• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Al parayı, ver oyu” taktiği

Hükümetçi değilim. Burası kesin. Ancak doğrularım var. Bu A,B,C partisinde var diye karşı değilim.
Şu olay karşısında sadece oy amaçlı olduğuna inanmıyorum ben. Yani bu kadar insanlıktan çıkamaz biri eğer sadece oy bazlı ise çalışmalar.
zaten hükümetçi olmanız önemli değilki ,insan olmak yeterli
vicdan sahibi bir insan eleştirirken eleştirebilir ama doğru düzgün yapılmış işleri de desteklemeyi de bilir ,insanlık bunu gerektirir ,her ne olursa olsun çamur atmayı ,suçlamayı değil .bu sadece ak parti için geçerli değil kim olursa olsun yapılan güzel işleri karalamak yerine destek vermek lazım
ayrıca bu yardımlar uzun zamandır veriliyor. e tabii yediği önünde yemediği arkasında paşazadeler çamur atmayı bırakıp yardım işlerine el atmadıkları için, fakirin fukaranın ne halde olduğunu bilmediği için bunları da bilmemeleri gayet normal.

yok canım bekleme boşa ,bu tipler ak partiye oy vermediği için kendini elitist ,çok bilgili kültürlü sanan ama halktan bihaber yaşayan insanlar .
sorsan kaç kere kime yardım etmişler yok , zaten yardım etmedikleri ,yoksulun halini bilmedikleri için böyle rahatça konuşup destek olmak yerine bi de köstek oluyorlar ,onlara çok görmüyorum ben .
ak parti yoksulun partisi diyorya bazıları ,ama küçümsemek amaçlı söylüyorlar ,yani yoksullar cahil olur bişeyden anlamaz ,gider ak partiye oy verir gibisinden
sizin çok kültürlü adamlarınız ne yapıyor peki ,kime ne el uzatmış ,kaç kere sokak kahvehanesinde halkla oturup çay içmiş ,derdini dinlemiş demezlermi adama ..
hem yapmayacaksın hem yapana çamur atacaksın .
bunların durumu aynen kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı :ssz:

Bildiğin gizli bir şeyler mi? :51:Söyleseydin de haberlerden önce haberimiz olsaydı:ssz:

Söylemeye ne hacet... Herşey apaçık ortada. Kapımızda bizi bekleyen şeyinde biz farkındayız , siz yaşayarak görüp, öğreneceksiniz ne yazık ki . :51:

hırsız dediğiniz insanlar, o okumaya bile üşendiğiniz rakamları çalarak mı halka dağıttı? yapamadığınız, yapamayacağınız şeyler yapılıyor. çamur atmayı bırakın da saygı duyun. hiçbirşey yapamıyorsanız bari iftira atmayın..

çok doğru söylediniz ,
gerçekten bir sürü parti bayrakları hazırlamaya gerek yok
herşeyden önce çöpe, yere atıyoruz çevre kirliliğinede neden oluyor ,
bütün partiler bu işi abartmadan yapmalı , fazla fazla bayraklara hiç gerek yok..

Evet bir sınırlandırma getirilmeli bence.
Bu seçim dönemi gökyüzünü göremedim bayraktan.
Her köşe başında birileri bir şeyler tutuşturdu elime :D

oy zamanı yapılan komedilere hepimiz tepkiliyiz aslında. ama aşağıda olanlar aslında güzel değil mi?

Yani olması gereken değil mi?
Bunu yapan AKP yerine başka biri de olsaydı desteklerdim. Amaç oy da olabilir ama sonuç önemli şu noktada.

Eşi vefat eden kadınlara 753 milyon
Evde birine bakanlara 3.4 milyar
Engelli ve yaşlıya bakana 3.2 milyar
Çocuklar için eğitim ve sağlığa 742 milyon

bu sorumu size tepki olarak sordumu sanmayin ayricada akp yanlisi degilimdir ama neden baska bir parti olsaydi desteklerdiniz

valla biz herşeyi görüyoruz. bizzat siz gösteriyorsunuz. tahammülsüzlüğünüzü, nefretinizi, iftiralarınızı bizzat siz gösteriyorsunuz. bu işler öyle klavye başından kopyala yapıştır yapmakla olmuyor. halka verilen ekmekten rahatsız olan zihniyet, elinde olsa o ekmeği de ellerinden alacak.. el insaf!

Doğru, hı hı haklısın bayan.
Ayakkabı kutularımızda sizinle paylaşamayacağımız şeyler var. :ssz:

parayı alıpta oy verdiğini nerden biliyorsunuz ya ,
oy kullanırken kime oy verdiğimizi bir seçim pusulası bir de biz biliyoruz
eee bu oy uğruna yardım yaptığı söylenen insanlar bunu bilmiyor mu
Allah aşkına bu kadar kafaları çalışmıyor mu ?
neden bunun için yardım etsinler, boşuna, azcık mantıklı olun yahu :51:

zaten hükümetçi olmanız önemli değilki ,insan olmak yeterli
vicdan sahibi bir insan eleştirirken eleştirebilir ama doğru düzgün yapılmış işleri de desteklemeyi de bilir ,insanlık bunu gerektirir ,her ne olursa olsun çamur atmayı ,suçlamayı değil .bu sadece ak parti için geçerli değil kim olursa olsun yapılan güzel işleri karalamak yerine destek vermek lazım

yok canım bekleme boşa ,bu tipler ak partiye oy vermediği için kendini elitist ,çok bilgili kültürlü sanan ama halktan bihaber yaşayan insanlar .
sorsan kaç kere kime yardım etmişler yok , zaten yardım etmedikleri ,yoksulun halini bilmedikleri için böyle rahatça konuşup destek olmak yerine bi de köstek oluyorlar ,onlara çok görmüyorum ben .
ak parti yoksulun partisi diyorya bazıları ,ama küçümsemek amaçlı söylüyorlar ,yani yoksullar cahil olur bişeyden anlamaz ,gider ak partiye oy verir gibisinden
sizin çok kültürlü adamlarınız ne yapıyor peki ,kime ne el uzatmış ,kaç kere sokak kahvehanesinde halkla oturup çay içmiş ,derdini dinlemiş demezlermi adama ..
hem yapmayacaksın hem yapana çamur atacaksın .
bunların durumu aynen kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı :ssz:
Evet buna katılıyorum. Her şeyi eleştir sonuna kadar ama sadece eleştirmek için ya da ortalarda görünmek için ya da amaç her ne ise o şekilde olunca insan gerçekten rahatsız oluyor.

çok doğru söylediniz ,
gerçekten bir sürü parti bayrakları hazırlamaya gerek yok
herşeyden önce çöpe, yere atıyoruz çevre kirliliğinede neden oluyor ,
bütün partiler bu işi abartmadan yapmalı , fazla fazla bayraklara hiç gerek yok..
aynen ben de çok gıcık oluyorum
bu konuda hepsi birleşip bi el atsınlar şu işe
sanki bayraklarla donatınca millet oyunu değiştirecek
tüm partiler buna bir çözüm bulmalı
milyarlar harcanıyor ,bir fakirin boğazından geçse fena mı olur
valla biz herşeyi görüyoruz. bizzat siz gösteriyorsunuz. tahammülsüzlüğünüzü, nefretinizi, iftiralarınızı bizzat siz gösteriyorsunuz. bu işler öyle klavye başından kopyala yapıştır yapmakla olmuyor. halka verilen ekmekten rahatsız olan zihniyet, elinde olsa o ekmeği de ellerinden alacak.. el insaf!
:46::46::46:
Sizin zihniyetiniz tek düze olaya kazanmak ve kaybetmek olarak bakıyorsunuz.
Sizin olanları görmeniz insanların marsta yaşamaları gibi birşey.

he yaa siz çok kültürlüsünüz ,süpersiniz ,herşeyi siz görüyorsunuz ,bizim aklımız yok ,ha şu var benim aklım kopyala yapıştıra basmıyor orası bir gerçek
ben halktan yana olan herkesin yanında olan biriyim
bunu görmek de sizin için çok zor ,siz üst düzey gözlüklerinizle herşeyi bildiğinizi sandığınız dünyada yaşamaya devam edin
bizim dünyamız o dünya değil :ssz:

Doğru, hı hı haklısın bayan.
Ayakkabı kutularımızda sizinle paylaşamayacağımız şeyler var. :ssz:

bu arada o ayakkabi kutularinin ciktigi evi ben gordum ist oturan kuzenlerimin komsusuymus onlarda sok olmuslar cok luks bir binada oturuyorla ziyarete gitmistik bu sene gosterdi orda olmak benni cok etkilemisti

bu sorumu size tepki olarak sordumu sanmayin ayricada akp yanlisi degilimdir ama neden baska bir parti olsaydi desteklerdiniz

şöyle diyeyim: bizim burada bir işçimiz kanserde vefat etti. geriye çalışmayan bir kadın ve 2 yetim kaldı. haa kadın çalışsın demek kolay ama taşradan gelmiş bir kadın için zor bir durum. Ne yapmak lazım kendi ayaklarının üstünde mi dur demek lazım. Bunlara maaş bağlandı ve ben bunu öğrendikten sonra inanılmaz sevindim tarifi yok.
ben orta direğin alt sınıfının bol olduğu bir yerde çalışıyorum. yemekte dağıtılan 3. sınıf meyve suyunu adam içmeyip çocuğuna götürüyorsa ya da dağıtılan iş ayakkabısını bayramda giymek için saklıyorsa gerçekten yoksul bir kesim var. Ben neden bunların daha iyi yaşaması için dağıtılan paradan rahatsız olayım. Aksine sonuna kadar destekliyorum.

ayakkabı kutularına sığamayacak kininiz, nefretiniz, iftiralarınız var. dilediğiniz kadar çatlayın, patlayın, bölünün, ufalın. halk artık yemez bunları:ssz:

biz halktan deil uzak mekiginden geldik bu dunyaya zaten neden karsit goruslee bu kadar tepki veriyorsunuz

Söylemeye ne hacet... Herşey apaçık ortada. Kapımızda bizi bekleyen şeyinde biz farkındayız , siz yaşayarak görüp, öğreneceksiniz ne yazık ki . :51:

Geçmiş konularda yazılarına katıldıklarım da oluyor ama sen benim ilk kez yazdığımı görüyorsan öteki beriki muamelesi yapmamanı rica ederim. Lakin şu an particilikten ziyade bir doğru ya da yanlış konuşuluyor kanımca.

şöyle diyeyim: bizim burada bir işçimiz kanserde vefat etti. geriye çalışmayan bir kadın ve 2 yetim kaldı. haa kadın çalışsın demek kolay ama taşradan gelmiş bir kadın için zor bir durum. Ne yapmak lazım kendi ayaklarının üstünde mi dur demek lazım. Bunlara maaş bağlandı ve ben bunu öğrendikten sonra inanılmaz sevindim tarifi yok.
ben orta direğin alt sınıfının bol olduğu bir yerde çalışıyorum. yemekte dağıtılan 3. sınıf meyve suyunu adam içmeyip çocuğuna götürüyorsa ya da dağıtılan iş ayakkabısını bayramda giymek için saklıyorsa gerçekten yoksul bir kesim var. Ben neden bunların daha iyi yaşaması için dağıtılan paradan rahatsız olayım. Aksine sonuna kadar destekliyorum.

evet bunlarin oy karsili olmadigi muddetce kesinlikle destekliyorum devlet bizler icin var

bu yardimin oy karsiliginda yapilmasi sizce anormal bir durum deilmi

güzel kardeşim, senin de bu yardım taraflarında bezin olmadığı belli.. ben ve çevrem yıllarca gönüllü olarak bu işleri yaptık. uzun yıllardır yoksullara, dullara, engellilere, öğrencilere yapılan yardımları ben biliyorum. bu konuya ifrit olmamın sebebi de bu. totosunu yumuşak koltuklarından kaldırmayanların yapılanları yıllardır görmeyip, şimdi de bakın bakın oy için para dağıtıyorlar gibi saçmalamalara kalkışmaları vicdanımı, insanlığımı rahatsız etti.

evet bunlarin oy karsili olmadigi muddetce kesinlikle destekliyorum devlet bizler icin var

Peki gerçekten her şey “oy” için mi?
Hiç insaniyet içeremez mi?
Hangi ırktan hangi milletten olursa olsun gerçekten yoksullara, yetimlere acıyan insanlar çıkmaz mı? Sadece oy olduğunu sanmıyorum.

aynen ben de çok gıcık oluyorum
bu konuda hepsi birleşip bi el atsınlar şu işe
sanki bayraklarla donatınca millet oyunu değiştirecek
tüm partiler buna bir çözüm bulmalı
milyarlar harcanıyor ,bir fakirin boğazından geçse fena mı olur

:46::46::46:

he yaa siz çok kültürlüsünüz ,süpersiniz ,herşeyi siz görüyorsunuz ,bizim aklımız yok ,ha şu var benim aklım kopyala yapıştıra basmıyor orası bir gerçek
ben halktan yana olan herkesin yanında olan biriyim
bunu görmek de sizin için çok zor ,siz üst düzey gözlüklerinizle herşeyi bildiğinizi sandığınız dünyada yaşamaya devam edin
bizim dünyamız o dünya değil :ssz:

Her zaman bel altı vurmayı seviyorsunuz. Size söylemediğim şeyleri kalkıp bana diyorsunuz. Ben egoist bir insan olmadığım için bunları dile getirmem sizde bana ' siz çok kültürlüsünüz , süpersiniz ...' dediğiniz şeyler sizin birşeylerden rahatsızlık duyduğunuzu gösterir.
Ben süpermen değilim , Kopyala-yapıştırı okumak zorunda değilsiniz .
Peki akp yi sevmeyen insanlar halktan olmuyor mu sizin için , her seferinde küçümseyici aşağlayı yazılarınız ile karşımıza geliyorsunuz.
Lütfen sözlerinizi daha dikkatli analiz edin.

Back