- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası mı cinsi?
Bir de kaplumbağalar hakkında pek bilgiye sahip olan veteriner yok başta onu söyleyeyim.
Yani hep dua ediyoruz ki hasta olmasınlar çünkü anlaşılmıyor ilaçları yok neredeyse.
Her kaplumbağanın, insan gibi ağız tadı vardır. Yeşilliği hepsi sevmez bu doğal.
Ama kırmızı ete bayılırlar. Vereceksenizde 2 haftada bir çok az ama çok az pişmiş et verin. Yağsız etten olmalı. Eğer vücutları yağ bağlarsa sonu ölüm çünkü. Evet seviyorlar eti ama bizde onları seviyoruz onların sağlığı için.
Benimkiler 1 yaşına geldi sadece kuru mama veriyor ama hergün çeşit çeşit. Mesela bir gün karidesinden verdiysem öbür gün karınca yumurtası karışımlı mamasından veriyorum bayılıyorlar:asigim:
nevbahar'cığım hakikaten dediğin doğruymuş. Kapluşların yemi bitmişti almaya gittim. Oradaki adama peynir ve et verdiğimizi söyledim. "sakın vermeyin zararlı" dedi.Olur verebilirsiniz diyen şahısta diğer şubenin elemanıydı. Anlayamadım gitti. Gerçi dükkan çok kalabalıktı detaylı bilgi alamadım ama burdan paylaşırız bildiklerimizia.s. Canım kapluşlarım belkide kısa zamanda bana veda edeceklerdi:çok üzgünüm:. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır a.s. Markasını şuan takırlayamadığım her zaman kullandığımız yemini ve ek olarak karides aldım.Şimdilik Sorun yok mutlu mesut yaşıyoruz.:1hug:
Son düzenleme: