- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
4 adet papagan balıgı bı tane sarı prenses
bı tanede mavi prenses sanırım
var bende de resımlerın ı ceker eklerım yakında
ama papaganlar cok saklanıyo ya cok tatlılar ama:asigim:
sağol arkadaşım hafif şişlik var gözlerinde ben de farkettimklorsuz su kullanıyorum.tırnak kısımları erimiş gibi.4 gündür birşey yediremiyoruz.kabuğunda bir anormallik göremedim.benim derdim hastalık varsa turtişe geçmemesi kızım çok yıkılır ona çok bağlandı.......
bu arada doğru değil ama kızım turtişe ısırmayı öğretmiş nasılsa.parmak uzatınca ısırıyor.diğer kaplumbağa ile hep ayrı duruyorlar ...ama saldırıyordur belki...yemek yedirmek için ne yapabiliriz???
Selam kızlar benim de bir akvaryum dolusu cikletim var. tamamına yakını zebra cinsi. birkaç tane zümrüt, iki tane de prenses.:asigim:
Yalniz akvaryumun suyu son zamanlarda çok çabuk bulanıyor. Pislik değil ama değişik beyaz bi bulantı var. CADIARZU Nedenini anlayamadım, tahmin yürütecek bi bilen olursa diye forumda paylaşmaya karar verdim.
Yakında inşallah yavrucuklarımın resimlerini de paylaşırım sizlerle.hihoyyyt
selamlar :lepi:
Lepistes balığım. Sürekli çişini yapıyor 2 haftadır ama durmadan. Bundanda kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Teşekkürler bilgileriniz için. Sularını temizledikten sonra ayırmayı düşünüyorum. 40 gün olucak neredeyse doğurmasa sizin dediğiniz gibi karnını okşuycam son çare :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?