giren lokmadan bile sırf ak parti zarar görsün diye rahatsız oluyorsunuz. ipeğin de dediği gibi, siz yürüyemeyen bir insanın tekerlekli sandalyeye sahip olduğu ana şahit oldunuz mu? olmadan, onlara yaklaşmadan, şu nefret, kin hislerinden arınmadan kazanamazsınız. seçim kazanmak için önce insanları kazanmanız gerekir.. yapılan iyiliklere çamur atmaya devam ettiğiniz müddetçe sadece kopyala yapıştır yapmakla yetinmek zorunda kalırsınız.

Ben haberi bu şekilde verebiliyorum mune'den öğrenebilirsin istersen. Kopyala-yapıştır değil sizi rahatsız eden bu haber olduğunu açıkça söyleyebilirsiniz.
Çalıyor ama çalışıyor diyorsunuz bu zihniyetle de dünya demokrasi listesinde tabi ki de 41. sırada olur Türkiye. Faydalı taraflarına lafım yok peki Ülkemize verdiği zararlar neler? Siz bunları inkar ediyorsunuz . Elinde kanıtı olmadan yapmadım ,etmedim , çalmadım , montaj diyince o müslüman oluyor biz dile getirince Dünya'nın en iğrenç varlığı olarak görüyorsunuz. Sizin yaptığınız ne peki ?

Nijerya'ya THY ile silah gönderiliyor ? Kimler öldürülüyor ?
Suriye'ye yetiştirdiği kamplarda ki insanları gönderiyor iç savaşı hızlandırıyor. Kimyasal saldırı yapıp hükümetlerini hedef göstertiyor. Tırlarla el-kaide örgütüne silah göndertiliyor? Şimdi biz bunları bile bile müslümanın müslümanı kırmasına izin mi verelim ? Binlerce insan bizim başbakanın aç gözlülğü yüzünden ölsün mü ? Bizi insanları düşünmemekle soyutluyorsunuz.
Bu zamanda insan babasına güvenemezken siz nasıl olurda elinde hiç birşeyi kanıtlayamamış laf ebeliği yapan insana nasıl koşulsuz , şartsız gözü kapalı güvenebiliyorsunuz ?

yok canım ak parti yapınca mutlaka farklı amaç için yapılmıştır .
hem hizmet yapsın derler ,adamlar hizmet için canla başla koşturur ,sonuçları da böyle yazarlar ,ama utanmadan da farklı amaç için yardım edildi derler .
pes doğrusu bu kadar vicdansızlık gerçekten olamaz.
yazık çok yazık ..
haa bi de insanlar salakya sanki kime verdikleri sandıkta belli olacak da yardım için oy verecekler .
iyice saçmalıyorlar artık seçimi hazmedemedikleri için .
sadece acıyorum ,yapılacak başka bir şey yok
başka parti ağaç dikse alkışlanır ama ak parti yapınca asla olmaz olamaz
yazıklar olsun ..bu kadar vicdansız insanlara yazıklar olsun .
bu ülkeyi sevmeyen insanların zihniyeti bu ..

Yazık diyoruz gerçekten de nasıl nereye saldıracaklarını bilemiyorlar.Acıları büyük hoşgörmek lazım

İşte 30 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanan bazı yerler ve o yerlerde kazanan partiler:

Bakırköy - CHP

Adana - MHP

Diyarbakır - BDP

Mersin - MHP

Hatay - CHP

Osmaniye - MHP

Gaziantep - AK Parti
Geride olduğu yerleri hedef seçmiştir belki :1:

Konu içinse ne için yapılıyorsa yapılsın yeter ki muhtaclara yardım yapılsın.

Oylarini sattılar muhabbetleri kimseye bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir.

Bir de millet yardımı cennet için mi yapıyormus yahu. Demek bir tek inanan insanlar yardımsever oluyor bu da ilginç. Dini vecibelerimi yerine getirmeye çalışan bir insan olarak hiç yardim edeyim de cennete gideyim diye dusunmedim. Çok ilginçsiniz valla

Son düzenleme:
dedim ya, ben bu insanların neler çektiklerini yakından görmüş bir vicdan sahibi olarak, sizin onlara dil uzatma hakkınız olmadığını söylüyorum. ben oy verdiğim partiyi çoğu kere eleştirmesini de bilirim. yorumlarıma bakarsanız anlarsınız. doğruya doğru, yanlışa yanlış demekten bir kere olsun gocunmadım, kaçmadım. ama siz böyle değilsiniz. fakirin boğazına giren lokmadan bile sırf ak parti zarar görsün diye rahatsız oluyorsunuz. ipeğin de dediği gibi, siz yürüyemeyen bir insanın tekerlekli sandalyeye sahip olduğu ana şahit oldunuz mu? olmadan, onlara yaklaşmadan, şu nefret, kin hislerinden arınmadan kazanamazsınız. seçim kazanmak için önce insanları kazanmanız gerekir.. yapılan iyiliklere çamur atmaya devam ettiğiniz müddetçe sadece kopyala yapıştır yapmakla yetinmek zorunda kalırsınız.

Kopyala-yapıştır ile yetinmek? Ne anlamsız bir cümle...
Kusura bakmayın ama bizi toplumda ki bir kaç insanı değil tüm insanları düşünüyoruz. Siz de biz akp ye bunları söyledikçe kin duyuyorsunuz, Göründüğü üzere de birden ateş püskürtüyorsunuz :19:

Ben haberi bu şekilde verebiliyorum mune'den öğrenebilirsin istersen. Kopyala-yapıştır değil sizi rahatsız eden bu haber olduğunu açıkça söyleyebilirsiniz.
Çalıyor ama çalışıyor diyorsunuz bu zihniyetle de dünya demokrasi listesinde tabi ki de 41. sırada olur Türkiye. Faydalı taraflarına lafım yok peki Ülkemize verdiği zararlar neler? Siz bunları inkar ediyorsunuz . Elinde kanıtı olmadan yapmadım ,etmedim , çalmadım , montaj diyince o müslüman oluyor biz dile getirince Dünya'nın en iğrenç varlığı olarak görüyorsunuz. Sizin yaptığınız ne peki ?

Nijerya'ya THY ile silah gönderiliyor ? Kimler öldürülüyor ?
Suriye'ye yetiştirdiği kamplarda ki insanları gönderiyor iç savaşı hızlandırıyor. Kimyasal saldırı yapıp hükümetlerini hedef göstertiyor. Tırlarla el-kaide örgütüne silah göndertiliyor? Şimdi biz bunları bile bile müslümanın müslümanı kırmasına izin mi verelim ? Binlerce insan bizim başbakanın aç gözlülğü yüzünden ölsün mü ? Bizi insanları düşünmemekle soyutluyorsunuz.
Bu zamanda insan babasına güvenemezken siz nasıl olurda elinde hiç birşeyi kanıtlayamamış laf ebeliği yapan insana nasıl koşulsuz , şartsız gözü kapalı güvenebiliyorsunuz ?

maşallah, daldan dala atlamışsınız. çıkış yolu bulamayınca bari sürümden kazanayım diye düşündünüz galiba. bunlar birbirinden çok çok farklı konular. hepsi hakkında farklı fikirlerim var. konular açıldıkça da arkadaşlarla konuşuruz, tartışırız.
sizin burada yaptığınız şey bambaşka bir şey. yaw allah aşkına fakire fukaraya yapılan yardım sizi neden nasıl rahatsız etti? haberi paylaşırken hiç mi vicdanınız sızlamadı? tama ak partiyi kötüleyen, çamur atan bir haber, ama içeriğine de bir baksaydınız. doğruluk payı var mı diye de bir baksaydınız, bu yardımlar kaç zamandır, kimlere yapılıyor diye bir baksaydınız. bir partiye olan nefretinizi o partiye oy veren (hoş kime oy verdikleri bile belli değil. tek suçları devletten yardım görmüş olmaları.) insanlardan çıkarmaya çalışmayın.

hah bakın yardım Allah la kul arasındadır işte
biz burdan çıkardır günahtır yorumunu yapamayız
yardımlarını etmişler niyetlerinide bilen Allah tır
yardım konusuna kul yorum yapamaz kısaca ...

burdaki kimse iftira bulunmak istemez zaten herkez kensince hakkini savunuyor dusunduklerinin arkasinda duruyor bu bile bir davraniatir ama okadar arka arkaya patlak verdilerki insanlar devlete guvenlerini yitirdiler yitirmelerinin sebebi devletin bazi konularda tutarsiz davranislari oldu hakli olarak ister istemez gene devlet basimiza ne ise getiriyor diyorsun buda bizim bole dusunmemize sebebiyet veriyoer siz guveniyo olabilirsiniz ama kadinlarin meckiste gorev yapmalarini engelledikten sonra ben artik bu ulkeden umudumu kestim anlican her sey her an olabilir gibi geliyor artik bana sen bu dediklerim hakkinda ne dusunuyorsun

Geride olduğu yerleri hedef seçmiştir belki :1:

Konu içinse ne için yapılıyorsa yapılsın yeter ki muhtaclara yardım yapılsın.

Oylarini sattılar muhabbetleri kimseye bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir.

Bir de millet yardımı cennet için mi yapıyormus yahu. Demek bir tek inanan insanlar yardımsever oluyor bu da ilginç. Dini vecibelerimi yerine getirmeye çalışan bir insan olarak hiç yardim edeyim de cennete gideyim diye dusunmedim. Çok ilginçsiniz valla

kesinlikle tiliyorum

iki adet özürlü teyzem var biri bedensel biri azcık zihinsel özürlü ananem öldükten sonra 6 kardeşin bölüşemediği... ikiside birbirinden ayrı yapamaz bi aradada didişip dururlarya o ayrı mesele yani biri birine öteki birine durumu söz konusu değil... bu maaş meselesi malesef bizim başımızdada vardı ama sanılan kadar iyi bi durum olmadı ne yazık kardeş kavgasına dönüştü iş bakamayacağını bile bile sırf maaşı için dayım teyzemleri aldı karısı zaten mendebur bişey gelinlerinin üzerine maaş bağlattılar oh kebap yaşıyorlardı zaten çalışmayada ..tü yok hiç birinin annemler teyzemlerin ses tonundan ne halde olduklarını anlayıp dayanamayıp buraya getirdiler (bu arada konyada yaşıyorlar kocaeliye getirtildi aradaki mesafe 8 saatlik yol o kadar basit olmuyor engelli biri için ki tekerlekli sandalyede kullanamıyor korkuyor) canlarına okumuşlar yazık bi banyo bile yaptırtmamışlar yaa.. :47: orda yine bi kardeş kavgası... çok şükür ne biz, ne burdaki diğer teyzem tek kuruşlarını istemedik devlet vercekmiş niye kalcakmış onlarda demedik ki bu yapılan bişey madem bi imkan sunuluyo niye kullanmayalım gibi bi tavrı var insanların maaalesef... sonra erkeklik meselesiymiş gibi diğer dayım yanına aldı şimdi izmirdeler ve yine maaş bağlandı dayımlara ihtiyaçları varmı yok... bunun gibi daha çok olay olduğunu sanıyorum :19: bu bakıcı maaşlarının iyice araştırılması gerek diye düşünüyorum zaten bi engelli maaşları var bakıcı parası nedir ya.. ondan sonra böyle kardeş kavgaları çıkar...

yardıma evet

lüzumsuzuna hayır...

kesinlikle tiliyorum

ben ibadetlerimi cennet için yapıyorum yardımlarımı da . allah bana öyle emrediyor. ibadetini yap mükafatı bu. lami cimi yok bu budur. ak partide oy için veya gerçekten bu insanları düşündüğü için yapıyor. ama yapıyor sonuç olarak . niyet önemli ama sonuçda ondan önemli

ben bu yazı üzerinden böyle düşünen tüm insanlara söylüyorum ,siz değilsiniz mesele ,mesele bakış açısı .
evet sizlerden derken demekki siz kendinizi o grupta sayıyorsunuz ,ozaman size de söylüyorum evet ,kendini böyle sanan ,halka tepeden bakan herkesten rahatsızlık duyuyoyurm elbette .partisi farketmez ,mesele parti değil ,mesele bakış açısı bunu da belirteyim ..

bizler de iftiracı ,çamur at izi kalsın ,sadece muhalif olmak için muhalif olanlara ,bu ülkenin insanını hor gören ,aşağılayan , bu ülkenin manevi ve dini değerlerini bu ülkeden silmeye çalışan, kendisi yiyip de meydana çıkmadığı için utanmadan bi de başkalarına yiyor diyenlere , halkın ağzına verilen iki lokmayı bile ona çok görenlere ,halk düşmanlarına karşı aynı duyguları paylaşıyoruz . neden üzerinize alınıyorsunuz ? oy vermediğiniz için mi ? :ssz:

Siz akp yi sevmeyenleri sevmiyorsunuz sadece iftira aıtyorsunuz diye genelleyip geçiyorsunuz. Sizin o sevgili başbakanınız tüm tapeler için tüm söyletinler için size 'montoj , pesilvanya'dan başka birşey söyledi mi ? İnsan aynı evi aynı yatağı paylaştığı eşini tanıyamıyor siz ne ile bu adama bu kadar güveniyorsunuz?

Bu ülke de cami ve kuran yasaklandı mı ? Kim bizi yoldan çevirip başörtü takıyorsun dedi peki? Bizi açık -kapalı diye birbirimizden ayrıştırmaya çalışanı hiç düşünmediniz mi ? Din terörü nedir öğrendiniz mi ? Bize verdiği ekmeği artık midemizden çalacak , kaşık kaşık veriyor kepçeyle alınan görünmüyor , neden görmek istemiyorsunuz? Bugün benim telefon faturamdan alınan vergi 12tl ya diğer vergiler ? bize verilen ne havaalanı , yol , köprü ? ama benim evim yok neden ? Halk düşmanını biz biliyoruz bizim topraklarımıza da peşkeş çekenleri de ...

Son düzenleme:
burdaki kimse iftira bulunmak istemez zaten herkez kensince hakkini savunuyor dusunduklerinin arkasinda duruyor bu bile bir davraniatir ama okadar arka arkaya patlak verdilerki insanlar devlete guvenlerini yitirdiler yitirmelerinin sebebi devletin bazi konularda tutarsiz davranislari oldu hakli olarak ister istemez gene devlet basimiza ne ise getiriyor diyorsun buda bizim bole dusunmemize sebebiyet veriyoer siz guveniyo olabilirsiniz ama kadinlarin meckiste gorev yapmalarini engelledikten sonra ben artik bu ulkeden umudumu kestim anlican her sey her an olabilir gibi geliyor artik bana sen bu dediklerim hakkinda ne dusunuyorsun

ben zaten sadece " yardım " konusunu ele aldım ,
yardımı yapana bakmam , yardımın yapıldığına bakarım ....
diğer konularla yardım konusunu ayırmak lazım ...
kadınların meclise girmesi yasaklandı ?
haber linki vs paylaşırmısınız böyle bişey duymadım ben gözümden de kaçmış olabilir ...
ki diyelim ki var ben sizden daha çok tepki gösteririm bu konuda ciddi söylüyorum...

iki adet özürlü teyzem var biri bedensel biri azcık zihinsel özürlü ananem öldükten sonra 6 kardeşin bölüşemediği... ikiside birbirinden ayrı yapamaz bi aradada didişip dururlarya o ayrı mesele yani biri birine öteki birine durumu söz konusu değil... bu maaş meselesi malesef bizim başımızdada vardı ama sanılan kadar iyi bi durum olmadı ne yazık kardeş kavgasına dönüştü iş bakamayacağını bile bile sırf maaşı için dayım teyzemleri aldı karısı zaten mendebur bişey gelinlerinin üzerine maaş bağlattılar oh kebap yaşıyorlardı zaten çalışmayada ..tü yok hiç birinin annemler teyzemlerin ses tonundan ne halde olduklarını anlayıp dayanamayıp buraya getirdiler (bu arada konyada yaşıyorlar kocaeliye getirtildi aradaki mesafe 8 saatlik yol o kadar basit olmuyor engelli biri için ki tekerlekli sandalyede kullanamıyor korkuyor) canlarına okumuşlar yazık bi banyo bile yaptırtmamışlar yaa.. :47: orda yine bi kardeş kavgası... çok şükür ne biz, ne burdaki diğer teyzem tek kuruşlarını istemedik devlet vercekmiş niye kalcakmış onlarda demedik ki bu yapılan bişey madem bi imkan sunuluyo niye kullanmayalım gibi bi tavrı var insanların maaalesef... sonra erkeklik meselesiymiş gibi diğer dayım yanına aldı şimdi izmirdeler ve yine maaş bağlandı dayımlara ihtiyaçları varmı yok... bunun gibi daha çok olay olduğunu sanıyorum :19: bu bakıcı maaşlarının iyice araştırılması gerek diye düşünüyorum zaten bi engelli maaşları var bakıcı parası nedir ya.. ondan sonra böyle kardeş kavgaları çıkar...

yardıma evet

lüzumsuzuna hayır...
sizinkiler para delisiyse devlet ne yapsın? devlet o paraları birileri yesin diye değil, engelliler ihtiyaçlarını görsün, daha rahat bir hayat yaşasın diye veriyor. hem de milletin vergisinden. boğazlarına dursun inşallah.. keşke kimden bahsettiğinizi bilsem de şikayette bulunabilsem..

maşallah, daldan dala atlamışsınız. çıkış yolu bulamayınca bari sürümden kazanayım diye düşündünüz galiba. bunlar birbirinden çok çok farklı konular. hepsi hakkında farklı fikirlerim var. konular açıldıkça da arkadaşlarla konuşuruz, tartışırız.
sizin burada yaptığınız şey bambaşka bir şey. yaw allah aşkına fakire fukaraya yapılan yardım sizi neden nasıl rahatsız etti? haberi paylaşırken hiç mi vicdanınız sızlamadı? tama ak partiyi kötüleyen, çamur atan bir haber, ama içeriğine de bir baksaydınız. doğruluk payı var mı diye de bir baksaydınız, bu yardımlar kaç zamandır, kimlere yapılıyor diye bir baksaydınız. bir partiye olan nefretinizi o partiye oy veren (hoş kime oy verdikleri bile belli değil. tek suçları devletten yardım görmüş olmaları.) insanlardan çıkarmaya çalışmayın.

(Cevap yok). Anlıyorum sizi . Siz o parmaklarınızı yormayınız. :ssz:

İşte 30 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanan bazı yerler ve o yerlerde kazanan partiler:

Bakırköy - CHP

Adana - MHP

Diyarbakır - BDP

Mersin - MHP

Hatay - CHP

Osmaniye - MHP

Gaziantep - AK Parti
Mersin'de elektrik kesinitisi olmadı pembecim uzun zamandırda olmuyor sadece 6 nisan günü kesildi.:1::1:

Her seçim öncesi devlet kesesinin ağzını açan iktidar, son 1 yılda ihtiyaç sahiplerine 12 milyar lira dağıttı. Karşılığını sandıkta aldı.
AKP, 12 yıllık iktidarı döneminde, vatandaşı yardım almadan yaşayamaz hale getirdi… Yıllardır bedava kömür dağıttılar. Elektriksiz evlere beyaz eşya gönderdiler. Son kullanım tarihi gelen gıda paketleriyle göz boyadılar… Bunları da seçimde ‘oy’a tahvil ettiler.
BU se.çim.de de tak.tik de.ğiş.me.di. Tüm bu yar.dım.la.ra ek ola.rak, ih.ti.yaç sa.hip.le.ri.ne her ay çe.şit.li ad.lar.la öde.me.ler ya.pıl.dı. Top.lam yar.dım mik.ta.rı 2013’te 12 mil.yar li.ra ol.du. Ge.çen yıl 19 mil.yon ki.şi yar.dım al.dı.. AK.P’ye se.çim.de 20.5 mil.yon oy geldi.
Seçim öncesi yardıma hız verdiler. Belediyelerin dağıttığı hariç, hazineden 19 milyon kişiye tam 12 milyar lira yardım aktardılar. 20 milyon oy aldılar…
Seçim dö.ne.min.de ay.yu.ka çı.kan ‘sos.yal yar.dım.la.r’ AK.P’.ye oy ola.rak ge.ri dön.dü. Dev.le.te bağ.lı ku.rum.lar, da.ha çok yok.sul ke.sim.le.ri ge.zip, kö.mü.rün.den gı.da.sı.na, be.yaz eş.ya.sın.dan kı.ya.fe.ti.ne ka.dar da.ğıt.tı. Ve ta.bi ki pa.ra yar.dım.la.rı da ya.pıl.dı. AKP, 19 mil.yon ki.şiye yar.dım dağıttı, yerel seçimlerde 20 milyon oy aldı.
76.5 milyarlık yardım bütçesi
Ye.niça.ğ’.ın ha.be.ri.ne gö.re; AKP 2014 se.çim.le.ri öncesi ke.se.nin ağ.zı.nı aç.tı, yar.dım pa.ra.la.rı.nı ge.çen yı.la oran.la yüz.de 50 art.ır.dı. Ge.nel büt.çe.den “sos.yal gü.ven.lik ve sos.yal hiz.met.le.re.” 76.5 mil.yar ay.ıran AKP, se.çim ari.fe.sin.de Ai.le ve Sos.yal Po.li.ti.ka.lar Ba.kan.lı.ğı ara.cılı.ğıy.la bu pa.ra.dan yok.sul, yaş.lı, en.gel.li ve muh.taç ai.le.le.re 12 mil.yar ya.ni es.ki pa.ray.la 12 kat.ril.yon da.ğıt.tı. 2012’de ise Ai.le Ba.kan.lı.ğı.’na 8 mil.yar 635 mil.yon li.ra (es.ki pa.rayla 8.5 kat.ril.yon) pay ayır.mış.tı.
Engelli ve yaşlılara maaş
12 kat.ril.yon şöy.le da.ğı.tıl.dı: “431 bin en.gel.li ya.kı.nı.na 3.2 mil.yar li.ra. 59 bin muh.taç as.ker ai.le.si.ne 78 mil.yon li.ra. 288 bin eşi ve.fat eden ka.dı.na 753 mil.yon li.ra. 1.3 mil.yon en.gel.li ve yaş.lı.ya 3.2 mil.yar ma.aş öde.me.si. 3 milyon çocuğa 742 milyon lira okul yardımı.
Sıra Cumhurbaşkanlığı’nda
2014 Ye.rel Se.çim.le.ri.’ni ka.za.nan AK.P’.nin şim.di.ki he.de.fi ise Cum.hur.baş.kan.lı.ğı se.çim.le.ri. Baş.ba.kan Tay.yip Er.do.ğan, halk oyu ile ya.pı.la.cak se.çim.le.ri ka.za.na.rak Cum.hur.baş.kan.lı.ğı kol.tu.ğu.na otur.mak is.ti.yor. Bu.nun için. de şim.di.den ‘sos.yal yar.dı.m’ ha.zır.lık.la.rı baş.la.dı. İk.ti.dar.da ol.du.ğu 12 yıl.lık sü.re için.de AKP, yak.la.şık 85 kat.ril.yon se.çim ya.tı.rı.mı yap.tı. Cum.hur.baş.kan.lı.ğı se.çim.le.ri ön.ce.sin.de benzer man.za.ra.lar ya.şana.cak.

İşte bazı yardımlar

Eşi vefat eden kadınlara 753 milyon
Evde birine bakanlara 3.4 milyar
Engelli ve yaşlıya bakana 3.2 milyarÇocuklar için eğitim ve sağlığa 742 milyon

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/al-parayi-ver-oyu-taktigi-482945/
Yapılan yardım konusuna deginmek istiyorum yaşadıgım şehirde büyükşehirde ak parti yok,yıllarca maddi durumu iyi olmayanlara erzak yardımı yapıldı,erzak yardımı daha sonra para yardımına döndü maddi durumu iyi olmayanlar için,erzak yardımı-para yardımı yada eşya yardımını bütün belediyeler yapıyordur diye düşünüyorum keza benim yaşadıgım yerde öyleydi.

ben zaten sadece " yardım " konusunu ele aldım ,
yardımı yapana bakmam , yardımın yapıldığına bakarım ....
diğer konularla yardım konusunu ayırmak lazım ...
kadınların meclise girmesi yasaklandı ?
haber linki vs paylaşırmısınız böyle bişey duymadım ben gözümden de kaçmış olabilir ...
ki diyelim ki var ben sizden daha çok tepki gösteririm bu konuda ciddi söylüyorum...

gercek hatta bu yuzden bir kadin istifa etti bende bu yuzden artikkorkar oldum sonumuz kotuye gidiyor kadinlarin calismasi dinen caiz deilmis diye yapilmis bu olay internetten bakin birde bu konuyu paylasan arkadas o konuyuda acmisti isterseniz bakabilirsiniz

Back