- Konu Sahibi balbocegi35
İşte bizde sağcı ya da solcu olarak ayrılmaktan bu halkın aynı şekilde ayrıştılırıp bir tarafın dinsiz, imansız bir tarafında dini savunan herşeyi savunan olup ikiye ayrılmaktan, birinin öbürünü dinlemeden hemen saldırmasından hiç ne yazmış, haklı yönleri var mıdır bakmadan bu kadar nefretle birşeylerin yapılmasında rahatsızım aynı şey şimdi de oluyor. Biri çıkıp eleştirdiği zaman eylem yaptığı zaman garantisi yok yani dava mı açılacak yoksa sokakta bir gaz fişeğiyle ölecek mi yok yani ayakkabı kutusu gösteren biri gözaltına alınabiliyor polis hıncını orada sahilde sadece oturan bir kızdan alabiliyor. Ben kendimi hiç güvende hissetmiyorum mesela sosyal medyada düşüncelerimi dile getirdiğim için hakaret etmedim ama dava açılabilir hakkımda diye geçirdim bile içimden oluyor çünkü düşünce özgürlüğü yok.
Ben başbakanın bu al gıdayı ver oyu olayını savunmuyorum, onun yerine maaşlar iyileştirdin alınan vergilerle de insanlar kendileri alsın diyorum ne ara dine, imana, kuranın Türkçesine geldi olay anlamadım yani. İnanın bende sol ya da sağ görüşlü değilim ikisine de aynı mesafedeyim diyelim birine ötekinden daha yakın değilim yani ben sadece haksızlıklara karşıyım tek bana değil tüm halka yapılan, gösterilen şeylerin sanki ödül gibi gösterilmesinden sıkıldım zaten hakkım olan bir şey bu parti tarafından ödül hediye gibi ve biz dilenciymişiz gibi veriliyorsa kim olursa olsun kınarım.
O vergilerle yardım yapılacağına maaşlara yansısın herkes utanmadan sıkılmadan herşeyini kendisi alsın ve artık yeter bir partiyi desteklemiyoruz diye dinin d'sini bile bilmeyen insanlar olarak yaftalanmak istemiyoruz. Biz başbakan yokken din nedir bilmiyor muyduk, oruç tutmuyorduk, namaz kılmıyor muyduk. Neden hep dönü dolaşıp her konu dine bağlanıyor.
Yazım ve söyleyiş şeklinize bayıldım