- 13 Şubat 2008
- 2.871
- 0
- 156
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
benım de uc tane vardı bırı öldü malesef sımdı ıkı taneler kıtır ve pıtır adları erkek ve dişi..ben de malesef plastık havuzda beslıyorm alamadım akvaryum ıkı yuze yakın fıyat verdı tum ıvır zıvıryla adam hayvann kendını yedı mılyona aldm..yanls anlaslmasn hayvanları cok sevrm ıyı bakılmaları taraftarym da ama ekonomk sartlar duzelene dek ıdare edıcekler mecburen..burda dagısık yem yıyecek verdıgnızı okudum ben bılmıyordum sadece kutuda aldgm yemden verıyorm ama bı aydr nerdeyse hıc yemıyorlar sureklı uyuma derdındeler aslnda sıcak odada tutuyorm ama anlayamadm sımdı benmkler en fazla bır yasndadr ben baska neler verebılırm?
benım de uc tane vardı bırı öldü malesef sımdı ıkı taneler kıtır ve pıtır adları erkek ve dişi..ben de malesef plastık havuzda beslıyorm alamadım akvaryum ıkı yuze yakın fıyat verdı tum ıvır zıvıryla adam hayvann kendını yedı mılyona aldm..yanls anlaslmasn hayvanları cok sevrm ıyı bakılmaları taraftarym da ama ekonomk sartlar duzelene dek ıdare edıcekler mecburen..burda dagısık yem yıyecek verdıgnızı okudum ben bılmıyordum sadece kutuda aldgm yemden verıyorm ama bı aydr nerdeyse hıc yemıyorlar sureklı uyuma derdındeler aslnda sıcak odada tutuyorm ama anlayamadm sımdı benmkler en fazla bır yasndadr ben baska neler verebılırm?
Canım eşim camcıya gitti, istediği ölçülerde bir akvaryum yaptırdı, sadece silikonladılar, içine de yoldan aldığı taşları temizleyip koydu al sana ekonomik akvaryum, şimdi de sıcak odadalar ve kıpır kıpırlar maşallah. Hiç tasalanma. Akvaryum bize 25ytl ye mal oldu ve akvaryumumuz epey büyük. Daha küçük bişiler yaptırabilirsin sen de. Önemli olan içi hep temiz ve ılık olsun.
Ben dün kızıma 2 tane kaplumbağa aldım. Birinin adı turtiş diğerinin kapluş tanıdığımız bir satıcıdan aldık çok iyiler fakat aldığımız kişi bize cam fanusta verdi içinde küçük taşlar ve çıkması için büyük taş var evimiz çok sıcak bu sıcaklık onlara yeter mi? yani ben aralık ayında evde kısa kolluyla duruyorum sizce kaplumbağalarıma bu sıcaklık yeter mi?:uhm:
SAKİN KAPLUMBAĞALARIMA NAZAR DEĞDİRMEYİN
selam canım bende bettalara bayılıyorum ama yanılmıyosam başka balıklarla yaşamıyorlar .ama çok asiller yaaaaaaaaa!!!...benimde kırmızı bir betam var okadar zarif bir balıkki sahibini tanıyor.hemen benim olduğum tarafa geliyor,cama yapışıyor.çok tatlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?