- 9 Kasım 2007
- 683
- 417
- 323
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
Benimkiler 1 yaşlarını doldurdular ki fotolarını ekleyeyim bir ara:asigim:
Kendi mamaları harici asla dış besin vermedim vermemde:asigim:
Ama mama çeşitlerini bol tutuyorum tabi her türden var her gün başka bişi ama 3 adet sadece fazlası yasak:dance:
Kaplumbağanıza kuru maması dışında yiyecek vermeyin.
Elbet ki yerler ama bu onların sağlığı için iyi değil.
Hele ki çiğ kıyma veya haşlanmış et bunlar aşırı yağlanma yaparak ölümlerine sebebiyet verir.
HAmile oldugunu ve ne zaman doguracagini nasil biliyorsun ?
Bizim de akvaryumumuz var ama daha baliklarin cinsiyetleri nasil ayrilir onu bile bilmiyorum maalesef :1no2:
100 civarinda baligimiz var . YArisi yavru , diger yarisi yetiskin .Cogunlugu lepistes ve Neon tetra ( henuz tam renklerine kavusmamis olsalar da) :) 1-2 tane de cinsini bilmedigim balik var .
FAzla cesit yok , o nedenle bunlari birine satip veya verip :)))daha renkli baliklarin oldugu ve bol bitkili bir akvaryum yapmayi planliyorum
Bu ,baliklarin cinsiyetini belileme ve uremeleri konusunda yardim edebilir misin ?
Kaplumbağanıza kuru maması dışında yiyecek vermeyin.
Elbet ki yerler ama bu onların sağlığı için iyi değil.
Hele ki çiğ kıyma veya haşlanmış et bunlar aşırı yağlanma yaparak ölümlerine sebebiyet verir.
Canım ya eşim ton balığı, kıyma, yakaladığı sivri sinekleri falan veriyorzararlı mı şimdi?
Kızlar iki sorum daha var. Eşim 2 kapluşumuzun yanına 2 küçük yeni yavru daha almayı düşünüyor. Bir sakıncası olur mu? Akşam bizim erkek kızımızın başını ısırdı hep, bunu niye yapıyor olabiir? Kızımız köşe bucak kaçtı erkek kovaladı, yakaladığı yerde ısırdı onu.
Birincisi kesinlikle yanına başka almayın hele ki büyük kaplumbağanın yanına yavru getirirseniz o yavruyu döverek öldürürler.
Sonuçta onların yaşam ortamına biri dahail oluyor asla hoşlanmazlar.
Erkek, dişiye saldırıyor demişsiniz ki bu çok önemli bazen kaplumbağalar büyüdüklerinde kavga ederler ve siz birgün eve geldiğinizde birinin kuyruğu kopmuş diğerinin bacağı kopmuş bulabilirsiniz.
Bu nedenle bir süre onları ayırın lütfen. Mutlaka yemek veya alan yüzünden kavga ediyorlardır şuan.
Akvaryumunuzun büyüklüğü nedir kaç litre. En az 40 litrelik akvaryum şart gerçi bu az bile kalıyor ama.
Dediğim gibi bir süre ikisini ayrı tutun mamaları ayrı yedirin. Yoksa ölümcül kavgalara az kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?